Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
You have to what?! - Page 5 EmptyYou have to what?! - Page 5 OIPYou have to what?! - Page 5 Empty 
Sujata
You have to what?! - Page 5 EmptyYou have to what?! - Page 5 OIPYou have to what?! - Page 5 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» A halloween visit
You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeToday at 11:01 am by Saphire Helena

» Berbec
You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Taur

» Gemeni

» Rac

» Leu
You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Fecioară

» Balanță

» Scorpion

You have to what?!

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Next
AuthorMessage
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 1290
Kwan Kwan : 3080

You have to what?! - Page 5 Empty
PostSubject: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeFri Jan 04, 2013 6:32 pm

First topic message reminder :

Tot staff-ul spitalului era foarte entuziasmat pentru descoperirea unui nou tratament de tonifiere a sanilor, tratament pus cap la cap de medicii plasticieni, bineinteles. Parea formula perfecta, una naturista, insa chiar si asa, trebuia testata. Se spunea ca rezultatele se vedeau dupa prima folosire, asa ca mai mult de atat nu trebuia incercat.
Bineinteles, era nevoie de o voluntara care sa se lase incercata. Crema nu avea ce efecte negative sa aiba, insa toate doctoritele se codeau si incercau sa evite subiectul. Aliona nu prea intelegea de ce, avand in vedere ca e o chestia care se intampla doar o data si ca probabil cea cu care avea voluntara sa lucreze avea sa fie tot femeie.
Asa ca s-a oferit ea, pentru ca toate celelalte refuzasera. Era acum imbracata intr-o pereche de blugi, iar in partea de sus nu avea nimic altceva decat un halat. Intra in camera unde avea sa se intample totul si se aseza pe pat, asteptandu-si cuminte colega, credea ea.

You have to what?! - Page 5 Tumblr_ly0j3v0a7U1qzmpuho1_500
Back to top Go down

AuthorMessage
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 5:11 pm

Nici nu stiu de ce mai vorbesti cu mine, daca oricum ai de gand sa imi zici nasoale la ce orice vorba, spuse nemultumita, dand sa coboare din pat. Insa putea face asta numai sarind peste el. Isi puse astfel mainile intr-o parte si alta a capului lui, caci era un pat destul de mic, si dadu sa il incalece.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 5:19 pm

- Pot sa fiu si dragut cu tine daca-mi dai motive, dadu el impasibil din umeri.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 5:21 pm

Auzindu-i vorbele, Aliona se opri, fara sa realizeze ca era acum deasupra lui, spirjinindu-se in palme si in genunchi.
Sa iti dau motive? Si ce fel de motive ai vrea tu, poti sa-mi spui si mie? Sa salivez dupa tine ca toate tutele de prin spital? N-ai sa vezi.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 5:31 pm

- Asa e, nu la exterior, doar la interior...isi umezi el buzele ciufulindu-i parul.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 5:37 pm

Il privi cu ochi duri, ingustati.
Ai merita batut acum, suiera printre dinti, fara sa se gandeasca insa la nimic pervers. Dadu sa coboare, nestiind insa daca avea sa scape atat de usor dupa aceasta replica.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 5:38 pm

- Pe bune? Hai incearca, o sa fie amuzant, rase el.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 5:44 pm

Reusi sa coboare si, rotindu-si ochii, se aseza pe un scaun de acolo, strangandu-si din nou halatul in jurul torsoului ei gol.
Nu ma gandeam la asta, asa ca muta-ti gandul, ii spuse, ingustandu-si din nou ochii.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 5:46 pm

Oliver doar rase mai tare, incercand s-o provoace.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 5:48 pm

Mai nou nu esti doar un nenorocit, esti si pervers? Mergi din bine in mai bine, zise ea sarcastica, clatinand din cap, privindu-l cat de bine arata lungit pe pat.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 5:51 pm

- I know you want me, babe, rase el, lasandu-se pe spate in pat, cu mainile sub ceafa.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 5:56 pm

Desi era cat pe ce sa ii sara tandara, Aliona se hotari sa se calmeze si sa ii faca jocul. Se ridica de pe scaun si se deplasa catre pat cu pasi lenti, miscandu-si sexy soldurile.
Se aseza pe marginea patului si ii puse o mana pe pieptul puternic, lingandu-si buzele cu incetinitorul. And you don't want me? intreba, ranjind in coltul gurii si ridicand o spranceana.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 6:00 pm

Isi lasa moale o mana pe talie ei, ranjind la fel.
- Asta e partea distractiva , nu ai de unde sa stii!
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 6:02 pm

Ridica o spranceana, tinandu-si ochii inca ingustati, pentru ca desi tipul era foarte sexy, era inca un mare nesimtit.
Ba cred ca am... Ne certam pentru diagnosticul unui caz, abia ne cunoscusem si m-ai sarutat. Ce spune asta despre ce vrei?

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 6:11 pm

- Sa ma distrez putin, nu inseamna neaparat ca ma atragi, ridica din umeri. Voiam doar sa-ti vad reactia. Dar cred ca indiferent ce ti-as face tu ajungi la concluzia "esti un nesimtit", rase el.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 6:17 pm

Si de unde stii tu ca nu vreau sa ma distrez si eu, daca tot ai senzatia ca cine stie ce ganduri am eu in cap? De unde stii ca ma atragi neaparat? intreba, plimbandu-si mana pe pieptul lui puternic.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 6:18 pm

- Fiindca e evident, murmura el, degajat, lasand-o sa-si faca numarul.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 6:24 pm

Ai dovezi? intreba repede, intepata, si totusi relaxata in acelasi timp. Stia ca nu era bine ce facea, pentru ca erau colegi, insa nu putea sa il lase sa isi faca de cap si sa faca misto de ea la nesfarsit. Degetele ei reci patrunsera sub tricoul lui, atingandu-i intr-o doara abdomenul.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 8:44 pm

- Nu-mi trebuie dovezi, ca nu vreau sa-i demonstrez nimanu inimic, imi ajunge sa stiu eu, ii raspunde la fel de relaxat fara sa-l deranjeze ce facea ea.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 8:49 pm

Mda... Pacat ca ce ai tu sunt doar supozitii false, ii spuse, zambetul fals ramanand mereu pe buzele ei. Mana ei rece continua sa se plimbe necontenit pe sub tricoul lui, iar ea se muta si mai aproape, incrucisandu-si picioarele intr-un mod destul de sexy.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 8:51 pm

- Da da, sigur. Ti-am spus deja ca minti prost, de ce o ti din nou pe a ta? E ridicol, clatina el punandu-si o mana pe genunchiul ei.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 8:56 pm

Inghiti in sec, din doua motive. Unu, atingerea lui era destul de placuta, si doi, Oliver continua in acelasi fel, spunandu-i aceleasi bazaconii reale.
Stii ce... Nu fac eu toate lucrurile din lume bune, dar crede-ma, mint destul de bine. Atunci cand e nevoie, preciza, apropiindu-si chipul de al lui, privindu-l cu ochii ei adanci si necrutatori.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 8:59 pm

- La mine nu functioneaza, ii zambi dulce, sarutand-o scurt, dar indeajuns incat sa mai vrea.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 9:01 pm

Aliona nu se asteptase neaparat la un sarut, astfel incat atunci cand buzele lor se atinsera din nou, inchise surprinsa ochii. Atunci cand se retrase, deschise incet ochii, buzele ei ramanand intredeschise.
Asta pentru ca nu mint, murmura, ramanand la fel de aproape.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 9:03 pm

- Oh, ba da, o contrazise el avand acelasi zambet dulce.
Back to top Go down
Ivana S.
PREMIUM MEMBER
PREMIUM MEMBER
Ivana S.

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitimeMon Jan 07, 2013 10:08 pm

Isi sterse orice urma de zambet de chip si afisa mai degraba o expresie iritata. Ar fi putut sa continue sa il contrazica si sa nu ajunga la niciun consens, insa trebuia neaparat sa faca ceva...
Se apleca mai mult si isi lipi buzele de ale lui, angajandu-se intr-un sarut mai puternic, mai furtunos.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: You have to what?!   You have to what?! - Page 5 Icon_minitime

Back to top Go down

You have to what?!
Back to top 
Page 5 of 15Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15  Next