Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Timp oprit. - Page 6 EmptyTimp oprit. - Page 6 OIPTimp oprit. - Page 6 Empty 
Sujata
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» A halloween visit
Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeToday at 11:01 am by Saphire Helena

» Berbec
Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Taur

» Gemeni

» Rac

» Leu
Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Fecioară

» Balanță

» Scorpion

Timp oprit.

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next
AuthorMessage
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 1290
Kwan Kwan : 3080

Timp oprit. - Page 6 Empty
PostSubject: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeFri Nov 16, 2012 10:09 pm

First topic message reminder :

Theodora ofta, plimbandu-se absenta prin asa-zisul Hau al Vremii. Se intamplasera destul de multe in ultimul timp in viata ei. Intalnise un demon puternic care parea sa o placa, si caruia ea ii raspundea in acelasi mod, desi nu o simtea. Insa ce nu facea ea pentru o pozitie mai buna in lumea intunericului...
Back to top Go down

AuthorMessage
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 12:32 am

O saruta tot mai intens, mai apasat, in timp ce o patreunde bland, cu grija.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 12:35 am

Theodora gemu din nou usor. Parul ud se lipea de gatul ei, dar si al lui, si cei doi se topeau intr-o imbratisare stransa si in sarutari patimase.

Timp oprit. - Page 6 Tumblr_ly0j3v0a7U1qzmpuho1_500
Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 12:37 am

Isi plimba incet o mana pe spatele ei, iar cealalta pe bust, buzele sale alunecand pe gatul ei in timp ce se misca la fel de bland.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 12:41 am

Theodora inchise ochii si se lasa pe spate, lasandu-i lui Seth acces la orice portiune de corp voia.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 12:42 am

O saruta si mai jos, intre clavicule, apoi pe piept, miscarile sale devenind mai intense, mai pasionale.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 12:46 am

Theodora gemu din nou, parul ud aproape ajungandu-i acum la fund. Mana ei ramase in parul lui umed. Tremura usor de placere sub sarutarile lui.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 12:49 am

Zambi in sinea sa la reactiile ei sarutandu-i din nou buzele cu aceeasi ardoare intensa.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 12:51 am

Ii raspunse la sarut, lasandu-se din nou moale in bratele lui, lasandu-l practic sa faca tot ce isi dorea.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 12:54 am

Isi misca cu pasiune buzele peste ale ei, in timp ce cu o mana ii tinea trupul aproape de al sau.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 12:55 am

Bratele ei ii inconjurara gatul si o saruta, la fel de pasional. Erau uzi si goi, si totul parea perfect.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 12:58 am

Continua sa se imbete cu trupul acesteia, iar cand "apele" se mai linistira se departa usor dupa ce depuse un sarut pe umarul ei. Ii mangaie obrazul c-o mana, intreband:
- Esti ok?
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 8:51 am

Trebuia sa recunoasca ca fusese un moment memorabil, din mai multe privinte. Il privi drept in ochi, tremurand usor sub atingerile lui. Mana ei se aseza pe talia lui, iar ea zambi larg.
- Sunt bine, il asigura ea. Foarte bine.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 12:12 pm

- Sigur? o privi inocenta, lasandu-si apoi barbia pe umarul ei.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 2:25 pm

Theodora zambi si malefic si aproape isi lipi trupul de al lui din nou. Normal ca se simtea bine. Se simtea din ce in ce mai aproape de scopul ei, caci inca un pas fusese facut.
- Sigur, sopti ea cu o inocenta atat de necaracteristica demonilor.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 2:28 pm

- Bine...ingana el usor trecandu-si degetele reci prin parul ei.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 2:34 pm

Theodora ranji mai diabolic. Se apropie de el si ii atinse usor gatul cu buzele, ca sa ii vada reactia. Cu cat ii placea mai mult, cu atat era mai bine.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 2:35 pm

Isi musca usor buza, privind-o cu coada ochiului. Femeia asta stia ce sa faca ca sa-l zapaceasca.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 2:41 pm

Theodora ranji si continua sa il sarute, de pe gat pana pe piept. Bine macar ca nu arata rau deloc.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 2:42 pm

O urmarii cu ochii sai care rau acum cenusii in timp ce ii mangaia spatele gol c-o singura mana.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 2:50 pm

La un moment dat, buzele ei ii parasira pieptul si ii prinsera gura intr-o sarutare pasionala. Avea sa profite la maxim de ceea ce i se oferea, acum, in lac, la apusul soarelui.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 2:50 pm

Ii inconjoara talia cu un brat sarutand-o la fel de pasional ca de fiecare data.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 2:54 pm

Theodora ii raspunse la sarut. El era un tip sarmant pe care il iubeau toate femeile. Probabil putea sa o aiba pe oricare, si totusi, ea reusise sa isi duca o parte din plan la sfarsit. Rupse sarutul dupa ceva timp. Ii zambi strengar si ii trecu degetele peste barbie, dupa care se intoarse si incepu sa iasa incet din apa, goala cum era.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 2:58 pm

Seth ranji in coltul gurii urmarind silueta ei goala in timp ce-si trecea limba printre buze.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 3:00 pm

Theodora ranji de asemenea, stiind ca trupul ei gol si ud putea sa ii suceasca mintile demonului. Isi misca soldurile ca intr-un dans, intrebandu-se ce se va intampla dupa aceea.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitimeSun Nov 18, 2012 3:02 pm

Isi scutura capul, trebuia sa inceteze sa se holbeze ca un dobitoc. Iesi in cele din urma din apa, fiind si el la fel de ud. Nici cum arata el nu era de lepadat, avand un trup musculos si bine facut.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Timp oprit.   Timp oprit. - Page 6 Icon_minitime

Back to top Go down

Timp oprit.
Back to top 
Page 6 of 11Go to page : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next