Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Sat Jul 28, 2012 8:04 pm | |
| Termina de mancat pizza si de baut limonada si se propti pe spatarul scaunului impletindu-si mainile inghetate peste abdomen. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Un mic accident Sat Jul 28, 2012 9:27 pm | |
| Continui sa mananc pana ce termin tot ceea ce comandasem. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Sat Jul 28, 2012 10:50 pm | |
| - E chiar incredibil cat de mult suc poti consuma fara sa ai nevoie la baie, clipeste Rose repetitiv. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Un mic accident Sun Jul 29, 2012 8:52 am | |
| -Ei bine, o sa am nevoie si de baie dar probabil mai peste vreo 2 ore. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Sun Jul 29, 2012 4:04 pm | |
| - Eu si dupa doua sticle am nevoie. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Sat Aug 11, 2012 12:33 am | |
| -Probabil pentru ca suntem specii diferite si avem organismele diferite. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Sat Aug 11, 2012 6:49 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Sat Aug 11, 2012 8:45 pm | |
| Dupa ce terminasem tot ce comandasem. Ii mai cer chelnerului inca 2 sticle de Coca Cola si nota de plata. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Sat Aug 11, 2012 9:01 pm | |
| - E incredibil cat de mult suc poti sa bei. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Sat Aug 11, 2012 9:37 pm | |
| -Da, chiar ca e incredibil. Spun eu zambind. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Sat Aug 11, 2012 10:05 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Sun Aug 12, 2012 9:02 pm | |
| -Daca ai fi cunoscut-o pe sora mea personal, ai fi putut sa iti dai seama ca o zana poate manca mult mai mult decat mine la o singura masa.
Last edited by Sanara on Mon Aug 13, 2012 2:46 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Sun Aug 12, 2012 9:27 pm | |
| - Daca asa zici, ii zambi ea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Mon Aug 13, 2012 2:58 pm | |
| -Asta fiindca fata de un om obisnuit, o zana are 2 stomacuri. Primul stomac digera rapid mancarea, aducand-o la stadiulde substante nutritive care sunt preluate de circuitul sangvin, si ceea ce nu e de folos organismului ajunge in al 2-lea stomac care digera pana cand si respectivele elemente ajung tot substante microscopice si apoi trec in intestinul gros. Digestia se realizeaza mult mai rapid ca la oameni. In circa 10 minute. Astfel primul stomac niciodata nu e plin iar senzatia de satietate vine doar atunci cand al 2-lea stomac a procesat destul si decide sa ia o pauza. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Mon Aug 13, 2012 3:13 pm | |
| - Stiam despre vaci ca au 4 stomacuri, dar nu stiam despre zane ca au 2, zice si ridica usor din umeri. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Mon Aug 13, 2012 9:04 pm | |
| -Si mai e ceva. Avem o trahee mai lunga ca la oameni. Ea vine cam pana in jurul buricului, iar stoamacurile sunt situate in forma de V intors, practic traheea se desparte in 2 stomacuri, unul mai mare si altul mai mic astfel incat cel mare sa fie situat cu un segment mai jos. Iar de la zona buricului pana la picioare, practic organele inerne din acea zona sunt situate in spirala, pe 3 segmente. Sistemul circulator seamana cu al oamenilor dar sistemul respirator si sistemul nervos, seamana cu cel al lepidopterelor. Cu o mica exceptie. Avem si 2 plamani asemeni oamenilor legati la sistemul respirator si in spatele plamanior 2 branhii asemeni mamiferelor marine.
Last edited by Sanara on Mon Aug 13, 2012 9:20 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Mon Aug 13, 2012 9:07 pm | |
| - Habar nu aveam toate astea, clatina ea din cap. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Mon Aug 13, 2012 9:21 pm | |
| -Nu aveai de unde sti fiindca asta despre anatomia zanelor invatam doar noi zanele. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Mon Aug 13, 2012 9:56 pm | |
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Tue Aug 14, 2012 8:31 am | |
| Si tocmai din cauza sistemului respirator asemanator cu al lepidopterelor, acea categorie de insecte din care fac parte si fluturii, din cauza aceasta zanele nu pot suporta fumul de tigara si insecticidele. Si probabil ca si faptul ca sistemul digestiv e diferit, de al oamenilor, avand si o comunicare directa inainte de a ajunge in stomac, traheea comunica direct cu sistemul excretor prin 3 tuburi Malpighiane, in plus, fata de calea clasica, ne face imune la otravuri. Astfel substantele otravitoare, intra din trahee direct in sistemul excretor fara a mai intra in sange. Dar vrajitorii au gasit o cale de a face potiunule magiei negre sa pacaleasca sistemul digestiv al zanelor.
Last edited by Sanara on Wed Aug 15, 2012 6:52 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Tue Aug 14, 2012 10:36 pm | |
| Rose o asculta atenta fara sa o intrerupa cu un zambet vag pe buzele palide. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Thu Sep 13, 2012 2:39 pm | |
| -Potiunile magiei negre sunt periculoase si otravitoare pentru zane. Daca o otrava obisnuita nu le afecteaza pe zane, o potiune de magie neagra le afecteaza destul de rau. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Thu Sep 13, 2012 3:07 pm | |
| - Trebuie sa ai grija atunci. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Un mic accident Fri Sep 14, 2012 10:24 am | |
| -Da, voi aveam are grija. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Un mic accident Fri Sep 14, 2012 10:55 am | |
| Zambi ramanand apoi tacuta. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Un mic accident | |