| Love me, hate me, I don't even care! | |
|
|
|
Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 8:37 pm | |
| -Ce credeai ca stau 7 ani sa ma schimb? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 8:40 pm | |
| - Deobicei cam atata stau fetele sa se schimbe, ridica nevinovat din umeri. |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 8:42 pm | |
| -Majoritatea,dar eu nu stau atat,spun inchizand ochii. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 8:43 pm | |
| - Aham, am inteles, murmura si veni in pat, asezandu-se pe marginea lui si incepand sa faca cerculete cu degetului inghetat pe coapsa Cristinei. |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 8:44 pm | |
| -Poti sa incetezi? Intreb eu inca cu ochii inchisi. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 8:45 pm | |
| - De ce, te gadila? Intreba continuand miscarile cu degetul. |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 8:46 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 8:48 pm | |
| - Mhm, bine, sopti retragandu-si degetul si se intinse langa ea. Noapte buna, murmura dupa ce isi lipi scurt buzele de umarul ei, apoi se intoarse cu spatele la ea. |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 8:49 pm | |
| Dupa un minut,adorm fara sa am insa nici un vis. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 8:51 pm | |
| Kol se intoarce inapoi cu fata la ea, veghindu-i somnul. |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 8:52 pm | |
| Dormeam profund neavand nici un fel de vis ori cosmar ciudat lucru eu avand mereu vise. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 8:53 pm | |
| O priveste fascinat, trecandu-si cu grija o mana prin parul ei. |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 8:55 pm | |
| Pentru ca era ciudat sa nu visez ma trezesc intr-o camera intunecata care sigur era subconstientul meu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 8:57 pm | |
| Zambeste vag, trecandu-si doua degetele pe conturul chipului ei, apoi pe gat, pe umar, pe brat, antebrat si apoi isi impleteste degetele cu ale ei. |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 8:58 pm | |
| Ma plictisisem deja stand acolo asa ca ma asez pe jos daca as putea spune asa asteptand ca cineva sau ceva sa apara. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 9:06 pm | |
| Se incapataneaza sa nu adoarma ca nu cumva sa se intample ceva. |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 9:07 pm | |
| Tot asteptand o vad pe mama care se uita cu o privire ingrijorata la mine. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 9:08 pm | |
| Se juca cu degetele ei, privindu-i din cand in cand chipul, |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 9:10 pm | |
| -Ce s-a intamplat mama?o intreb eu ridicandu-ma. -Simt ca cineva vrea sa-ti faca rau si nu vreau sa patesti ceva. -Stai linistita mama nu voi pati nimic,spun eu luand-o in brate. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 9:14 pm | |
| Se ridica in capul oaselor mergand pe balcon sa fumeze o tigara, insa fiind cu ochii pe Cristina ca nu cumva sa fie atacata. |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 9:16 pm | |
| -Stiu ca vei fi bine atata timp cat stai langa baiatul acela Kol. -Da mama, vezi nu trebuie sa-ti faci griji,eu voi fi bine. -Da asa e vei fi bine, spune mama aproape plangand.
| |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 9:18 pm | |
| Avand ochii tinta la tanara lasa fumul gros sa-i paraseasca buzele. |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 9:20 pm | |
| -De ce plangi mama? -Pentru ca vad cat de mult ai crescut. Acum inainte sa plec vreau sa-ti spun ca acest baiat asa cum a zis si matusa ta chiar e potrivit pentru tine, spune mama dupa care pleaca lasandu-ma sa dorm profund. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 9:41 pm | |
| Termina de fumat tigarea si arunca chistocul pe undeva prin iarba, apoi se intoarse langa Cristina, mangaindu-i delicat un obraz. "Ce are fata asta asa de special incat m-a facut sa-mi pierd mintile?" |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 9:42 pm | |
| Ma gandeam inca la ce imi spusese mama si deodata ma vad in una din amintirile de cand mama inca era in viata. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! | |
| |
|
| |
| Love me, hate me, I don't even care! | |
|