Author | Message |
---|
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Wed Mar 25, 2015 3:58 pm | |
| Ea făcu întocmai cum îi ceru el. Îl privi în continuare în ochi şi cu timiditate întrebă: "Eli... vrei să faci dragoste cu mine?"
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
Sex : Mesaje : 78 Kwan : 96
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Wed Mar 25, 2015 4:00 pm | |
| Ea începu să-i dea hainele lui de călătorie jos, chiar dacă o făcea stângaci şi apoi îl măsură şi ea din priviri.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Wed Mar 25, 2015 4:01 pm | |
| Ari-i răspundea docilă la sărutul lui pasional, fiind de-a dreptul încântată că durează atât de mult. Când el inspiră aer, o făcu şi ea, apoi îşi deschise buzele ca el să-i poată explora gura.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Wed Mar 25, 2015 4:03 pm | |
| Ari se simţea sărutată prin locuri în care nu credea că sunt permise sărutări, însă-i plăcea foarte mult şi răspundea la acele sărutări prin unduirea corpului ei.
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Wed Mar 25, 2015 4:04 pm | |
| Ea deschise ochii şi se uită la el. Îi zâmbi sincer şi-i spuse: "E în regulă, iubitule!"
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Wed Mar 25, 2015 4:06 pm | |
| Ari-i răspundea soţului ei cu toată fiinţa ei. Nu se mai simţise vreodată atât de iubită, nu mai simţise atât de multă protecţie, tandreţe, iubire... Îl iubea pe Kirin atât de mult, încât nu ştia cum să exprime acest lucru prin cuvinte, ci o făcea prin acţiune, prin unduire, prin contopirea totală cu el...
| |
|
| |
Kirin MEMBRU
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Wed Mar 25, 2015 4:07 pm | |
| Când el o luase în braţe, ea se cuibări mai bine în braţele lui, adormind un somn dulce şi odihnitor.
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Wed Mar 25, 2015 4:43 pm | |
| Cand sosi dimineata, ma trezesc si vad ca sunt imbratisata de Rishi care inca dormea. Asa ca pentru a nu il deranja, raman in pat, fara sa fac vreo miscare. Continuam sa tin si eu una din maini, imbratisandu-l pe el.
Last edited by Sanara on Wed Mar 25, 2015 4:55 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Rishi MEMBRU
Sex : Mesaje : 132 Kwan : 146
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Wed Mar 25, 2015 4:54 pm | |
| După un timp se trezi şi Rishi din somnul lui. Deschise ochii şi văzu că o ţine pe soţia sa în braţe. Observă că era trează. "Bună dimineaţa, raza mea de soare!" o salută el vesel.
Last edited by Rishi on Wed Mar 25, 2015 4:57 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Wed Mar 25, 2015 4:56 pm | |
| -Buna dimineata, dragul meu! Ai vreo preferinta, pentru micul dejun? Il intreb eu. | |
|
| |
Rishi MEMBRU
Sex : Mesaje : 132 Kwan : 146
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Wed Mar 25, 2015 5:24 pm | |
| -Bine. Ma voi duce la bucatarie sa iti gatesc. Spun eu. Dupa ce intru la bucatarie incep sa pregatesc omleta taraneasca si Pancakes cu sos de lamaie. Incercam sa le gatesc manual, fara magie. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu Mar 26, 2015 11:36 am | |
| Imi impreunasem mainile in fata ca si cnad m-as ruga si imi aplec capul usor in fata. -Namaste! O salut eu pe Ari, in Hindi. Hindi era una dintre limbile mele natale pe langa Fairyana.
| |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu Mar 26, 2015 11:43 am | |
| "Kitanā acchā dina hai!" îi răspunse Ari tot în hindi. Asta însemna „Ce zi frumoasă." Se apropie mai mult de Sanara. "Văd că vrei să găteşti." îi zise Ari. "Ştii.. e bine să am o cumnată zână. Acum am două, nu una, având în vedere că şi soţia fratelui meu e tot zână. E plăcut să ştii. Ai dormit bine?" o întrebă Ari, căutând un şorţ de bucătărie, pentru că avea chef să gătească în dimineaţa aia.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu Mar 26, 2015 12:18 pm | |
| -Asa este. Si da, am dormit bine. Vad ca vrei sa gatesti si tu. Atunci ne vom ajuta reciproc sa gatim. Am de gand sa fac o omleta taraneasca si niste pancakes cu sos de lamaie. La omleta ma descurc dar pentru pancakes care banuesc ca sunt un fel de clatite, imi va trebui ori cartea de bucate ori ajutorul tau ori amandoua. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu Mar 26, 2015 12:31 pm | |
| "Ne descurcăm noi cumva!" îi zise Ari Sanarei. Se apropie mai mult de ea şi când ajunse umăr la umăr cu ea îi şopti: "S-a purtat frumos cu tine azi noapte soţul tău?"
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu Mar 26, 2015 12:39 pm | |
| -Da, s-a purtat foarte frumos. Ii spun eu. -Dar sotul tau? O intreb eu pe ea. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu Mar 26, 2015 12:51 pm | |
| "O, Hoo!" fluiera ea. Se apropie si mai mult si-i sopti la ureche: "E bine dotat... acolo... stii tu unde?" chicoti ea, amuzata de tenta putin indecenta a intrebarii puse.
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut | |
| |
|
| |
| In Cautarea Testamentului Pierdut | |
|