Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| Hey, you! Yes, you... you are the new prince! | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 4:02 pm | |
| Chad statea in camera sa relaxat uitandu-se la televizor fara sa stie ce il asteapta. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 4:26 pm | |
| Ma gandeam sa ii fac o vizita lui Chad. Plec inspre casa lui si cand sa intruin curte, observ cutia lui postala de la strada, ca semn ca a trecut postasul. Deschid cutia si gasesc un plic cu o scrisoare ce avea un sigiliu regal. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ec/Stema_Codlea.png Citesc la expeditor: Regatul Tpahcinbahir. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 4:34 pm | |
| Chad butona telecomanda plictisit. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 4:35 pm | |
| Ciocanesc usor si deschid usa de la intrare. Era descuiata. Intru inauntru pana in camera de zi. -Salut Chad! Spun eu. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 4:41 pm | |
| - Hei, buna, se ridica el in picioare venind langa ea. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 4:46 pm | |
| -Ce mai faci Chad? Ma bucur sa te vad! Spun eu pieptul meu atingand pieptul lui si punandu-i mainile mele pe dupa gatul lui intr-o imbratisare si il pup pe obraz.
Last edited by Sanara on Fri Oct 05, 2012 4:54 pm; edited 1 time in total | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 4:52 pm | |
| - Hmm, bine, raspunde ducandu-si bratele in jurul ei si sarutand-o scurt. Si acum ca ai venit si mai bine. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 4:57 pm | |
| -Ma bucur. Hm, hai sa servim ceva. Ce zici, comandam pizza? Spun eu punand mana pe telefonul lui mobil care era pe masuta de cafea. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 5:00 pm | |
| - Sigur, de care doresti tu comanda. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 5:10 pm | |
| -Bine. Spun eu luand telefonul lui si intrand mai intai pe internet si tastez Pizza. Si verific lista de meniuri la fiecare pizzeie in parte. Gasesc o pizzerie care are si clatite si ma hotarasc sa sun acea pizzerie. Citesc nr de telefon apoi inchid netul si formez. -Buna Ziua! As dori 2 pizza cu fructe de mare si Ketchup dulce si cate 2 clatite cu ciocolata si 2 Coca-cola. Spun apoi adresa. Dupa ce termin de vorbit ii spun lui Chad: -Stiu ca tie iti place mai mult vinul rosu dar asta e politica pizzeriei asteia. Nu servesc alcool. In plus, vampirii chiar niciodata nu beau Cola? La noi zanele de exemplu, nu bem Cola de sete ci de placere.
| |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 5:23 pm | |
| - Oricum pentru mine toate au acelasi gust. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 5:29 pm | |
| -Stiu asta dar totusi am o nelamurire. Acidul din bauturile carbogazoase il poti simti pe gat? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 5:50 pm | |
| |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 6:20 pm | |
| -Intrebam de curiozitate. Stii mie daca mi s-ar intampla sa nu mai am simtul gustului, as simti ca nu mai am pentru ce trai. Care ar mai fi placerile vietii? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 6:32 pm | |
| - Sunt si alte placere ale vieti, zambi el "inocent" privind-o cu ochii sai albastrii. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 6:53 pm | |
| -Despre ele sa discutam in alta zi. A uite ce am gasit in cutia ta postala cand am venit. Spun eu scotand din poseta scrisoarea si dandui-o. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 6:55 pm | |
| - Cum vrei tu... murmura si lua scrisoarea uitandu-se putin stramb la ea. Acau, cred ca am intrat in belele. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 8:58 pm | |
| -Cine e Acau? Si ce belele? Apropo deschide scrisoarea si nu cred ca ai intrat in belele ci probabil te-a lovit norocul destul de rau. Poate ai castigat la Loto. Glumesc eu. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 9:15 pm | |
| - Acau zic eu cand o s-o dau in bara, murmura deschizand scrisoarea. E de la regatul pe care il conduce unchiul meu, deci nu are cum sa fie de bine, adauga incepand sa citeasca. Nu...cred!! |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 9:53 pm | |
| -Ce, ce s-a intamplat? Intreb curioasa. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 9:55 pm | |
| Isi dadu drumul pe pat, clipind des. - Unchiul meu a murit si mi-a lasat mie regatul lui... in curand o sa fiu incoronat ca print al regatului. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 10:02 pm | |
| -Condoleantele mele si felicitari majestate, traiasca printul. Spun eu. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 10:24 pm | |
| Chad incepu sa rada cand o auzi. - Nu cred ca mi se potriveste postura asta de print... |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 11:10 pm | |
| -Pai normal ca nu. Ti s-ar potrivi mai bine una de rege. Spun eu sarutandu-l.
Last edited by Sanara on Fri Oct 05, 2012 11:13 pm; edited 1 time in total | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 05, 2012 11:11 pm | |
| - Mmm, suna bine, spune el raspunzand sarutului. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! | |
| |
| | | | Hey, you! Yes, you... you are the new prince! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |