Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Love me, hate me, I don't even care! | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Love me, hate me, I don't even care! Thu Jun 21, 2012 2:16 pm | |
| First topic message reminder :
Kol se trezi in imensul sau dormitor, ciufulit si foarte obosit. Se scula in sezut si privii in jurul sau, in patul sau dormeau o blonda si o roscata, dezbracate, cu parul rasfirat pe perne. Kol isi trecu limba printre buze, surazand amuzat cand vazu pe gatul lor doua puncte rosii. - Ah, ce m-am distrat aseara, rase el si se ridica din pat mergand pe balcon imbracat doar in boxerii lui rosii. Isi aprinse o tigara Dunhill negru si elibera fumul printre buzele sale palide, afisand apoi un zambet pervers.
Last edited by Anne Marie. on Fri Jun 22, 2012 10:03 pm; edited 1 time in total |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 9:48 pm | |
| Se aseaza langa ea pe banca tacut, nevrand s-o bruscheze ori s-o deranjeze. |
| | | alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 10:08 pm | |
| -Totul a inceput acum vreo 10 ani cand eram cu un tip pe nume Nick.Il iubeam enorm si as fi facut orice pentru el si credeam ca si el ma iubeste la fel,dar nu era asa.Intr-o zi eu stateam in apartamentul meu de pe Terra cand cineva intra pe usa,acel cineva fiind Nick.Prima data am fost bucuroasa pentru ca nu-l mai vazusem de ceva timp,dar el incepuse cu reprosuri si scene de gelozie si imi tot zicea ca m-a vazut sarutandu-ma in oras cu un tip.Eu ii tot ziceam ca nu este adevarat,dar el nu ma credea si spunea ca mint pana cand a zis ca imi va demonstra ca el e mai bun ca ala.Nu-mi dadusem seama la ce se referise pana cand s-a apropiat de mine,m-a trantit violent pe pat si a inceput sa rupa hainele de pe mine.Eu incepusem sa ma zbat si sa incerc sa scap,dar el era mult prea puternic pentru mine.Ce s-a intamplat mai departe iti poti da si singur seama.El dupa ce m-a violat a plecat fara nici un fel de remuscare si ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat lasandu-ma singura in apartament.Timp de 1 an cred nu prea am mai iesit in oras pentru ca orice apropiere a unui baiat ma facea sa imi amintesc de ziua aia si sa ma sperii.Mi-a fost greu sa uit si de atunci nu am mai putut zimbi sincer ci doar fals pentru ca ceilalti sa nu-si dea seama ca eu defapt sufeream,spun eu dupa care o lacrima se prelinge pe obraz | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 10:13 pm | |
| Kol nu era un bun ascultator, cu atat mai putin sfatuitor, era defapt mereu cu capul in aer deobicei, insa de data asta asculta atent, privind-o cu coada ochiului. Ofta incetisor si o prinde cu delicatete de mana, zambindu-i incurajator. - Imi pare rau, Cristina, nimeni nu merita sa treaca printr-o experienta asa traumatizanta... dar important este sa treci peste, sa nu-l lasi pe acel nenorocit sa te distruga. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 10:15 pm | |
| -Oricum am facut un juramant si trebuie sa-l indeplinesc | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 10:17 pm | |
| - Ce juramant? intreaba curios, privind-o atent. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 10:19 pm | |
| -Mi-am jurat sa nu mai sufar pentru nimeni si sa nu mai am sentimente si pe langa asta sa-l distrug cu mana mea pe Nick | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 10:22 pm | |
| - Mhhhm, nu erai tu cea care imi spuneai ca fara sentimente, iubire si asa mai departe iti traiesti viata degeaba? |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 10:28 pm | |
| -Am facut un juramant si trebuie sa-l respect si in plus nu am spus ca nu voi mai avea sentimente | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 10:30 pm | |
| - Faci cum crezi tu ca e mai bine. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 10:32 pm | |
| -Cred ca e timpul sa plec sa imi incep razbunarea | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 10:33 pm | |
| - Chiar acum? clipeste el bulversat. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 10:34 pm | |
| -Da nu vreau sa-l las pe Nick sa astepte | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 10:36 pm | |
| - Vrei sa vin cu tine? se ofera el. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 10:39 pm | |
| -Te avertizez ca va fi destul de mult sange si iti spun asta ca sa stii | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 10:44 pm | |
| - Nu ma deranjeaza sangele, doar sunt vampir, ridica el usor din umeri. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 10:45 pm | |
| -Bine,dar mai intai sa ma schimb de hainele astea,spun eu in timp ce fac o vraja Pe mine apar niste hainele negre si mulate perfecte pentru seara asta. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 10:49 pm | |
| - Ai de gand sa-l seduci? ridica el o spranceana, abtinandu-se sa nu se holbeze. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 10:49 pm | |
| -Sa zicem ca ceva de genu | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 10:55 pm | |
| - Bine, tu stii mai bine cum sa procedezi. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 11:00 pm | |
| Fara sa mai zic ceva ne teleportez direct intr-o fabrica parasita unde era si Nick.Eu inaintez catre o usa din metal si o deschis imediat.Dupa usa care s-a deschis se afla Nick legat strans de un scaun cu funii. -Buna Nick ma mai recunosti?spun intrand in camera -C..c..c..cristina? -Da chiar eu si in seara vei simti o parte din ce am simtit si eu | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 11:01 pm | |
| - Asta o sa fie interesant, sopteste Kol ca pentru el si intra in camera privindu-l sfidator pe Nick. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 11:05 pm | |
| Ma apropii de scaunul lui si pun mainile pe el in asa fel incat sa fiu la acelasi nivel cu Nick. -Ai sa-mi raspunzi la niste intrebari,iar daca minti va fi rau pentru tine Nick exact cum ma asteptam se uita in decolteul meu -Da da stiu ca-ti place decolteul meu,dar cand vorbesc cu cineva aceea persoana se uita la mine nu la sanii mei | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 11:08 pm | |
| Kol se propteste de un perete, cu mainile incrucisate sub piept urmarind cu interes scena. |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 11:10 pm | |
| Nick isi ia cu greu privirea de la decolteul meu si se uita direct in ochii mei. -Acum ca esti atent vreau sa stiu de ce in tot acel timp imi spuneai ca sunt viata ta si ca ma iubesti cand nu era adevarat? -Dar asta este adevarul -Minciuni,tip eu la el In mana mea apare un cutit pe care il infig in piciorul stang. -De fiecare data cand vei minti vei primi o lovitura de cutit | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Fri Jun 22, 2012 11:14 pm | |
| Kol isi stramba usor nasul cand simtii mirosul sangelui, dar nu comenta. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! | |
| |
| | | | Love me, hate me, I don't even care! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |