Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 9:44 pm | |
| Rose apare in camera privindu-l pe Kol ingrozita. El se uita la ea intrebator si o trage pe balcon ca sa n-o trezeasca pe Cristina. - Ce faci aici?? - Kol, iar am lesinat. Si nu cred ca a fost din vina lui Maltazar ori a lui Ren ala, ofteaza ea. |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 9:46 pm | |
| Dupa ce amintirea se termina ma trezesc, iar in subconstientul meu unde o vad pe mama cu o fata ingrijorata. Ma duc la ea si o intreb: -Mama de ce esti ingrijorata? -Tocmai am aflat cine iti vrea raul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 9:51 pm | |
| - Atunci cine a facut-o? intreaba ganditor. - N-am nici cea mai mica idee, sopti ea oftand incetisor. |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 9:52 pm | |
| -Cine e? -Primul vrajitor. -Ce primul vrajitor?Dar ce vrea de la mine si de ce vrea sa ma omoare? -Nu stiu Cristina doar asta am putut afla. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 9:54 pm | |
| - Asta nu e bine deloc. Tocmai cand credeam c-am scapat de dusmani apar unii noi! spune nervos, lovind balustrada cu pumnul. - Nu ar trebui sa te ingreunez cu asta... - Fii serioasa, doar esti sora mea, n-o sa te las de izbeliste... |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 9:57 pm | |
| -Asta nu e de bine mama,dar nu inteleg de ce mi-ar vrea raul. -Nici eu draga mea, acum trebuie sa plec ca sa vad daca mai pot afla si altceva. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 9:59 pm | |
| - Multumesc, Kol. Oricum nu putem rezolva asta in miezul noptii, vorbim maine, spune si disparu. Kol isi trece nervos cele zece degete prin par, ciufulindu-l si intra inapoi in camera cu pasi apasati. |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 10:01 pm | |
| Imi era frica de ce putea face primul vrajitor pentru ca din cate auzisem era foarte puternic si era dispus sa faca orice cand voia sa obtina ceva. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 10:02 pm | |
| Se aseza suparat pe marginea patului, cu barbia in palme si coatele pe genunchi. |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 10:04 pm | |
| Ma trezesc brusc si ma ridic in capul oaselor uitandu-ma drept in fata mea cu o privire pierduta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 10:13 pm | |
| Kol se intoarce spre ea, privind-o curios. - Ce s-a intamplat, ai visat urat? |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 10:15 pm | |
| Nu mai constientizam ce se intampla in jurul meu si parca nici nu mai auzeam. Ma gandeam numai la ce mi-a spus mama cum ca cel care ma vrea moarta este primul vrajitor. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 10:17 pm | |
| Kol isi flutura mana prin fata ochilor ei. - Aloo, esti treaza sau esti somnambula? |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 10:19 pm | |
| Mii de intrebari se aflau acum in mintea mea si incercam sa le gasesc un raspuns,dar oricat as incerca nu reuseam sa fac asta. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 10:19 pm | |
| Se incrunta usor si nu mai zice nimic, cazand pe ganduri. Cine i-ar vrea raul lui Rose? |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 10:22 pm | |
| Tot gandindu-ma la asta imi vine in minte chiar solutia la una dintre intrebarile mele:ce vrea primul vrajitor de la mine.Raspunsul era atat de simplu si totusi nu-mi dadusem seama -Ordinul 3,spun eu in soapta | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 10:27 pm | |
| - Ce? ridica el o spranceana neintelegand. |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 10:29 pm | |
| -Ordinul 3 e cheia dezlegarii misterului,spun eu inca privind in gol. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 10:32 pm | |
| - Ce mister? isi stramba slab buzele. |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 10:33 pm | |
| Brusc ma trezesc ca si as fi fost intr-o transa.Ma uit in jurul meu si il vad pe Kol. -Ce s-a intamplat? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 10:35 pm | |
| - Cum adica ce s-a intamplat? Intai imi spui ca nu stiu ce ordin 3 e rezolvarea misterului si apoi ma intrebi ce s-a intamplat? Nu inteleg... |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 10:35 pm | |
| -E vorba ca am descoperit cine e in spatele acestei chestii,spun eu inchizand ochii. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 10:37 pm | |
| - Cine e? o intreaba curios. |
|
| |
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 10:38 pm | |
| -Primul vrajitor sau cum mai este numit si vrajitorul original.Si daca te intrebi cine este ei bine el este cel mai puternic vrajitor in viata. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Tue Jun 26, 2012 10:43 pm | |
| - Si de ce iti vrea raul, ce are cu tine? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! | |
| |
|
| |
| Love me, hate me, I don't even care! | |
|