Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 3:30 pm | |
| - Mhm, da...sopti ea usor printre buze, intorcandu-se cu fata la el si venind foarte aproape de acesta, astfel incat sanii sai rotunzi se lipira de pieptul lui puternic.
Last edited by Anne Marie. on Sun Nov 18, 2012 11:07 pm; edited 1 time in total |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1290 Kwan : 3080
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 3:39 pm | |
| David ranji, mai ales cand simti sanii ei lipindu-se de pieptul lui. Mainile lui se oprira pe talia ei, aproape de bikini. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 3:41 pm | |
| Isi pune usor o mana pe obrazul lui, apropiindu-si si chipul de al sau, lingandu-i usor mai intai buza de jos, apoi pe ce-a de sus, iar cealalta mana se plimba pe trupul lui bine facut. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 3:59 pm | |
| David zambi, dar acesta devenise un lucru permanent la un moment dat. Ii prinse buzele intr-un sarut fierbinte, strangand-o la piept. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 4:01 pm | |
| Ii raspunde imediat la sarut ,cu multa ardoare, ducandu-si un picior dupa braul acestuia. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 4:11 pm | |
| Mana lui incepu sa ii pipaie arzator coapsa pe sub apa, sarutand-o mai apasat. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 4:14 pm | |
| Isi plimba mana delicata pe pieptul lui solid, sarutandu-l tot mai arzator, desprinzandu-se doar cand nevoia de aer se facu simtita. Isi plimba buzele in jurul urechii lui, muscandu-i senzual lobul urechii si soptindu-i suav un "Fa-ma a ta". |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 4:15 pm | |
| David ranji malefic auzindu-i vorbele. Degetele lui intrara sub materialul subtire al bikinilor, insa decise sa nu ii dea jos inca, ci sa o mai tachineze. Ii saruta arzator gatul, mergand in jos, pana la sani. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 4:19 pm | |
| Incepu sa geama putin mai tare datorita actiunilor acestuia, inchizandu-si ochii si muscandu-si din nou buza inferioara. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 4:34 pm | |
| Mana ii intra cu totul pe fesa ei, sub materialul subtire. Ii saruta gatul, clavicula si mai apoi sanii, pasional, arzator. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 4:36 pm | |
| Isi trece o mana prin parul lui moale, continuand sa scoata usor sunete de placere, trupul sau frematand de nerabdare. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 4:39 pm | |
| David ranji. Considerand ca o tachinase destul, ii cobori bikinii si ii lasa purtati de apa. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 4:41 pm | |
| Isi cobori mana respectiva pe spatele lui puternic, buzele sale plimbandu-si pe gatul, apoi pe umarul sau. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 4:53 pm | |
| David isi trecu mana in jurul coapsei ei, ridicandu-l mai mult si patrunzand-o, fara sa mai astepte semnalele ei.
| |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 4:53 pm | |
| Isi infipse usor mainile in umerii lui, in primul rand de durere, pentru ca locul ei era stramt...fusese virgina, dar ii fusese teama sa-i zica. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 5:02 pm | |
| David simti ca ceva nu era bine. O inconjura pe fata cu bratele si ii saruta parul. - De ce nu mi-ai zis? ii sopti el la ureche. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 5:59 pm | |
| - Pentru ca... nu voiam sa dai inapoi, ii sopti privindu-l in ochi, muscandu-si usor buzele. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 6:04 pm | |
| David o privi drept, insa ramase in aceeasi pozitie. - Sunt un nenorocit, stiu asta, zise el. Stiu ca se vede din primele mele gesturi si actiuni. Dar aveam dreptul sa stiu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 6:06 pm | |
| Sylvia nu stiu ce sa mai zica, doar isi lasa capul in jos si mai intai ii tremurara buzele, apoi intregul trup. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 6:08 pm | |
| David inghiti in sec si se departa de ea. Se simtea prost pentru ca facuse asta, dar nu era vina lui. Clatina din cap si incepu sa iasa din lac. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 6:13 pm | |
| Sylvia il priveste cum se ridica, ramanand acolo, incapabila sa faca ceva. - Nu pleca...te rog...fu tot ce reusi sa zica, avand inca capul lasat in jos. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 6:21 pm | |
| David ofta si se intoarse cu fata la ea. Clatina din cap si inghiti in sec. - Esti doar o printesa rasfatata si ai senzatia ca totul ti se cuvine, zise el scurt. Nu e chiar asa. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 6:24 pm | |
| - Nu a fost cazul si in situatia asta, se incrunta ea usor. Ti-am oferit...totul , dar tu m-ai respins... se intoarse cu spatele si iesii din apa incepand sa-si culeaga hainele. |
|
| |
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 6:28 pm | |
| David clatina din cap si iesi din apa. - Eu te-am respins? Serios? intreba el, privind-o fulgerator. M-ai mintit, m-ai jucat pe degete ca pe-un idiot! | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: The annoying girl Sun Nov 18, 2012 6:30 pm | |
| - Nu e adevarat, nu te-am mintit, nu m-ai intrebat nimic... murmura pe o voce sugrumata si incepu sa se imbrace. Nu ti-am spus nu pentru ca te jucam pe degete, ci pentru ca imi era frica ca ma vei respinge...ceea ce ai si facut imediat ce ai aflat! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: The annoying girl | |
| |
|
| |
| The annoying girl | |
|