Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Tue Oct 16, 2012 8:56 pm | |
| - Bine, am sa ma duc la bar sa iau de acolo, murmura el si facu sticla sa dispara si se duse la bar, asezandu-se langa Selena insa fara s-o observe. Isi lua alta sticla si dupa ce o goli ca pe apa se dadu cu capul de tejghea. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Tue Oct 16, 2012 9:08 pm | |
| Selena vazu asta si nu ii placu. Se ridica de la bar si se duse la o masa mai departata.
Last edited by Sanara on Tue Oct 16, 2012 9:14 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Tue Oct 16, 2012 9:13 pm | |
| Isi ridica capul si o vazu pe barmanita care il privea usor speriata. - Sunteti bine? il intreba ea si adevarul era ca o vedea in triplu exemplar. - In extaz! Inca o sticla te rog... bolborosii el. |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Tue Oct 16, 2012 9:18 pm | |
| Langa Cupidon veni Bachus. -Buna! Deci observ ca vrei sa te alaturi clubului meu. Facm o intrecere? Cine rezista mai mult? Daca rezisti sa bei mai mult decat mine fara sa adormi iti voi da slujba mea pentru o zi. Propuse el, stiind destul de bine ca Cupidon nu are cum sa il intreaca. Bachus nu se gandea decat la cum sa il umileasca in public pe Cupidon cat mai mult. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Tue Oct 16, 2012 9:19 pm | |
| - Bine, oricum nu am nimic de pierdut, ingana el luandu-si sticla noua, ridicand un pic in aer in semn de "Noroc" si apoi o goli la fel de repede ca pe prima. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Tue Oct 16, 2012 9:29 pm | |
| Bachus goli si el o sticla identica la fel de repede apoi facu sa apara pe masa 2 butoaie cu robinet si 2 pahare. Cine goleste mai repede fara sa adoama e castigatorul. Spuse el. Se apuca aoi de baut pahare unul dupa altul de parca a fi fost suc. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Tue Oct 16, 2012 9:36 pm | |
| Il priveste amuzat cu coada ochiului si dadu drumul la robinet golind paharele la fel de repede ca si el, brusc intrecandu-l chiar. Il batu la limita, cand el termina tot butoiul Bachus mai avea un pahar plin. - Uhuu, ridica el paharul sau gol spargandu-l in mana si privind imediat cum pielea sa capata culoarea rosie a sangelui. Ah, la naiba, de ce am facut asta? ingana el strambandu-si slab buzele. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Tue Oct 16, 2012 11:54 pm | |
| -Vad ca m-ai intrecut si nu ai adormit. Credeam ca vei adormi. Spuse Bachus. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Tue Oct 16, 2012 11:55 pm | |
| - Se pare ca n-am facut-o... ciudat... murmura si isi privi mana care se regenera repede. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Wed Oct 17, 2012 9:39 am | |
| -Ai trisat. Il acuza Bachus. Te-ai taiat la mana ca durerea sa nu te alse sa adormi. Spuse el. Bachus incerca din gelozie orice chicita sa il acuze ca sa nu ii ofere ce i-a promis. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Wed Oct 17, 2012 9:48 am | |
| - Pf. M-am taiat dupa ce am terminat de baut si castigasem deja, trisorule, se incrunta el. Ares veni langa Bachus batandu-l pe umar. - Vrei sa-ti strici reputatia? ridica usor din sprancene amuzat. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Wed Oct 17, 2012 10:41 am | |
| -Scuze, inseamna ca-s eu prea ametit de la alcool. Incerca el sa dea vina pe bautura desi stia prea bine ca nu era asa. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Wed Oct 17, 2012 1:53 pm | |
| - E-n regula, zambi Ares rautacios venind langa Enrique. Ei, cum te simti? - Minunat. Camera asta se invarte cu mine, imi urasc existenta, te vad in triplu exemplar, sunt indragostit ca un prost, in rest toate-s buna, mersi ca intrebi, replica el sec. Ares bufni in ras cand il auzi. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Wed Oct 17, 2012 1:57 pm | |
| Selene:
Bufnesc si eu in ras cand in aud mai ales ca in loc de toate-s bune a spus toate-s buna. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Fri Oct 19, 2012 4:45 pm | |
| - Esti genial, jur, rase Ares de se sparse. - Imi urasc viata, suiera Enrique oftand. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Sat Oct 27, 2012 9:47 am | |
| Continui sa rad. Inca stateam in declteul matusii Selene, ea privindu-i pe cei 2 si chicoti si ea. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Sat Oct 27, 2012 6:01 pm | |
| - Se poate si mai rau, il batu Ares pe umar. - Da, probabil ca victimele tale sunt si mai distruse ca mine, corect. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Sat Oct 27, 2012 10:22 pm | |
| -Adica cat de mai rau? Intreba Selene. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Sat Oct 27, 2012 11:23 pm | |
| - Nu vrei sa stii, mormai zeul. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Sun Oct 28, 2012 6:49 am | |
| Vroiam sa stiu dar mai bine las de la mine si tac. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Mon Oct 29, 2012 6:51 pm | |
| - Chiar asa de rau sunt? surade Ares. - Da, raspunde sec Cupidon. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Fri Nov 16, 2012 11:01 am | |
| -Fiind zeul razboiului cred ca esti destul de rau. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Fri Nov 16, 2012 1:52 pm | |
| - Oh, multumesc, zambeste el flatat si Enrique isi da ochii peste cap. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Sun Nov 25, 2012 12:01 pm | |
| | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. Sun Nov 25, 2012 12:57 pm | |
| - Cee e? se uita el ciudat la Enrique care totusi prefera sa nu comenteze. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: In atentia reflectoarelor. | |