| Despartirea | |
|
|
|
Author | Message |
---|
andreutza PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 2741 Kwan : 8172 Varsta : 24 Localizare : Rm. Valcea
| Subject: Despartirea Sun Aug 26, 2012 7:27 pm | |
| Cum nu aveau ce face Damon si Katherine se plimbau prin oras tinandu-se de mana. | |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
Sex : Mesaje : 283 Kwan : 308 Varsta : 29 Localizare : Daca ma cauti,ma gasesti.
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Despartirea Sun Aug 26, 2012 9:07 pm | |
| Katherine il tine strans de mana pe Damon cu un zambet mic pe buze.
- Viiiiiiiin, spune amuzat Leloush fugind dupa ea. Se opreste brusc cand o vede pe sor'sa pe strada tinandu-se de mana cu un individ necunoscut. Ii pica fisa... si fata! |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
Sex : Mesaje : 283 Kwan : 308 Varsta : 29 Localizare : Daca ma cauti,ma gasesti.
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Despartirea Sun Aug 26, 2012 9:46 pm | |
| Katherine il observa si ea inghitind in sec. Clipeste des, derutat, privind cand spre sor'sa cand spre Hyuna. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Despartirea Sun Aug 26, 2012 9:56 pm | |
| - Ea este sora mea cu altul, o completa el privind spre Katherine care se apropia de ei impreuna cu Damon. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Despartirea Sun Aug 26, 2012 10:05 pm | |
| - Da, foarte....ingana el nesigur privind-o pe Katherine care se opri la cativa pasi distanta. - Buna, Leloush, saluta pe vocea ei dulce. Iar prietena ta este...? |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Despartirea Sun Aug 26, 2012 10:11 pm | |
| - Doar o amica? isi intoarce ea privirea spre Leloush care inghetata cand fu intrebat. - Nu chiar..., ingana acesta. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Despartirea Sun Aug 26, 2012 10:12 pm | |
| Damon isi duce o mana dupa umerii lui Katherine aducand-o aproape de el vrand sa-i arate lui Leloush ca acum ea e numai a lui. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Despartirea Sun Aug 26, 2012 10:14 pm | |
| Katherine aproape ca incepu sa chicoteasca atunci cand observa posesivitatea lui Damon. - Nu chiar? repeta ea. - Exact. E...iubita mea, raspunde asteptandu-se la o palma zdravana asa cum primea mereu de la ea. Insa nu se intampla asta, ea doar il privi bland. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Despartirea Sun Aug 26, 2012 10:20 pm | |
| O priveste incruntandu-se usor. - Cum adica mint? Am spus adevarul, spune albindu-se la fata. Katherine ii priveste confuza. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Despartirea Sun Aug 26, 2012 10:24 pm | |
| - De ce plangi, ce am facut? o priveste ingrijorat oftand usor. Katherine vine langa ea punandu-i mana pe umar, apoi ridicandu-i chipul. - E-n regula. Eu sunt ticaloasa in povestea asta. Nu numai ca m-am indragostit de altul... sunt insarcinata cu el. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Despartirea Sun Aug 26, 2012 10:29 pm | |
| Leloush insa ramasese ca o statuie de parca cineva ar fi aruncat o vraja asupra lui. Katherine se departeaza doi pasi in spate si il priveste ca traznita cand il vede in starea aia. |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Despartirea Sun Aug 26, 2012 10:31 pm | |
| Damon o privi urat pe vampirita cu care era Leloush si o trase pe Katherine inapoi langa el. - Esti in regula, scumpo? o intreaba apoi soptit. | |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Despartirea Sun Aug 26, 2012 10:36 pm | |
| - Eu sunt defapt singurul ticalos al povestii asteia, spune pe o voce uscata avand ochii tristi.
Katherine isi musca buzele cand il auzi, intorcandu-si capul spre Damon. - Da, sunt bine, aproba cu o miscare scurta a capului. |
|
| |
Hyuna Kim MEMBRU
| |
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Despartirea Sun Aug 26, 2012 10:45 pm | |
| - Stii foarte bine de ce zic asta, ofta, plecandu-si capul. Katherine il priveste atenta cu ochii sai ciocolatii. - Gresesti... - Ba nu! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Despartirea | |
| |
|
| |
| Despartirea | |
|