| Gripa de grifon | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Gripa de grifon Fri Jun 29, 2012 5:26 pm | |
| Era o zi de vara. Era dimineata si matusa Josephine ma chema la ea in camera. Se parea ca racise. Insa in curand intra si un doctor elf care ii pusese diagnosticul: Gripa de grifon. Luase gripa de la un grifon cu care intrase in contact in urma cu cateva zile. Singurul tratament era ceai de iarba morisca de 3-4 ori pe zi.
| |
|
| |
Hanako-chan MEMBRU
Sex : Mesaje : 27 Kwan : 45 Varsta : 28 Localizare : Mangalia
| Subject: Re: Gripa de grifon Fri Sep 14, 2012 9:08 am | |
| Mergeam prin soarele de dimineata ma opresc la umbra unui copac dandu-mi jos gluga neagra fara sa realizez ca sunt aproape de o casa a zanelor. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Gripa de grifon Fri Sep 14, 2012 9:49 am | |
| Ies din casa ducandu-ma sa culeg iarba morisca. | |
|
| |
Hanako-chan MEMBRU
| Subject: Re: Gripa de grifon Fri Sep 14, 2012 11:20 am | |
| Vad pe cineva iesind din casa. Ma ridic privind-o mai atent. - Salut. Ma bag in vorba cu fata aceea desi nu stiam cine e. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Gripa de grifon Sat Sep 15, 2012 10:47 pm | |
| | |
|
| |
Hanako-chan MEMBRU
| Subject: Re: Gripa de grifon Sun Sep 16, 2012 2:16 pm | |
| - Maria Sky. Spun vesela luandu-i mana puternic bataind-o in sus si in jos | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Gripa de grifon Sun Sep 16, 2012 7:32 pm | |
| -Incantata de cunostinta. | |
|
| |
Hanako-chan MEMBRU
| Subject: Re: Gripa de grifon Mon Sep 17, 2012 10:36 am | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Gripa de grifon Mon Sep 17, 2012 9:32 pm | |
| Ii zambesc. -Si cu ce ocazie pe aici? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Gripa de grifon Mon Oct 01, 2012 8:35 pm | |
| - Sanara!!! se auzi un strigat disperat de la distanta. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Gripa de grifon Sat Oct 06, 2012 8:17 pm | |
| Imi intorc capul ca sa vad cine ma striga. -Da! Spun eu ramanand pe loc. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Gripa de grifon Sat Oct 06, 2012 8:22 pm | |
| Klaus aparu imediat langa ea alb la fata ca varul. - Rose... a lesinat de vreo jumate de ora si nu-si revine!! spune el ingrozit. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Gripa de grifon Sat Oct 06, 2012 9:40 pm | |
| -Bine, te voi ajuta. Spun scotand telefonul din poseta si apeland-o pe matusa Josephine. Vorbesc cu ea la telefon si ii spun. Dupa ce inchei conversatia ii spun lui Klaus. Hai sa mergem si noi. Matusa mea Josephine va fi deja inaintea noastra. Am apelat la ea pentru ca Zoomix-ul ei e cea mai rapida teleportare si e chiar mai rapida decat a unui vampir. In plus ea isi poate folosi si Tracix-ul pentru a privi in trecut si sa isi dea seama ce s-a intamplat. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Gripa de grifon Sat Oct 06, 2012 9:43 pm | |
| - Si acum mergem la Rose, da? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Gripa de grifon Sat Oct 06, 2012 11:36 pm | |
| -Da, mergem. Spun eu dandu-i mana ca el sa ma teleporteze si pe mine. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Gripa de grifon Sun Oct 07, 2012 12:12 am | |
| Aparura amandoi in camera gigantica a lui Klaus unde Rose statea intinsa in pat avand ochi inchisi. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Gripa de grifon Sun Oct 07, 2012 9:00 am | |
| Matusa Josephine era deja acolo sau cel putin a fost. Desi nu o vedeam dar ii simteam prezenta. -Ii simt prezenta matusii, e aici dar e in trecut. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Gripa de grifon Sun Oct 07, 2012 11:35 am | |
| - Si va afla de ce a lesinat? |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Gripa de grifon Sun Oct 07, 2012 11:28 pm | |
| -Da, cu siguranta va afla. Spun eu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Gripa de grifon Sun Oct 07, 2012 11:32 pm | |
| Klaus incepu sa se plimbe dintr-o parte in alta in camerei. - Daca e ceva grav? incepu el sa se panicheze. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Gripa de grifon Sun Oct 07, 2012 11:48 pm | |
| Deodata apare un tunel din care iese matusa Josephine. -M-am intors si am raspunsul. Ei bine, in urma cu 2 luni, in ultima seara cu luna plina, in timp ce voi dormeati, ai lasat-o insarcinata. Probabil ai avut un vis prea frumos si l-ai pus in practica fara sa te trezesti macar. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Gripa de grifon Mon Oct 08, 2012 12:01 am | |
| - Da, am inteles, am lasat-o insarcinata dar care e problema? intreba el calm, nerealizand ce spune, apoi digera cu adevarat ceea ce ii spusese zana. Se albii la fata, apoi se invinetii, dupa care lesina. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Gripa de grifon Mon Oct 08, 2012 12:04 am | |
| Imi folosesc puterea apei stropindu-i pe amandoi simultan cu cele 2 jeturi de apa ce ies cate unul din fiecare palma a mea. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Gripa de grifon Mon Oct 08, 2012 12:08 am | |
| Klaus ramane in continuare pe jos in timp ce Rose se trezeste tecandu-si o mana pe fata sa uda. Mareste ochii si vine langa Klaus punand capul lui in poala ei. - Ce s-a intamplat? le intreba pe zane. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Gripa de grifon Mon Oct 08, 2012 12:12 am | |
| -Pai tu ai lesinat si el mi-a cerut ajutorul mie eu i-am cerut matusii Josephine ca nu stiam ce sa fac in astfel de situatii si ea a descoperit cauza lesinului tau si cand i-a spus el a lesinat. Am incercat sa va trezesc pe amandoi dar te-am trezit doar pe tine. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Gripa de grifon | |
| |
|
| |
| Gripa de grifon | |
|