Author | Message |
---|
Ivana S. PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1290 Kwan : 3080
| Subject: Re: Timp oprit. Sat Nov 17, 2012 7:10 pm | |
| Theodora zambi, simtindu-i sarutarile. Insemna ca era pe drumul cel bun. - Cum am ajuns aici? sopti ea, curioasa de raspuns. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Timp oprit. Sat Nov 17, 2012 7:13 pm | |
| - Hmm, ingana scurt, ganditor, avand nasul lipit de gatul ei . Pur si simplu...? |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Timp oprit. Sat Nov 17, 2012 7:17 pm | |
| Theodora zambi malefic. Nu banuia nimic, saracul. Inchise ochii si ii saruta pasional gatul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Timp oprit. Sat Nov 17, 2012 7:19 pm | |
| Isi trecu usor mana pe spatele ei gol lipind-o cu totul de el. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Timp oprit. Sat Nov 17, 2012 7:23 pm | |
| Theodora gemu usor. Isi indrepta spatele si il privi pe Seth drept, cu ochi mari si inocenti, aproape speriati. Era o actrita destul de buna. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Timp oprit. Sat Nov 17, 2012 7:24 pm | |
| O priveste atent si isi retrase mana, dezlipindu-se usor de ea. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Timp oprit. Sat Nov 17, 2012 7:33 pm | |
| Theodora ramase in rol. Ii prinse mana pe sub apa si se apropie din nou pe el. Isi ascunse chipul in pieptul lui si se lipi de el. - Imi pare rau, zise ea inocenta. Tremur toata... | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Timp oprit. Sat Nov 17, 2012 7:37 pm | |
| - E-n regula, fu tot ce zise el, fara sa mai aibe acel ton jucaus. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Timp oprit. Sat Nov 17, 2012 7:42 pm | |
| Theodora isi puse bratele in jurul taliei lui si isi ridica ochii catre el. Buzele ei voluptoase le atinsera pe ale lui si isi inchise usor ochii. Atitudinea aceasta falsa de 'damsel in distress' era perfecta pentru planul ei. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Timp oprit. Sat Nov 17, 2012 7:45 pm | |
| Isi duse bratele puternice in jurul ei, raspunzandu-i imediat la sarut. Poate ca nu era bine ce facea, dar oricum el era un nenorocit, nu-i pasa. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Timp oprit. Sat Nov 17, 2012 7:56 pm | |
| Theodora isi opri cu greu ranjetul nebun care voia sa ii scape pe buze. Era din ce in ce mai aproape de scopul ei. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Timp oprit. Sat Nov 17, 2012 7:58 pm | |
| O saruta mai intens, in timp ce mainile sale se plimbau pe trupul ei. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Timp oprit. Sat Nov 17, 2012 8:05 pm | |
| Theodora ii raspunse in acelasi fel, lipindu-se cu totul de el. Mainile sale se oprira pe talia boxerilor si ii musca buza foarte usor, inocent. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Timp oprit. Sat Nov 17, 2012 8:06 pm | |
| Ranji nebun in sinea sa la muscatura si miscarile acesteia, la exterior doar isi lasa buzele sa alunece pe gatul ei parfumat. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Timp oprit. Sat Nov 17, 2012 8:10 pm | |
| Theodora inchise ochii si isi lasa capul pe spate, dandu-i acces mai bun la pielea si carnea sa. Avea sa joace moneda timida si inocenta, foarte tarziu avea sa il lase sa o descopere, poate niciodata.
| |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Timp oprit. Sat Nov 17, 2012 8:12 pm | |
| Ceea ce nu stia ea insa era faptul ca Seth isi daduse seama de adevarata ei fata, de scopul si interesul acestuia, dar el era si mai rau de atat, si juca rolul fraierului care cazuse in capcana. Ii saruta in continuare gatul in timp ce o mana se indrepta spre bustui acesteia. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Timp oprit. Sat Nov 17, 2012 8:17 pm | |
| Theodora gemu usor, simtind drumul pe care il avea mana lui. Degetele ei intrara in parul lui superb si se lasa moale in bratele lui. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Timp oprit. Sat Nov 17, 2012 8:19 pm | |
| Ii saruta gatul cu aceeasi pasiune, mana sa ajungand in cele din urma pe pieptul ei. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Timp oprit. Sun Nov 18, 2012 12:13 am | |
| Theodora gemu mai apasat atunci cand mana lui ii atinse pieptul. Cu un picior se agata de talia lui si isi lasa corpul moale, astfel incat el sa o sustina aproape in intregime. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Timp oprit. Sun Nov 18, 2012 12:15 am | |
| Ii sustine cu usurinta greutatea, continuand s-o sarute si s-o mangaie. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Timp oprit. Sun Nov 18, 2012 12:18 am | |
| Mana ei se pierdu prin parul lui superb, pe cand cealalta cobori pe spatele lui. Il zgarie foarte usor, doar atat cat sa ii trimita fiori de placere prin tot corpul. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Timp oprit. Sun Nov 18, 2012 12:21 am | |
| Miscarile ei il facura sa aplice si mai mult pasiune in saruturi in timp cu o mana incerca sa scape si de ultimul ei articol de imbracaminte. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Timp oprit. Sun Nov 18, 2012 12:25 am | |
| Theodora nu se opuse gestului lui Seth, doar gemu usor. Se lipi complet de el si ii prinse buzele intr-un sarut patimas. Pe cat de fals, pe atat de pasional. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Timp oprit. Sun Nov 18, 2012 12:26 am | |
| Reusi in cele din urme ce-si propusese, sarutand-o cu multa pasiune. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Timp oprit. Sun Nov 18, 2012 12:31 am | |
| Desi Theodora nu se simtea neaparat atrasa de el din cauza atitudinii lui, aspectul si chiar gesturile lui erau unele care ar fi topit sufletul oricarei fete. Piciorul ei se incolaci in jurul taliei lui, in timp ce ea continua sa il sarute pasional. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Timp oprit. | |
| |
|
| |
| Timp oprit. | |
|