Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Pianul de la miezul noptii | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Pianul de la miezul noptii Thu Dec 11, 2014 10:42 pm | |
| First topic message reminder :
Yasu
Intrasem in magazin ca sa vad ce instrumente gaseam. Auzisem ca adusesera cele mai noi instrumente si tocmai aruncam un ochi, unde erau expuse chitarile. Tot cercetand chitarile, vanzatorul ma abardeaza intrebandu-ma daca auzisem de misteriosul pian ce incepe sa cante singur in fiecare noapte la miezul noptii. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Mon Mar 16, 2015 3:33 pm | |
| Du-ma in zbor si iti arat eu drumul. Eu nu pot zbra decat daca ma tine cineva de mana. Eu nu am uterea zborului dar o am pe cea a teleportarii. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Mon Mar 16, 2015 7:19 pm | |
| Am prinso pe Selena de maini si ne-am inaltat in aer. Tu doar spune-mi in ce directie sa zbor. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Mon Mar 16, 2015 9:40 pm | |
| | |
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Wed Mar 18, 2015 4:07 pm | |
| Am zburat spre est cu Selena, aceasta admirand incantata peisajul. Luminile orasului, norii, pasarile care treceau in zbor pe langa noi. -Si acum? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Wed Mar 18, 2015 5:04 pm | |
| | |
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Wed Mar 18, 2015 5:09 pm | |
| -Este foarte luxos si mare. Cate cladiri detii? Ai un ateneu impresionant. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Wed Mar 18, 2015 5:48 pm | |
| In afara de acest ateneu, am atatea cladiri in Olimp cate temple inchinate Zeitei Lunii exista pe Pamant. | |
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Sat Mar 21, 2015 4:59 pm | |
| -Wow! Ce cifra mare! si cam cati elevi zici ca are Apollo? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Sat Mar 21, 2015 7:18 pm | |
| -Pai cred ca undeva in jur a 1000. Stiu ca preda la o scoala privata de aici din Olimp si are in grija 20 clase a 50 copii. Fiecare clasa are un numar aproximativ de 50 copii. Asta e media.
Last edited by Sanara on Sun Mar 22, 2015 7:15 pm; edited 1 time in total | |
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Sun Mar 22, 2015 6:30 pm | |
| -Prea multi. Ma mir ca are timp sa se ocupe de toti. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Sun Mar 22, 2015 7:18 pm | |
| -Are timp pentru ca nu toti au muzica in aceeasi zi. Si cum unii au de 2 ori sau chiar de 3 ori muzica pe spatamana, ei bine rezulta ca el munceste cu norma intreaga, 8 ore pe zi sau uneori 10 ore pe zi. | |
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Sun Mar 22, 2015 7:20 pm | |
| -Bun deci unde mergem? Ne asteapta undeva Apollo? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Sun Mar 22, 2015 8:55 pm | |
| -Pai daca vrei o sa il sun si o sa ii spun sa ne astepte. | |
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Wed Apr 08, 2015 2:43 pm | |
| -Bine. Si astept sa il sune pe zeu. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Wed Apr 08, 2015 4:51 pm | |
| Scot telefonul si formez un numar de 16 cifre. Cand imi raspunse vorbesc cu Apollo apoi ii spun: -Da, s-a rezolvat. Ne va astepta la Panhteon. E destul de departe vom merge prin teleportare dar nu e nevoie sa ne grabim. Ne poate astepta abia peste o ora jumatate. Ii spun eu. | |
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Thu Apr 09, 2015 10:49 pm | |
| -Bine, hai sa ne teleportam. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Thu Apr 09, 2015 11:07 pm | |
| -Bin, daca vrei ne teleportam acum si o sa ne mai plimbam prin zona. Cunosc un parc frumos si dragut si e destul de mare. | |
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Thu Apr 16, 2015 2:24 pm | |
| -Da, procedam asa si dupa teleportare nimerim in parc. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Sun Jun 14, 2015 1:48 am | |
| Ne plimbam prin parc in timp ce astpetam un bip. -E frumos parcul, nu? Spun eu aratandu-i mai ales un model floral viu colorat iar apoi niste cpaci cu coroane multicolore. | |
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Fri Nov 20, 2015 11:13 pm | |
| -Intr-adevar este frumos. Apoi observa niste copacei tunsi in forma de note si instrumente muzicale. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii Sat Nov 21, 2015 2:11 am | |
| -E cel mai frumos gard viu. Spun eu. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Pianul de la miezul noptii | |
| |
| | | | Pianul de la miezul noptii | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |