Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| You have to what?! | |
| | |
Author | Message |
---|
Ivana S. PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1290 Kwan : 3080
| Subject: You have to what?! Fri Jan 04, 2013 6:32 pm | |
| First topic message reminder :
Tot staff-ul spitalului era foarte entuziasmat pentru descoperirea unui nou tratament de tonifiere a sanilor, tratament pus cap la cap de medicii plasticieni, bineinteles. Parea formula perfecta, una naturista, insa chiar si asa, trebuia testata. Se spunea ca rezultatele se vedeau dupa prima folosire, asa ca mai mult de atat nu trebuia incercat. Bineinteles, era nevoie de o voluntara care sa se lase incercata. Crema nu avea ce efecte negative sa aiba, insa toate doctoritele se codeau si incercau sa evite subiectul. Aliona nu prea intelegea de ce, avand in vedere ca e o chestia care se intampla doar o data si ca probabil cea cu care avea voluntara sa lucreze avea sa fie tot femeie. Asa ca s-a oferit ea, pentru ca toate celelalte refuzasera. Era acum imbracata intr-o pereche de blugi, iar in partea de sus nu avea nimic altceva decat un halat. Intra in camera unde avea sa se intample totul si se aseza pe pat, asteptandu-si cuminte colega, credea ea. | |
| | |
Author | Message |
---|
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 14, 2013 8:37 pm | |
| Ridica din nou o spranceana. Desi realiza ca Oliver avea dreptate si ca putea castiga aceasta confruntare, nu voia sa se lase atat de usor. Ce reactii? intreba scurt. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 14, 2013 8:40 pm | |
| - Imi raspunzi tot timpul la saruturi si stii ca-ti plac! replica el. |
| | | Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 14, 2013 8:42 pm | |
| Poate ca esti tu prea puternic si nu pot sa te indepartez, desi vreau, replica, desi isi dadu seama ca nu era un comeback prea bun, pentru ca Oliver putea sa ii demonstreze mereu contrariul. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 14, 2013 8:49 pm | |
| Oliver doar bufni in ras cand o auzi. |
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 14, 2013 8:52 pm | |
| Atunci cand el doar pufni in ras, Aliona isi roti ochii si se dadu jos de pe masa. Mda, esti un nesimtit, murmura, dand sa treaca pe langa el, desi stia ca nu avea sa scape atat de usor acum ca ii vorbise asa. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 14, 2013 9:03 pm | |
| - Stiam deja asta, ai tu grja sa imi reamintesti in fiecare secunda ! isi rotii el ochii. |
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 14, 2013 10:26 pm | |
| Se opri pentru un moment si il privi drept. Am si motive, murmura, dupa care dadu sa il ocoleasca. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 14, 2013 10:39 pm | |
| - Te supara adevarul si esti cam frustrata, comenta el rautacios. |
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 14, 2013 10:44 pm | |
| Mari ochii, oprindu-se destul de aproape de el. Trebuia sa recunoasca faptul ca nu se asteptase la o asemenea reactie de la el, fusese destul de rautacios. Sunt... frustrata, serios?! Ce problema ai cu mine? intreba. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 14, 2013 10:55 pm | |
| - Tu ai o problema cu mine, tu ma faci nesimtit tot timpul si am ajuns la concluzia ca faci asta doar pentru ca esti frustrata. |
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 14, 2013 11:01 pm | |
| Vru sa ii mai arunce o replica usturatoare, insa el facuse chiar acelasi lucru. Isi roti doar ochii si parasi incaperea, luand-o deja spre camera pacientei. Un ultim control si puteau pleca acasa - sincer, abia astepta. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 14, 2013 11:02 pm | |
| Oliver isi invartii si el ochii si o urma bombanind. |
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 14, 2013 11:05 pm | |
| Intra calma in camera pacientei si o saluta scurt cu capul. Femeia era doar in halat, semn ca avea sa si-l dea jos curand in partea de sus, unde aveau de lucrat. Doamna Whitmore, rosti Aliona. Vad ca sunteti pregatita. Dr.Malfoy va face ultimul control pe ziua de azi. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 14, 2013 11:16 pm | |
| - Stai asa ... cum adica Dr Malfoy? Si tu ce faci, stai si te uiti? ridica el o spranceana contrariat. |
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 14, 2013 11:20 pm | |
| Ridica o spranceana si se intoarse partial catre Oliver, caci nu se asteptase sa vorbeasca asa cu ea chiar in fata pacientei. Este o treaba pentru o singura persoana. Daca vreti, Dr.Malfoy, pot sa ma ocup eu, spuse respectuos, mustrandu-l din priviri pentru felul in care i se adresase. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 14, 2013 11:29 pm | |
| - Da, bine, o fac eu...ca intotdeuana eu fac toata treaba! o zise doar ca s-o tachineze si se apuca de consult. |
| Subject: Re: You have to what?! Tue Jan 15, 2013 9:22 am | |
| Se incrunta usor atunci cand auzi vorbele lui Oliver. Fie ca voia doar sa o tachineze, fie ca era serios, fusese foarte urat din partea lui, si asta pentru ca erau de fata cu pacienta. Nu spuse insa nimic, desi de data asta chiar fusese ranita, orgoliul ei fusese parca strans si aruncat la gunoi. O privi pe femeie dezvelindu-si pieptul, dupa care pe colegul ei care lua loc pe unul dintre cele doua scaunele din fata. Doamna Whitmore ii arunca lui Oliver un zambet sarmant atunci cand acesta incepu sa ii pipaie sanii. Aliona trase aer in piept si se aseza pe scaunul de langa, gata sa noteze orice observatie. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Tue Jan 15, 2013 2:23 pm | |
| Oliver decise s-o ignore pe Aliona, ca sa nu se ia la harta cu ea de fata cu pacienta. II arunca femei un zambet superb, vazandu-si de treaba. |
| Subject: Re: You have to what?! Tue Jan 15, 2013 9:06 pm | |
| Observa zambetul superb al lui Oliver, la fel ca si privirile furise ale doamnei Whitmore, fapt care aproape o facura sa isi dea ochii peste cap.
Aveti niste maini foarte atente, Dr.Malfoy, aproape flirta femeia, zambindu-i la fel. Aliona o privi surprinsa, dupa care se uita din nou in fise, desi i se parea destul de nepotrivita atitudinea ei. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Tue Jan 15, 2013 9:10 pm | |
| - Chiar credeti? zambi el la fel, apoi isi retrase mainile dupa ce termina controlul, privind-o atent pe blonda. |
| Subject: Re: You have to what?! Tue Jan 15, 2013 9:16 pm | |
| Femeia nu mai spuse nimic, insa chicoti usor. Nu arata rau deloc, insa era totusi maritata si mult mai in varsta decat Oliver, putea sa se abtina. Plus ca era doctorul ei.
Odata ce controlul se termina, Aliona ramase putin pe loc, muscandu-si interiorul buzei. Observa destul de tarziu privirea colegului, asa ca se ridica de pe scaun si abia se uita la pacienta. Intrati in operatie maine de dimineata. Noapte buna, spuse laconic, dupa care parasi incaperea. Trebuia sa recunoasca faptul ca nu ii picase prea bine faza, insa nu avea sa o spuna, avea sa o pastreze pentru ea. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Tue Jan 15, 2013 9:22 pm | |
| Oliver ii zambi pentru ultima data, urandu-i noapte buna si pleca dupa aceea dupa blonda. |
| Subject: Re: You have to what?! Tue Jan 15, 2013 10:06 pm | |
| Aliona ofta, intrand in vestiar. Erau singurii inca acolo, insa nu stia daca sa ii spuna ca atitudinea lui o deranjase. Stia ca el s-ar fi gandit ca il placea si acesta era motivul, dar ea credea ca fusese neprofesional inainte. Tacu insa si isi scoase bluza, ramanand intr-un sutien negru. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Tue Jan 15, 2013 10:11 pm | |
| Oliver se schimba fara sa-i adreseze niciun cuvant deocamdata. |
| Subject: Re: You have to what?! Tue Jan 15, 2013 10:19 pm | |
| Isi schimba pantalonii, dupa care isi lua tricoul in maini, dar nu se imbraca inca. A fost o zi destul de aiurea, murmura, oarecum trista ca trebuia tot ea sa inceapa conversatia. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: You have to what?! | |
| |
| | | | You have to what?! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |