Liniste. Doar niste pasi apasati si un intuneric profund. Nu ai timp nici sa-ti mai fie frica, auzi zgomotul glontului si te invaluie un val rosu. Cam atat de repede se poate face o crima, asta daca nu vrei sa torturezi.
M-am nascut al nimanui fiindca nu m-a vrut nimeni. M-a vrut doar Organizatia ca sa devin o masina de ucis.
N-am avut nici macar un nume, o identitate, doar un numar amarat... 47.
Dar am crescut si m-am desprins de acea organizatie teribila, am devenit Hitman, 47 ramanand in umbra, undeva in trecut...47 era doar copilul speriat care nu stia sa tina o arma in mana.
Crimele mele nu au numar si totusi constiinta nu ma apasa. Au creat din mine ceea ce au vrut, arma perfect... virusul perfect, otrava ce te ucide incet!
Si incerc sa-mi gasesc un scop in viata, dar nu am niciunul. Singurul lucru pe care stiu sa-l fac e sa apas pe tragaci si sa nimeresc intotdeauna tinta.
La un pas de moarta? Cred ca glumesti. Am murit de atatea ori incat e deja ceva obisnuit, ceva banal.
Bunatatea? Nici nu stiu ce inseamna, poate o am undeva in mine, dar nu iese la suprafata.
Prieteni ? Nu am avut niciodata, nu multi au curajul sa se apropie de mine.
Libertate? Da, pot sa fac ce vreau, dar cu ce ma ajuta atata timp cat sunt singur? Cat sunt singur si vanat ca un animal din toate partile.
Dar nu ma voi da niciodata batut. Doar sa incerce sa ma omoare... vor reusi sa auda pentru ultima data "tipatul" armei mele.