Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Wed Oct 03, 2012 3:47 pm | |
| - De ce nu ma intrebi tu? |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Un mic accident Tue Oct 09, 2012 2:30 pm | |
| -Bine atunci. Imi povestesti si mie cea mai amuzanta intamplare a ta? | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Tue Oct 09, 2012 5:11 pm | |
| - Hmmm. Klaus venise la mine sa ma vada... si a venit Kol mai repede acasa decat ne asteptam. Si l-am costumat in femeie ca sa nu-l recunoasca. Crede-ma daca il vedeai erai pe jos de ras, mai ales ca facea niste strambaturi nemaipomenite, incepu ea sa rada cand isi aduse aminte. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Un mic accident Thu Oct 11, 2012 9:39 am | |
| -Oare atunci cum de a acceptat sa fie imbracat in femeie? Din cate stiu eu nici mort nu vrea sa se imbrace in femeie.
Last edited by Sanara on Mon Oct 15, 2012 9:45 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Sun Oct 14, 2012 2:29 pm | |
| - A fost singura idee care ne-a venit atunci. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Mon Oct 15, 2012 10:01 am | |
| -Si cat timp l-ai tinut imbracat in femeie? Intreb de curiozitate. Acum sa iti povestesc eu cea mai amuzanta intamplare a mea. Eram eu cu sora mea si matusa Selene la un restaurant. Ei bine facusem rost de o scutire cum ca as fi bolnava si rebuie sa stau in casa. Ei bine prima data adusese ospatarita comanda matusii Selene iar comenzile noastre intarziara un pic. Matusa isi comandase un Sushi. Erau ca niste cupe din peste umplute cu orez. Matusa pleca un pic la toaleta. Tocmai atunci dirigintele meu care avea ora libera intra in restaurant. Era un prof destul de sever. Ca sa nu ma vada, sora mea avu ideea sa ma micsoreze si sa ma ascunda in mancarea matusii. Cand matusa Reveni, se grabi sora mea la toaleta si uitase sa ii spuna de mine und eram eu iar matusa se apuca deja sa manance. Dupa cateva inghitituri de orez, in urmatoaea ma lua si pe mine in gura ei printre orez fara sa ma vada insa banuiesc ca si-a dat seama ce are in gura ca pe mine m-a presat de peretii gurii ei cu limba ca sa nu fiu inghitia o data cu orezul apoi vreo jumatate de ora sa fi fost, s-a tot jucat cu mine in gura ei cu limba ei. Din cand in cand vorbea cu sora mea. Stiu ca atunci cand m-a scos din gura ei, profesorul tocmai plecase. A fost amuzant si distractiv pentru mine. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Mon Oct 15, 2012 2:25 pm | |
| - O zi intreaga, a fost tare amuzant, raspunde apoi o asculta. Interesant, surade ea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Mon Oct 15, 2012 5:41 pm | |
| -Si cum a fost? V-ati distrat de minune? Ce a-ti facut toata ziua? Vreau si eu mai multe amanunte. Povesteste-mi, te rog frumos. -A-ti stat doar inchisi acolo in casa s-au l-ai scos si pe afara asa deghizat?
Last edited by Sanara on Tue Oct 16, 2012 9:28 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Mon Oct 15, 2012 6:50 pm | |
| - A venit Kol la mine in camera si i-am pus o pereche de ochelari altfel l-ar fi recunoscut. Si am inventat o groaza de stupizenii ca sa rad de Klaus, spre exemplu am inventat ca a facut balet, ar fi trebuit sa vezi... parca ar fi fost o lebada schioapa, incepu sa rada in hohote cand isi amintii. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Tue Oct 16, 2012 9:31 am | |
| -De fapt as putea vedea. Asta dupa ce imi voi obtine nivelul Tracix. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Tue Oct 16, 2012 3:13 pm | |
| - Cum asa? ridica o spranceana. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Fri Oct 19, 2012 11:02 am | |
| Nivelul Tracix iti da niste aripi speciale mult mai bune decat cele de teleportare care pot bate de 1 milion de ori mai repede decat cele de teleportare, Astfel dandu-ti posibilitatea ca in timp ce stai pe loc in aer ca un elicopter, sa calatoresti in timp. Pentru a vedea ceva din trecut insa trebuie sa fii la fata locului, acolo unde evenimentul s-a petrecut si poti accesa orice moment din trecut chiar si pe cele cu zeci sausute de milioane de ani in urma. Numai ca nu ai drepetul decat la 5 minute pe zi. Dupa 5 minute revii automat in prezent si nu mai poti accesa Tracix timp de 24 de ore. Aceasta este o protectie pusa de Consiliul Zanelor pentru ca cineva rau intentionat sa nu poata avea timp sa schimbe trecutul sau viitorul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Fri Oct 19, 2012 4:34 pm | |
| - Aha, tare. Klaus se poate intoarce oricand vrea in timp si poate sa stea acolo chiar si ani, ridica din umeri. Are practic unele puteri de zeu. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Sat Oct 20, 2012 10:50 am | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Sat Oct 20, 2012 5:46 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Sat Oct 27, 2012 9:29 am | |
| -Hm, cam rari vampirii cu puteri de zeu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Sat Oct 27, 2012 5:46 pm | |
| - Sunt decat 10...primii 10 aparuti. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Sun Oct 28, 2012 9:18 pm | |
| -Oau! Mersi ca mi-ai spus asta. Si cine sunt cei 10 sa ii stiu si eu. Klaus ,Elijah, Robert, si ceilalti 7? Pacat ca vampirii nu vor conducere. M-as fi intrebat cm ar fi fost sa fi existat ceva sa izcem Consiliul celor 10. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Sun Oct 28, 2012 9:27 pm | |
| - Ahm, nu-i stiu decat pe ei...ah, da... si Jeremy si Anna sunt al patrulea, respectiv a cincea... dar pe restul nu-i cunosc. Eu sunt exact la mustata, sunt a 11-a aparuta, chicoti ea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Mon Oct 29, 2012 9:49 am | |
| -Imi place sa am prieteni vampiri foarte puternici. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Mon Oct 29, 2012 8:11 pm | |
| Zambi finut. - Daca tin minte mai e vorba de 2 frati vampiri care au fost conti, ridica ea din umeri. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Fri Feb 15, 2013 6:33 pm | |
| -Da, ai dreptate. Spun eu zambind. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Wed Mar 27, 2013 2:36 pm | |
| - Ii cunosti ? o intreba ea putin surprinsa, privind-o serioasa. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Wed Mar 27, 2013 3:29 pm | |
| -Da, ii cunosc. Ne vedem destul de des. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Un mic accident | |
| |
|
| |
| Un mic accident | |
|