Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
| You have to what?! | |
| | |
Author | Message |
---|
Ivana S. PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1290 Kwan : 3080
| Subject: You have to what?! Fri Jan 04, 2013 6:32 pm | |
| First topic message reminder :
Tot staff-ul spitalului era foarte entuziasmat pentru descoperirea unui nou tratament de tonifiere a sanilor, tratament pus cap la cap de medicii plasticieni, bineinteles. Parea formula perfecta, una naturista, insa chiar si asa, trebuia testata. Se spunea ca rezultatele se vedeau dupa prima folosire, asa ca mai mult de atat nu trebuia incercat. Bineinteles, era nevoie de o voluntara care sa se lase incercata. Crema nu avea ce efecte negative sa aiba, insa toate doctoritele se codeau si incercau sa evite subiectul. Aliona nu prea intelegea de ce, avand in vedere ca e o chestia care se intampla doar o data si ca probabil cea cu care avea voluntara sa lucreze avea sa fie tot femeie. Asa ca s-a oferit ea, pentru ca toate celelalte refuzasera. Era acum imbracata intr-o pereche de blugi, iar in partea de sus nu avea nimic altceva decat un halat. Intra in camera unde avea sa se intample totul si se aseza pe pat, asteptandu-si cuminte colega, credea ea. | |
| | |
Author | Message |
---|
Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 2:34 pm | |
| - Nu e o senzatie, chiar asa e, o corecta el. |
| | | Ivana S. PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 2:49 pm | |
| Nu, e parerea ta; pentru ca nu ma placi, oricat ai incerca sa o dai cotita, zise, la fel de calma si totusi impasibila. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 2:50 pm | |
| - Sunt convins ca nu-s singurul cu parerea asta. |
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 2:51 pm | |
| Ofta, clatinand usor din cap. Bine, sunt o persoana oribila pe care nu poti sa o placi, am inteles ideea... murmura, putin nemultumita. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 3:17 pm | |
| - Ce-mi place cand te ataci, incepu el sa rada. |
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 3:26 pm | |
| Isi roti ochii, clatinand incet din cap. Ma bucur ca sunt o sursa de amuzament pentru tine, raspunse sarcastic. Adevarul era ca i-ar fi placut ca Oliver sa fie mai interesat de ea, macar din punct de vedere fizic, daca nu si comportamental. Insa pana acum, nu dadea niciun semn. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 3:29 pm | |
| - Of of of, chicoti el lasandu-si capul pe umarul ei si ducandu-si un brat in jurul sau. |
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 3:37 pm | |
| Desi realiza faptul ca aceasta neasteptata apropiere ii placea, era totusi Aliona Smith, nu se putea lasa atat de usor; pur si simplu nu era genul ei. Mari usor ochii si, fara sa se retraga, il privi, aparent contrariata. Ce crezi ca faci? intreba, mana ei atingandu-i intr-o doara bratul puternic. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 3:38 pm | |
| - Incercam sa te consolez...merita apreciat gestul! zambi el sclipitor. |
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 3:43 pm | |
| Ramase in imbratisarea lui, pentru ca ii placea atingerea, chiar daca nu voia sa recunoasca. Ochii ei ramasera asupra chipului lui Oliver, oprindu-se mai mult pe zambetul lui, sau mai bine zis, pe buze. Nu stiam ca tu consolezi asa, pe oricine... murmura. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 3:44 pm | |
| - Cateodata sunt pur si simplu dragut, nu ai ce sa-mi faci, isi flutura el din nou genele. |
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 3:49 pm | |
| Statea pe spate, cu bratul lui asezat bland peste abdomenul ei, tinand-o oarecum in brate. Mana ei se opri pe antebratul lui, miscandu-se lin, inconstient. Tot nu te plac, minti, desi un zambet isi facea acum loc pe buzele ei pline. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 3:52 pm | |
| - Oh, ba da, doar ca nu ai recunoaste asta nici daca ai fi amenintata cu-n pistol, ranji el in coltul gurii. |
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 4:00 pm | |
| Mana Alionei se opri dintr-o data, insa ramase pe antebratul lui. Ridicand o spranceana si adoptand o falsa figura impasibila, il privi fix, caci era prima oara cand Oliver tragea o astfel de concluzie. Pardon? intreba, provocandu-l parca sa detalieze. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 4:03 pm | |
| - Te prefaci doar ca nu ma placi, dar defapt nu e deloc adevarat asta, e clar ca esti si tu topita dupa mine! spune el destul de sigur pe sine. |
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 4:07 pm | |
| Fir-ar! Fusese descoperita chiar de Oliver, si asta nu ii convenea. Era de fapt momentul cand parca se facea lumina in interiorul ei, pentru ca diversele senzatii incerca sa le ascunda mereu chiar si de ea insasi. Poftim?! exclama, cu ochi mari. Esti un narcisist si ai un complex, ai senzatia ca toate femeile te iubesc. Si eu? Ce vrea sa insemne asta? vorbi, ridicandu-se putin, desi mana lui ramase tot in jurul trupului ei. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 4:11 pm | |
| - Oh, haide...nu stii sa minti deloc, ranji el din nou, la fel de rautacios si in acelasi timp irezistibil. Da, si tu, doar nu crezi ca esti singura? |
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 4:18 pm | |
| Intr-adevar, Oliver era complet irezistibil, insa Aliona avea sa dea tot ce avea mai bun, asta ca sa nu se vada ceva. Te crezi mult prea important, tocmai de-asta nu te suport, zise, incercand sa scape de mana lui, desi nu prea voia asta. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 4:23 pm | |
| - Hm, ce-ti place sa negi adevarul, chicoti el slab, fara sa-si retraga mana. |
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 4:29 pm | |
| In partea de sus a corpului, Aliona era acoperita doar de un halat subtire de unica folosinta, si nu avea un tricou in acea camera; asa ca mana lui se simtea de parca ar fi fost direct pe piele. Esti un nesimtit, isi roti ochii, sprijinindu-se de peretele de care era lipit patul, astfel ca acum picioarele ei lungi erau deasupra bazinului lui, mana lui departe de ea acum. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 4:31 pm | |
| - Hahaa, e a 10a oara cred cand mi-o zici , isi lasa capul pe spate razand. |
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 4:34 pm | |
| Isi roti ochii, ridicand doar putin piciorul, caci era intr-o pozitie perfecta. Pentru ca o meriti. Nu ma face sa te lovesc, ii spuse, dupa care isi puse ambele picioare peste ale lui. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 4:35 pm | |
| - Asta e cumva o amenintare? intreba el vizibil amuzat. |
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 5:04 pm | |
| Isi roti ochii, incrucisandu-si bratele sub piept. Nu te amenint, pur si simplu te anunt, ii spuse scurt. | |
| | | Vizitator Guest
| Subject: Re: You have to what?! Mon Jan 07, 2013 5:05 pm | |
| - E cam acelasi lucru, ingana el amuzat. |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: You have to what?! | |
| |
| | | | You have to what?! | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |