Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 8:46 am | |
| OOC: Scuze eram obosit si nu mi-am dat seama.
BIC:
Merg si eu cu pasi destul de mari dar tot ramaneam in urma. Ma mai ajutam de aripi sa imi dea un plus de viteza.
Last edited by Sanara on Sun Sep 09, 2012 3:59 pm; edited 1 time in total | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 1:43 pm | |
| Isi dadu seama ca mergea prea repede. - Ah, scuze, zise. |
| | | MayaChan MEMBRU
Sex : Mesaje : 212 Kwan : 1914 Localizare : Taramul Inghetat din Fairytopia
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 1:52 pm | |
| Maya venii cu viteza cu niste carti in mana lovindu-se de ei. - Scuze,scuze,e numai vina mea! | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 1:55 pm | |
| - E-n regula, o privi el usor suspicios. Nu pari a fi din timpul asta... si tu te-ai intors in timp? |
| | | MayaChan MEMBRU
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 2:00 pm | |
| - Daca imi spui,ce imi dai?scoate limba jucausa. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 2:01 pm | |
| - Nimic, zice sec ridicand din umeri. |
| | | MayaChan MEMBRU
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 2:07 pm | |
| - Dapp,am calatorit acum 13 ani din cauza unui mic accident.Am fost dusa in timpurile astea cand aveam 3 ani,pierzandu-mi memoria.Apoi mi-am gasit familia mea din viitor si am stat la ei,pana ce dupa 2 ani au fost omorati. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 2:07 pm | |
| - Ahm, imi pare rau, zice ducandu-si o mana dupa cap. |
| | | MayaChan MEMBRU
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 2:10 pm | |
| - Nu-i mare branza,m-am obisnuit. Maya se uita la ceas.Intarziase cu mult. - Nu se poate!! Ea se grabii sa isi adune cartile de pe jos. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 2:12 pm | |
| O ajuta cu cartile fara sa mai zica ceva. |
| | | MayaChan MEMBRU
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 2:19 pm | |
| Se gandii mai bine si zice: - Da stii ceva,cand am fost eu prezenta la primele 3 ore?Pot sa ma plimb cu voi?isi punea cartile in geanta din spatele ei.
| |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 2:20 pm | |
| - Da, pe mine nu ma deranjeaza. |
| | | MayaChan MEMBRU
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 2:25 pm | |
| - Suuppeerr! A stai,nici nu m-am prezentat,eu sunt Maya! | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 2:27 pm | |
| - Kol Smith, incantat, zice pe vocea sa moale, placuta. |
| | | MayaChan MEMBRU
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 2:35 pm | |
| - Ia stai umpic,te stiu pe tine!Nu esti baiatul ala care a venit cu sora lui la Aqua Paradis? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 2:36 pm | |
| - A, ba da... am venit cu nesuferita de Rose. |
| | | MayaChan MEMBRU
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 2:43 pm | |
| - Deah.Si eu am un frate nesuferit,din punctul meu de vedere.Voi doi ati fi prieteni buni,chicoteste scurt. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 2:44 pm | |
| - De ce ? Nu eu sunt cel nesuferit, sor'mea e. |
| | | MayaChan MEMBRU
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 2:48 pm | |
| - Da,da,da,cum zici tu!ii ciufuleste parul.Scuze,obiceiul! | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 2:49 pm | |
| - Nu ma deranjeaza si eu mi-l ciufulesc. |
| | | MayaChan MEMBRU
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 2:53 pm | |
| | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 2:55 pm | |
| - Ne plimbam ca sa treaca timpul apoi ne intoarcem in prezent. |
| | | MayaChan MEMBRU
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 2:59 pm | |
| - Pai,m-am intors in timp pentru ca vroiam sa vad daca pot schimba viitorul,adica parintii mei sa nu fi murit.Dar nu am reusit,doar m-am intristat mai tare... Atunci isi reamintii ce vazu,peste tot era sange,criminalul era cu gluga scoasa si cu sabia in mana,plinda de sange,parintii ei erau pe jos.Pe ea se vazuse in dulap,priviind toata scena. Maya incepu sa tremure iar apoi sa planga usor.
| |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 3:03 pm | |
| - Ahm.... ingana ca traznit, nu se pricepea la consolori. Imi pare rau... zice si o atinge prieteneste pe umar. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! Sun Sep 09, 2012 4:05 pm | |
| -Nu poti schimba vitorul. Poti schimba doar metoda mortii. A incercat-o si sora mea pe cineva. Daca inlaturi orice obstacol care ar putea ucide pe cineva, acel cineva la ora mortii scrisa de destin in Cartea Vieti va muri de infarct.
Last edited by Sanara on Mon Sep 10, 2012 8:44 am; edited 1 time in total | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Love me, hate me, I don't even care! | |
| |
| | | | Love me, hate me, I don't even care! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |