Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Mon Oct 22, 2012 11:06 pm | |
| Zambesc desi nu stiu daca ma putea vedea.
Last edited by Sanara on Tue Oct 23, 2012 10:14 am; edited 1 time in total | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Mon Oct 22, 2012 11:55 pm | |
| |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Tue Oct 23, 2012 7:05 pm | |
| -Ce zici? Vrei sa mergem acum la noul tau palat? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Tue Oct 23, 2012 7:12 pm | |
| - Daca vrei si tu...raspunse el. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Tue Oct 23, 2012 9:28 pm | |
| -Vreau. Imi doresc foarte mult. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Tue Oct 23, 2012 10:09 pm | |
| - Atunci sa mergem, murmura luand scrisoarea. Nu mai ca nu imi amintesc exact cum sa ajung acolo, clatina el din cap. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Tue Oct 23, 2012 11:04 pm | |
| -Daca te ratacesti te ajut eu cu perspective din aer. Nu imi e greu sa te iau in brate si sa te inalt.
Last edited by Sanara on Tue Oct 23, 2012 11:54 pm; edited 1 time in total | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Tue Oct 23, 2012 11:09 pm | |
| - Bine, de acord , murmura. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Wed Oct 24, 2012 1:09 pm | |
| O sa facem in felul clasic. Eu voi zbura, tu vei alerga. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Wed Oct 24, 2012 3:27 pm | |
| - E ciudat sa numesti asta clasic... |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Wed Oct 24, 2012 8:20 pm | |
| -Pentru mine nu e ciudat. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Wed Oct 24, 2012 8:50 pm | |
| - Pentru tine, dar in mod general... |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Thu Oct 25, 2012 5:42 pm | |
| | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Thu Oct 25, 2012 5:46 pm | |
| |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Thu Oct 25, 2012 6:04 pm | |
| -Bine. Spun si o iau inainte in zbor. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Thu Oct 25, 2012 6:51 pm | |
| |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Thu Oct 25, 2012 7:15 pm | |
| Ajungem langa ocean si il intreb. -Deci de aici cum facem? Hai sa te ridic si sa te duc asa sa zburam impreuna tinandu-ne de mana. Daca te tin de mana iti imprim si tie puterea de zbor, atata timp cat de tin de mana dar daca te scap te duci in jos ca o piatra. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Thu Oct 25, 2012 7:26 pm | |
| - Cred ca e mai sigur pentru mine sa inot. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Thu Oct 25, 2012 8:06 pm | |
| -Nu prea cred. Pe aici bantuie niste monstri jumate lupi jumate rechini care se hranesc cu orice le cade in colti. Nu cred ca as vrea sa te vad in 2 jumatati decat poate in numerele mele de magie. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Thu Oct 25, 2012 8:24 pm | |
| - Oh, haide, chiar crezi ca o creatura din'asta e mai rapida ca mine? ridica el o spranceana. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Thu Oct 25, 2012 9:37 pm | |
| -Rapida nu, dar vaneaza in haita. Te incercuiesc vreo 20 si mai bine de creaturi din astea in aceeasi secunda de nu mai stii ce sa faci. Au doborat chiar si zane care aveau posibilitatea sa scape cu zborul. Ei bine la zane le-a incercui si cand ele doreau sa zbioare, se pare ca unul cu mai mult antrenament era insarcinat de grup sa isi ea avant si sa apuce aripa zanei. Dupa ce respectivul o lasa fara posibilitatea de a scapa prin zbor, ceilalti care deja o incoltisera, incepeau sa atace. -Singura modaliate e sa scapi prin teleportare. Dar eu mi-am propus sa facem drumul fara teleportare. In plus nici nu mai stii unde e insula deci nu te poti teleporta asa ca vei veni cu mine. Spun eu apucandu-l de mana. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Thu Oct 25, 2012 9:40 pm | |
| - Nu am de gand sa zbor, bine? isi retrage el mana. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Thu Oct 25, 2012 9:43 pm | |
| -Bine, atunci. Vei innota dar sa nu imiceri ajutorul daca vei fi incoltit. Spun eu suparata. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Thu Oct 25, 2012 10:03 pm | |
| - N-o sa se intample nimic, o sa fiu bine, da? privi el in alta parte. Mi-e frica de inaltimi, recunoscu in cele din urma. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! Fri Oct 26, 2012 12:18 am | |
| -A deci ti-e frica de inaltimi. De ce nu ai spus asta de la inceput? Ei bine promit ca nu voi zbura cu tine prea sus. Ce zici de doar 2 metri deasupra apei? Sau daca nu accepti nici asa te las sa inoti si te voi proteja. -Chad si faptul ca unui vampir asa puternic ca tine ii e frica de inaltimi, va ramane secretul nostru. Spun eu, zambindu-i. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Hey, you! Yes, you... you are the new prince! | |
| |
| | | | Hey, you! Yes, you... you are the new prince! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |