Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| You have to what?! | |
| | |
Author | Message |
---|
Ivana S. PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1290 Kwan : 3080
| Subject: You have to what?! Fri Jan 04, 2013 6:32 pm | |
| First topic message reminder :
Tot staff-ul spitalului era foarte entuziasmat pentru descoperirea unui nou tratament de tonifiere a sanilor, tratament pus cap la cap de medicii plasticieni, bineinteles. Parea formula perfecta, una naturista, insa chiar si asa, trebuia testata. Se spunea ca rezultatele se vedeau dupa prima folosire, asa ca mai mult de atat nu trebuia incercat. Bineinteles, era nevoie de o voluntara care sa se lase incercata. Crema nu avea ce efecte negative sa aiba, insa toate doctoritele se codeau si incercau sa evite subiectul. Aliona nu prea intelegea de ce, avand in vedere ca e o chestia care se intampla doar o data si ca probabil cea cu care avea voluntara sa lucreze avea sa fie tot femeie. Asa ca s-a oferit ea, pentru ca toate celelalte refuzasera. Era acum imbracata intr-o pereche de blugi, iar in partea de sus nu avea nimic altceva decat un halat. Intra in camera unde avea sa se intample totul si se aseza pe pat, asteptandu-si cuminte colega, credea ea. | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Sat Jan 12, 2013 6:01 pm | |
| Pe Oliver pur si simplu il bufni iar rasul cand o auzi. - Ook, spune printre hohote de ras. |
| | | Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: You have to what?! Sat Jan 12, 2013 6:08 pm | |
| Chicoti si ea, pentru ca o amuza greseala din discurs, si isi sprijini fruntea cu mana. Imi pare rau, nu asta voiam sa spun, murmura, zambind si clatinand din cap. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Sat Jan 12, 2013 6:22 pm | |
| - Atunci ce voiai sa spui? o privi el amuzamentul inca citindu-i-se pe fata. |
| Subject: Re: You have to what?! Sat Jan 12, 2013 6:24 pm | |
| Chicoti din nou si clatina din cap. Voiam sa spun ca... Fie, poate m-am incurcat din cauza fazei de aseara, recunoscu dintr-o data, rosind putin. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Sat Jan 12, 2013 6:27 pm | |
| - Oh, deci asa, ranji el cu gura pana la urechi, privind-o atent. |
| Subject: Re: You have to what?! Sat Jan 12, 2013 9:40 pm | |
| Chicoti din nou, ascunzandu-si chipul in palme. Nu! clatina din cap, inca zambind larg. Nici asta nu voiam sa zic. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Sat Jan 12, 2013 9:43 pm | |
| - Esti derutata rau, incepu el sa rada. |
| Subject: Re: You have to what?! Sat Jan 12, 2013 10:11 pm | |
| Ce era sa spuna acum, ca era asa din cauza lui? Nu putea sa se scape din nou. Am momente mai slabe, la fel ca toata lumea, zambi usor, rosind insa in obraji. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Sat Jan 12, 2013 10:18 pm | |
| - Da, sigur, buna scuza, chicoti el rautacios. |
| Subject: Re: You have to what?! Sat Jan 12, 2013 10:25 pm | |
| Inca zambind slab, ridica o spranceana. Ce vrea sa insemne asta, Dr.Malfoy? intreba, vrand sa auda din nou exact ceea ce gandea el. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Sat Jan 12, 2013 10:28 pm | |
| - Nimic, nimic, considera ca nu am comentat nimic, isi flutura el incheietura. |
| Subject: Re: You have to what?! Sun Jan 13, 2013 1:03 pm | |
| Il privi, cu o spranceana ridicata si un zambet slab pe buze. Iar faci chestia aia, zise ea, insa mai putin nervoasa acum si mai mult jucausa. Si nu imi place. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Sun Jan 13, 2013 9:11 pm | |
| - Ce chestie? facu el pe nestiutorul, zambindu-i inocent. |
| Subject: Re: You have to what?! Sun Jan 13, 2013 9:18 pm | |
| Roti ochii, chicotind slab si clatinand din cap. Chestia asta... Incerci sa ma provoci si ai senzatia ca te plac mai mult decat vreau sa recunosc, desi nu e asa. Pacat ca expresia de pe chipul ei ii trada adevaratele ganduri... | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Sun Jan 13, 2013 9:27 pm | |
| - Oho, stii bine ca este si ti-o pot demonstra oricand, isi dadu el ochii peste cap. |
| Subject: Re: You have to what?! Sun Jan 13, 2013 9:29 pm | |
| Se ridica in picioare, gata sa plece impreuna cu el si sa se intoarca la pacienta. Se opri insa atunci cand ii auzi replica si se sprijini usor de masa, punandu-si o mana in sold. Si de ce nu o faci? risca, privindu-l. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Sun Jan 13, 2013 9:31 pm | |
| Ridica o spranceana si o prinse usor de talie, lipindu-i bazinul de al lui si sarutand-o cu forta. |
| Subject: Re: You have to what?! Sun Jan 13, 2013 9:34 pm | |
| Trase rapid aer in piept atunci cand Oliver o prinse de talie si isi lipi bazinul de al ei. Isi puse mainile pe bratele lui puternice, gata sa il impinga si sa se departeze, insa atunci cand buzele lui le antinsera pe ale ei din nou, la fel de puternic ca si cele anterioare, aproape ca i se topi in brate, raspunzandu-i furtunos la sarut. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Sun Jan 13, 2013 9:43 pm | |
| Continua s-o sarute atat cat considera el ca e cazul, indepartandu-se apoi si zambindu-i superior. - Vezi? Am dreptate...ca intotdeauna! |
| Subject: Re: You have to what?! Sun Jan 13, 2013 9:46 pm | |
| Inghiti in sec atunci cand Oliver se retrase, pentru ca fusese probabil cel mai bun sarut de pana atunci. Respira greu, ramanand sprijinita de masa, si il privi. Nu mi-ai demonstrat decat ca tu voiai sa ma saruti din nou, murmura, dand sa plece deja. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Sun Jan 13, 2013 9:56 pm | |
| - Defapt ti-am demonstrat ca te topesti la fiecare sarut de al meu, ranji malitios. |
| Subject: Re: You have to what?! Sun Jan 13, 2013 10:34 pm | |
| Se opri din nou si il privi, ridicand o spranceana, sprijinindu-se de masa. De fapt, aproape se urca cu totul pe masa, incrucisandu-si bratele. Poftim? intreba, oarecum absent. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Sun Jan 13, 2013 10:42 pm | |
| - Ai auzit bine ce am zis, replica la fel de sec ca intotdeauna. |
| Subject: Re: You have to what?! Sun Jan 13, 2013 10:44 pm | |
| Si ai tras concluzia asta... de unde? risca, ridicand o spranceana. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Sun Jan 13, 2013 10:50 pm | |
| - Din reactiile tale, ii raspunse simplu. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: You have to what?! | |