Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Focul sacru | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Focul sacru Mon Mar 16, 2015 12:47 pm | |
| First topic message reminder :
Enyo:
Cum de nimerisem eu pe aici chiar nu stiu. Ma aflam la gura unei pesteri ce ardea la propiu si citesc placuta. "Atentie amatori. Daca sunteti sensibili la foc nu intrati! scria cu rosu" Alt avertisement cand pasesc putin in pestera: "Focul sacru este adevarata sursa de foc. Prima flacara care a luat nastere, de la inceputul tuturor timpurilor." Ei, de asta aveam nevoie de foc sacru. Dar probabil multi s-ar intreba de ce o naiada cauta foc, cand elementul ei era apa. Raspunsul era urmatorul. Templul lunii odata pe luna trebuia alimentat cu foc pentru a dezvalui viitorul, secrete, etc. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | |
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Focul sacru Wed May 20, 2015 5:02 pm | |
| -Pai sigur se afla in cetate. Din ce stiu eu, focul sacru distruge doar sufletele rele, cele care nu mai cale de intoarcere, ca spun asa. Dar scopul pentru care exista acest foc este pentru a purifica pana si cele mai intunecate suflete si pentru a mentine pacea. Are mult mai multe propietati si inaintez pana la usa de lemn si trag de zavor, aceasta deschizandu-se si dand la iveala niste scari ce urcau in spirala. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Focul sacru Fri Jan 13, 2017 10:03 am | |
| -Exact asta spuneam si eu. Sufletele fara cale de intoarcere si fortele demonice. O iau eu inainte? Intreb eu, facand deja primul pas pe scari, fara sa astept confirmarea. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Focul sacru | |
| |
| | | | Focul sacru | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |