Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
Subject: Sanara si pasajul secret Sun Mar 09, 2014 7:01 pm
Undeva pe hol, un pasaj secret mic cat o gaura de soarece este bine ascuns in spatele unui aparent raft de biblioteca cu diverse suveniruri de cristal. Ma aflam in dreptul acelui raft si de curiozitate pun mana pe craniul de cristal. Raftul se dadu la o parte si dezvalui o usita mica pe care puteau incapea doar sorecii si papusile Barbie si orice era mai mic decat acestea. Beau potiunea micsorarii devenind cat o papusa Barbie iar rochia mea cazuse peste mine ca un cort daramat. Ma chinui sa ies de sub rochie si sa ma duc sa cercetez pasajul.
Rogue MEMBRU
Sex : Mesaje : 263 Kwan : 324 Varsta : 30 Localizare : in your mind!
Venna dădea numai de belele. Pierduse niște chei.. care căzuseră fix în acel pasaj. Se pusese în fund descurajată, când deodată apăruse o tipă care se micșora și intra acolo. Ochii i se luminară numaidecât. ”Hei tu, poți să-mi aduci și mie cheile, te rog?”
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
Subject: Re: Sanara si pasajul secret Mon Sep 19, 2016 9:39 am
-Desigur ca da. Ma duc imediat dupa ele si ti le aduc. Ii raspund eu, plecand imediat in acel pasaj dupa cheile pe care le pierduse acea fata.