| Teze | |
|
|
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Teze Mon Sep 24, 2012 4:17 pm | |
| la ce dati teza si cum vi se par - simple ori dificile? eu dau la romana, engleza, istorie/geografie si latina si uneori sunt usoare, alteori grele, depinde de profesori ca ni s-au tot schimbat. cel mai greu mi se pare in gimnaziu la mate, niciodata nu reuseam sa iau mai mult de 8 |
|
| |
Nyko MEMBRU
Sex : Mesaje : 47 Kwan : 54 Varsta : 30 Localizare : Bucuresti :)
| Subject: Re: Teze Mon Sep 24, 2012 6:43 pm | |
| Eu dau la romana la mate si la fizica. Ceea ce bineinteles, cea de la romana e cea mai usoara teza posibila.
| |
|
| |
andreutza PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 2741 Kwan : 8172 Varsta : 24 Localizare : Rm. Valcea
| Subject: Re: Teze Mon Dec 17, 2012 8:33 am | |
| | |
|
| |
Rika MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Teze Wed Dec 19, 2012 10:34 am | |
| Romana , Istoria Artei , Engleza si Economie . [ acum in a 11 a - ca in a 9 a am dat in loc de Economie , am dat la Logica iar in a 10 a la Psihologie ] -.- . Sincer ... cea mai grea a fost la economie . In rest , a fost binisor . ~ It's time to ... die ! ~ ~ Love Song .. ~ | |
|
| |
miochanxo PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1172 Kwan : 5624 Varsta : 24 Localizare : In lumea mea
| Subject: Re: Teze Tue Jun 18, 2013 3:08 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Teze Tue Jun 18, 2013 8:26 pm | |
| Bravo! | |
|
| |
Moony691 MEMBRU
Sex : Mesaje : 81 Kwan : 84
| Subject: Re: Teze Mon Jun 24, 2013 4:08 pm | |
| Dau teza la romana, engleza, istorie/geo, iar a patra materie difera in functie de an. Acum am dat la psihologie, care a fost foarte interesanta, a trebuit sa facem profilul psihologic al unui personaj. Eu l-am ales pe Vlad Tepes (fulgera) si am luat si 10. Mai rar asa. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Teze Sun Jul 14, 2013 11:21 am | |
| Bravo A am o intrebare. Tu simti ca ai avea cumva acelasi caracter cu a lui? | |
|
| |
Moony691 MEMBRU
| Subject: Re: Teze Fri Jul 19, 2013 3:37 am | |
| [stai o virgula sa imi amintesc ce dinozauri mazgalisem pe-acolo; fara modestie, chiar sunt mandra de caracterizarea aia, cred ca o voi inrama. Cand voi merge in limba.] Studiindu-i trecutul, Vlad Tepes a fost o victima in prima perioada a vietii, cand a si dobandit insusirile dupa care-l recunoastem azi (patriotism, cruzime, putere, moralitate dusa pana la extrem). In ciuda actiunilor sale, dupa criteliile psihologice, eu una consider ca Vlad Tepes avea un caracter pozitiv. Avea respect fata de sine, societate si dadea dovada de loialitate. Acum eu. (analiza psihologica in desfasurare la 3 dimineata, cu foarte multe luciditate, adica lipsa) Rezultat. Nope. Arat eu a justitiara/ eroina nationala? (Gluma.) Da, sunt eu sadica, rautacioasa etc, insa niciuna dintre celelalte trasaturi comportamentale ale domnitorului muntean nu se regaseste in mine. Moony psihopata terminat. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Teze Fri Jul 19, 2013 8:15 am | |
| Deci nu exista sansa sa fii reincarnarea lui =)) Glumesc si eu | |
|
| |
Moony691 MEMBRU
| Subject: Re: Teze Wed Aug 14, 2013 11:22 pm | |
| Sa fiu sincera, am unele momente cand i-as trage pe unii in teapa , dar ma multumesc sa fac asta doar in mintea mea. Din pacate. Numai in postura de monarh malefic nu m-am inchipuit pana acum, dar stii ce, nu-i o idee rea deloooc. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Teze | |
| |
|
| |
| Teze | |
|