Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| You have to what?! | |
| | |
Author | Message |
---|
Ivana S. PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1290 Kwan : 3080
| Subject: You have to what?! Fri Jan 04, 2013 6:32 pm | |
| First topic message reminder :
Tot staff-ul spitalului era foarte entuziasmat pentru descoperirea unui nou tratament de tonifiere a sanilor, tratament pus cap la cap de medicii plasticieni, bineinteles. Parea formula perfecta, una naturista, insa chiar si asa, trebuia testata. Se spunea ca rezultatele se vedeau dupa prima folosire, asa ca mai mult de atat nu trebuia incercat. Bineinteles, era nevoie de o voluntara care sa se lase incercata. Crema nu avea ce efecte negative sa aiba, insa toate doctoritele se codeau si incercau sa evite subiectul. Aliona nu prea intelegea de ce, avand in vedere ca e o chestia care se intampla doar o data si ca probabil cea cu care avea voluntara sa lucreze avea sa fie tot femeie. Asa ca s-a oferit ea, pentru ca toate celelalte refuzasera. Era acum imbracata intr-o pereche de blugi, iar in partea de sus nu avea nimic altceva decat un halat. Intra in camera unde avea sa se intample totul si se aseza pe pat, asteptandu-si cuminte colega, credea ea. | |
| | |
Author | Message |
---|
Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 7:37 pm | |
| Aliona zambi si il acoperi si pe el cu patura, insa ramase la o distanta decenta de el, desi inima ii striga in continuu sa se apropie mai mult si mai mult. Insa tot inima spera ca el avea sa faca primul pas. Era ciudat, cum isi dorea asemenea lucruri de la omul cu care se certa non-stop, insa nu se putea abtine. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 7:40 pm | |
| Privii captivat filmul cum incepe, si fara sa-si dea seama ce face isi duse un brat dupa umerii ei tragand-o mai aproape. |
| | | Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 7:42 pm | |
| Inima incepu sa ii bata cu putere, caci Oliver parca ii citise gandurile. Il lasa sa o traga mai aproape si, privind inca filmul, isi lasa bland capul pe umarul lui. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 7:46 pm | |
| Se uita atent la toate scenele, intriga parandu-i foarte buna deocamdata, obrazul sau atingandu-se de partul ei. |
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 7:49 pm | |
| Era un film bun, pe care surprinzator, Aliona nu il vazuse inca, fapt pentru care era chiar mai captivata. Era totusi destul de obosita, asa ca nu stia cat avea sa reziste. Mana ei ateriza bland in poala lui Oliver, asezandu-se mai bine sub patura. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 7:53 pm | |
| Oliver se uita spre ea zambitor, apoi din nou la film, asteptand parca nerbdator fiecare scena ca sa vada ce se intampla. |
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 7:54 pm | |
| Filmul continua, fiind destul de interesant si de infricosator. Pe la jumatate, Aliona tresari la o scena mai dura, doar pentru ca nu se asteptase la asa ceva. Atunci cand realiza insa, chicoti usor, lasandu-si fruntea pe pieptul lui, asteptandu-se deja la tachinari din partea lui. Fir-ar, murmura amuzata. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 7:58 pm | |
| Oliver incepu sa rada, insa nu foarte tare si oricum nu era un ras batjocoritul. - E doar un film, ii spuse, contrar asteptarilor ei. |
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 8:06 pm | |
| Se apropie mai aproape de Oliver, lasandu-si din nou capul pe umarul lui si cuprinzandu-i mijlocul cu bratele. Nu s-ar fi asteptat ea la o asemenea apropiere cu colegul ei, dar chiar ii placea. Stiu, a fost doar... neasteptat, murmura, incercand sa se scuze. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 8:12 pm | |
| - Da, asa e....eh, se mai intampla, ii zambi el finut, incurajator. |
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 8:14 pm | |
| Da, se intampla, murmura cu un zambet slab, ramanand la fel de aproape de el si continuand sa priveasca la ecran, incalzita cumva de prezenta lui. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 8:16 pm | |
| Reveni si el cu atentia la film, incepand sa se joace cu o mana in parul ei. |
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 8:26 pm | |
| Zambi dulce simtindu-i degetele in parul ei. Nu se asteptase vreodata la o asemenea apropiere intre ei doi, insa se vedea acum ca in secret, si-o dorise de mult. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 8:32 pm | |
| Urmarii filmul atent, lasandu-si apoi mana moale pe talie ei. |
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 8:39 pm | |
| Filmul se incheie la un moment dat, lasandu-i o parere buna Alionei. Fusese interesant, desi de cateva ori aproape o luase somnul. Ramase in bratele lui Oliver, inchizand bland ochii, caci era destul de obosita. Merci ca ai venit, murmura. Ar fi fost destul de plictisitor altfel... | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 8:41 pm | |
| - Cu placere...oricum si eu m-as fi plictisit acasa, recunoscu el zambindu-i. |
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 9:26 pm | |
| Zambi usor, insa nu se misca deloc ca sa il priveasca, ci ramase in bratele lui. Deci... suntem in regula? Dupa ziua de azi, specifica, pentru ca fusese o zi destul de ciudata. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 9:45 pm | |
| - Din partea mea da...pace? intreba nesigur, intinzand o mana spre ea in semn de prietenie. |
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 9:52 pm | |
| Chicoti usor, intorcandu-se astfel incat sa il poata vedea, dar sa nu rupa imbratisarea. Pace, raspunse, prinzandu-i bland mana, privindu-l drept in ochi. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 9:55 pm | |
| Zambi sclipitor, doar ca acum nu era unul rautacios. - Si acum ce mai vrei sa facem? |
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 10:01 pm | |
| Se lasa bland pe el, inchizand din nou ochii. Nu stiu, sunt atat de obosita... murmura absenta. Sincer, as lasa televizorul sa mearga si as mai palavragi aici fara sens, nu prea am chef de nimic altceva. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 10:09 pm | |
| - Ok, de acord, isi flutura el genele jucaus, prinzand telecomanda si mutand pe tv. |
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 10:11 pm | |
| Ramase cu ochii inchisi, in bratele colegului sau Oliver Malfoy. Neasteptat, dar extrem de placut, asta era clar. Intrebare de baraj, murmura. De ce nu ma placi? Si de data asta, chiar astept un raspuns. Sau, de ce te comporti asa? | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 10:14 pm | |
| - Asa cum? ridica o spranceana, sarint complet peste partea cu "de ce nu ma placi". |
| Subject: Re: You have to what?! Fri Jan 18, 2013 10:18 pm | |
| Chicoti usor, ridicand din umeri. Ca si cum nu m-ai place, ii raspunse. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: You have to what?! | |
| |
| | | | You have to what?! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |