|
Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: My coldie oldie friend Tue Dec 04, 2012 8:46 pm | |
| - Sa precizez ca te arunc prin primul geam daca imi mai zici asa? ridica sceptica dintr-o spranceana. - Nu e nevoie! |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: My coldie oldie friend Tue Dec 04, 2012 8:48 pm | |
| Incep sa chicotesc. Dar ma opresc repede din chicotit. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: My coldie oldie friend Tue Dec 04, 2012 9:07 pm | |
| Zambira amandoua ironic fara sa mai zica ceva. |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: My coldie oldie friend Tue Dec 04, 2012 9:44 pm | |
| Ma gandeam sa mai deschid si eu un subiect de discutie insa nu imi venea nimic in minte. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: My coldie oldie friend Tue Dec 04, 2012 11:40 pm | |
| Spencer incepu sa manance ce-si luase, iar Hanna isi privi interesata manechiura perfecta. |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: My coldie oldie friend Wed Dec 05, 2012 9:04 am | |
| -Ce manichiura frumoasa ai Hanna. Apropo ce ai zice sa iti dau o oja care are o cluloare sclipitoare care poate sclipi in culorile: mov. roz, albastru-inchis, indigo si toate nuantele lor, si niste sclipiri ca niste stelute albe? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: My coldie oldie friend Wed Dec 05, 2012 9:57 am | |
| - Urasc sclipiciu, raspunse imediat, stramband din buze. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: My coldie oldie friend | |
| |
| | | | My coldie oldie friend | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |