Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Sarbatori de iarna la Polul Nord | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Sarbatori de iarna la Polul Nord Tue Dec 09, 2014 9:08 am | |
| First topic message reminder :Primisem un plic in care se afla un sul de pergament pe care era o scrisoare. De fapt era o invitatie la o petrecere la Polul Nord. O petrecere continua de 12 zile. Stateam inca pe tron siciteam scrisoarea cand aud o bataie la usa. -Intra. Spun eu, cand imi dadusem seama ca era Arya. ii dau invitatia sa o citeasca si ea si eu ma duc in dormitor, unde a schimb cu o rochie: http://www.flu.ro/imggaleriimoda/5283_5894_big/Rochii_de_mireasa_in_stil_princess.jpg Imi pun apoi o bratara din aur alb, cercei din cristale swaroski, nelipsitul meu colier magic, cateva inele din aur cu rubine si smaralde, Si o diadema din aur alb. Imi flutur apoi putin aripile in fata unei oglinzi in carte ma admiram. Iau peria de par si imi pieptam parul, intinzandu-l. Facandu-l din ondulat, sa fie drept/ Astfel parul acum in loc sa imi ajunga doar pana la ceafa, imi ajungea pana mai jos de umeri. Apoi ma machiez si ma rujez dupa care mai flutur inca o data din aripi, uitandu-ma la Arya. | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Sarbatori de iarna la Polul Nord Sun Dec 14, 2014 5:50 pm | |
| -Merg sa aduc cateva bauturi, iar Sanara se ridica spunand ca vrea sa vada ce arome aveau. Bine, haide. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Sarbatori de iarna la Polul Nord Sun Dec 14, 2014 6:45 pm | |
| Merg impreuna cu Yasu. Aveam de gand sa gust din fiecare bautura. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna la Polul Nord Sun Dec 14, 2014 7:24 pm | |
| -Acesta are gust de lava, zic eu dupa ce sorb o inghitura. Avea gust metalic, fierbinte si putin dulceag. E cel mai ciudat punci pe care l-am gustat. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna la Polul Nord Sun Dec 14, 2014 7:40 pm | |
| Beau si eu. -Intradevar, e foarte ciudat. Spun eu apoi incep sa am o reactie ciudata de parca as fi alergica la ceva din el. Aproape lesinasem. | |
| Subject: Re: Sarbatori de iarna la Polul Nord Mon Dec 15, 2014 12:07 am | |
| -Sanara! Sanara nu lesina! si incerc sa o readuc in simtiri. -Ce s-a intamplat? sari Kazyz care sosi intr-o clipa langa noi. -A baut dintr-un punci ciudat si a lesinat! Enyo interveni intre cei doi barbati si scoase o sticluta cu lichid ciudat. Ii turna cateva picaturi pe gura. Parea sa isi revina, dar in acelasi timp nu misca deloc. -Kazyz trebuie sa scoti veninul. -Venin? -Cred ca acel punci a fost otravit! -Si eu cum n-am patit nimic? intreba Yasu. -Nu stiu, zise Enyo. Poate ca era facuta pentru zane. Hai in gradina cu ea, ii trebuie aer curat. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna la Polul Nord Mon Dec 15, 2014 7:40 am | |
| o data scoasa la aer curat imi revenisem incetisor. Cand puteam vorbi ii spun: -Era bautura alcoolica. Sunt alergica la alcool. Toate zanele sunt asa. Pentru ele bauturile alcolice sunt otravitoare. Stii, am baut, vazandu-te pe tine ingere ca bausi si tu. Nu ma asteptam ca un inger sa bea alcool. | |
| Subject: Re: Sarbatori de iarna la Polul Nord Mon Dec 15, 2014 3:31 pm | |
| -Ne-ai speriat pe toti, ii reprosez eu. -Ingerii consuma rareori alcool, doar cand am ceva de sarbatorit adauga Yasu. In orice caz, bine ca a fost vorba de alcool si nu mai mult. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna la Polul Nord Mon Dec 15, 2014 3:43 pm | |
| -Eu credeam ca ingerii nu consuma alcool deloc ci ca ar bea rareori vin sfintit a carui alcool nu prea mai are putere. Si multumesc acum voi fi mai atenta in privinta alcoolului. | |
| Subject: Re: Sarbatori de iarna la Polul Nord Mon Dec 15, 2014 11:25 pm | |
| -Alcoolul nu dauneaza nimanui, daca consumi in cantitati mici. Deci ce spuneti de o plimbare in gradina? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna la Polul Nord Tue Dec 16, 2014 1:01 am | |
| -E, uite ca zanelor da. Pentru zane, o lingurita de alcool e o cantitate uriasa si periculoasa iar mai mult de atat poate fi doza letala. Pentru zane sunt preparate bauturile ce au maxim 0.01% alcool. Adica la o doza de 500 ml trebuie sa aiba maxim juma de mililitru sau la o doza de 1 litru trebuie sa aiba maxim 1 mililitru de alcool. | |
| Subject: Re: Sarbatori de iarna la Polul Nord Tue Dec 23, 2014 8:57 pm | |
| -Nu tineti deloc la bautura si incepu sa rada. -Esti pregatita sa ne intorcem la bal? o intreba Kazyz. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna la Polul Nord Wed Dec 24, 2014 5:25 am | |
| -Da, desigur. Ii raspund eu. | |
| Subject: Re: Sarbatori de iarna la Polul Nord Thu Apr 16, 2015 3:19 pm | |
| Ne intoarcem la bal, asezandu-ne intr-un colt si discutand.
Enyo
Deja incepusem sa ma plictisesc si observam cum fiecare isi gasise ceva de facut. Am inceput sa ma joc cu apa din pahar, rasucind-o, inghetand-o si apoi pocnesc din degete si gheata se sparse. Oftez plictisita. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna la Polul Nord Wed May 13, 2015 8:40 pm | |
| Merg langa Enyo facandu-i semn si lui Kazyz sa vina sa ni se alature. | |
| Subject: Re: Sarbatori de iarna la Polul Nord Wed Jun 10, 2015 9:34 pm | |
| -Va distrati? ii intreb plictisita si incepusem sa casc. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna la Polul Nord Thu Jun 11, 2015 9:07 am | |
| -Da, cat de cat. Spun eu care nu simteam distractia prea bine. | |
| Subject: Re: Sarbatori de iarna la Polul Nord Wed Nov 18, 2015 10:08 pm | |
| -Nu arăți prea bine. Încă esti amețită? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Sarbatori de iarna la Polul Nord Thu Nov 19, 2015 2:23 am | |
| -Un pic da. Ii raspund eu. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Sarbatori de iarna la Polul Nord | |
| |
| | | | Sarbatori de iarna la Polul Nord | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |