Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Tue Jul 17, 2012 11:00 am | |
| Zambeste finut si scoase o tigara din pachet, vrand s-o aprinda, apoi vazu privirea Sanarei. - Ah, scuze, mereu uit ca pe voi va afecteaza, ofteaza resemnat bagand-o inapoi in pachet. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Tue Jul 17, 2012 6:20 pm | |
| -Ai putea sa fumezi daca vei fi intr-un balcon inchis sau toaleta publica sau cand esti afara sa fii la 500 metri de orice zana. Daca vrei sa fumezi cel mai apropiat loc de fumat, aici in zona e o toaleta publica la nici 100 metri. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Tue Jul 17, 2012 6:22 pm | |
| - Nu exista... o vraja ca sa nu te afecteze fumul 5 minute?? |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Wed Jul 18, 2012 3:24 pm | |
| -Din pacate nu exista. Exista raji de indecare, raji de transformare, vraji pentru aproape orice. Dar vraji pentru a nu ne afecta cea, nu exista. Si chiar daca m-as transforma in caprioara sau in altcea, nu sunt ca una reala, fumul tot m-ar afecta.
Last edited by Sanara on Thu Jul 19, 2012 9:14 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Wed Jul 18, 2012 3:29 pm | |
| - Dar daca as sta o distanta mai mare de tine? Camera asta e imensa. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Thu Jul 19, 2012 9:15 am | |
| -Oricat de imensa ar fi, camera e un spatiu inchis. Mai devreme sau mai tarziu, mai mult sau mai putin fum chiar si disipat, tot ar intra in narile mele. Sa zicem ca a fi amandoi pe holul imens al palatului si la capete opuse. Ei bine, atunci nu m-ar afecta direct, dar stand asa , azi asa, maine asa, in plamanii meui s-ar aduna totusi si m-ai ucide incetul cu incetul. Ca o otrava cu efect intarziat. Stii la fel ca intr-un roman pe are l-am citit eu mai de mult timp, in care sotia ii punea sotului bogat, cate o picatura infima de mercur in supa, in fiecare zi, pana cand acesta a murit otravit si ea a urmarit prin asta sa puna mana pe averea sa. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Thu Jul 19, 2012 3:43 pm | |
| - Bine, ma dau batut, isi lasa capul pe spate. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Thu Jul 19, 2012 7:44 pm | |
| -De fapt nu e nevoie sa te dai batut. Ai putea incerca o tigara electrnica adusa de pe Terra, poate ea neavand implicate fum sau ardere si nicotina fiind doar pentru tone, probabil nu ma va afecta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Thu Jul 19, 2012 7:47 pm | |
| - Dar nu am o astfel de tigara... |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Fri Jul 20, 2012 7:21 am | |
| -Pai poti cumpara de pe Terra, data viitoare cand mergi. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Fri Jul 20, 2012 3:08 pm | |
| - Nu cred c-o s-o fac, la urma urmei nu o sa fii in preajma mea mereu si o sa pot fuma cand nu esti, zambi el. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Fri Jul 20, 2012 3:59 pm | |
| -Mda, nu o sa fiu chiar mereu in preajma ta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Fri Jul 20, 2012 4:03 pm | |
| Isi duce mainile la ceafa privind tavanul. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Fri Jul 20, 2012 6:00 pm | |
| Imi duc mainile la spate, la fel ca o elea de pe Terra care sta cuminte in banca ei, si incep apoi sa ma plimb pe holul palatului cu mainile la spate.
Last edited by Sanara on Fri Jul 20, 2012 6:12 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Fri Jul 20, 2012 6:03 pm | |
| O priveste scurt, dar nu comenteaza absolut nimic. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Fri Jul 20, 2012 6:12 pm | |
| Continui sa ma plimb, tragand cu ochiul la Leloush.
Last edited by Sanara on Fri Jul 20, 2012 9:34 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Fri Jul 20, 2012 6:15 pm | |
| Leloush pocni din degete si in mana ii aparura doi magneti cu care incepu sa se joace ca un copil mic. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Fri Jul 20, 2012 6:22 pm | |
| -Vad ca te cam plictisesti. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Fri Jul 20, 2012 6:27 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Fri Jul 20, 2012 8:57 pm | |
| -Pentru ca te joci cu magnetii ca un copil mic. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Fri Jul 20, 2012 11:17 pm | |
| - Dar m-as plictisi daca n-as face nimic, cum fac ceva nu ma plictisesc. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Sat Jul 21, 2012 7:55 am | |
| -Iti voi arata eu un joc mai distracti decat cel cu magnetii. Cred ca anumite zane te-ar primi sa joci cu ele, chiar daca nu esti zan ci vampir. In padurea Ever Free are loc un concurs . Un fel de roata norocului amestecat cu adear sau proocare. Noi zanele si zanii stam in cerc ca intr-o hora. In mijlocul nostru este o roata de fapt o holograma gen ruleta, ca si la concursurile de pe Terra gen roata norocului, cu premii de la 100 la 5000 si cu 2 sectoare speciale. unul negru cu care iesi de tot din joc si unul alb cu care pierzi randul. In timp ce roata se inarte cu o viteza ametitoare, si noi zanele dansam o hora pe o melodie pe care o putem auzi doar noi. Cand roata incetineste noi ne oprim si asteptam sa se opresca si roata apoi roata indica o anumita suma. Apoi responsabilul supraveghetor intreaba ceva de genul: Pentru suma de x (cat indica roata) alegi adevar sau provocare? Apoi daca alegi proocare intreaba. Pentru suma de x, indraznesti sa.... si te pune sa faci o provocare. Daca alegi adevar te intreba ceva de multe ori lucruri intime apoi spusele se verifica in globul magic atotstiutor. Chestia e ca se mai si pierd sume la alegerea adevarului pentru ca unele zane sunt cam rusinoase si nu prea indraznesc sa recunoasca anumite lucruri.
Last edited by Sanara on Sat Jul 21, 2012 7:56 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Sat Jul 21, 2012 3:04 pm | |
| Leloush surase. - Ma indoiesc ca ar primii niste zane un vampir in jocul asta. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Sat Jul 21, 2012 7:57 pm | |
| -Cred ca ar primi, mai ales de curiozitate sa afle mai multe despre vampiri prin astfel de joc. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating Sun Jul 22, 2012 12:13 am | |
| - Daca vii cu mine merg ca asa sa nu cunosc pe nimeni acolo m-as simtii aiurea. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: In the silence I'm suffocating | |
| |
|
| |
| In the silence I'm suffocating | |
|