Subject: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri Mar 20, 2015 5:10 pm
First topic message reminder :
Avand coordonatele introduse in panoul de bord de catre Sanara, KiTT incepu sa zboare, ca sa ajunga cat mai repede la destinatie. Se opri la intrarea in Tinutul din Lunca. "Mai departe nu pot merge." anunta KiTT. "Atunci... să coborâm." zise Ari. Ea fu prima care se dădu jos din maşină. In fata ei se intindea un vast tinut impadurit. Parea o padure tainica. Batrana si tanara in acelasi timp, insa plina de mistere si de necunoscut. "Aici incepe aventura noastra!" spuse ea.
Tinutul:
Author
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu Mar 26, 2015 1:29 pm
Eu dau din cap in semn ca da. Apoi chicotesc si eu. Merg la frigider si iau oualele pe care le ciocnesc de o farfurie si le vars contintul in farfurie. Apoi amestec galbenusul cu albusul si rad putina branza si continui sa amestec. Pun uleiul la incins si toc ardeiul, ceapa verde, usturoiul verde, baconul si carnatii, in feliute mici pe care le pun in tigaie cand uleiul se incinsese. Peste ele vars oualele amesecate cu branza, Apoi in 2 minute omleta era gata. Acum sa ne apucam de Pancakes. Vreau sa vedem cate vor iesi din 12 oua si 1 kg de faina. Hm, vad ca reteta incepe cu 2 oua. Deci eu am de gand sa maresc portia si inseamna ca voi inmulti toate ingredientele din reteta cu 6. Deci o sa pregatesc ingredientele: Apoi asez pe masa 12 oua, 2 borcane de smantana, unul mare intreg si unul mai mic incarcat pe jumate, aveam astfel fix 1200 grame smantana, Apoi pregatesc o punga de faina care era incarcata pe jumate. Aveam 500 grame faina desi vom folosi fie 390 fie poate va trebui sa folosesc si restul. Apoi o puna de zahar incarcata pe sfert urmand sa folosesc doar 210 grame sau poate pe tot zaharul 250 grame daca mi se parea ca ar mai trebui putin indulcit. Apoi 6 plicuri praf de copt si 6 plicuri de sare. Apoi aveam la indemana si 6 pliicuri de zahar vanilat la nevoie. Desi in reteta nu erau trecute. Apoi observ in reteta crema de lamaie. -Hei crezi ca crema de lamaie se face sau se cumpara de-a gata de la magazn? Sincer nu ma picep sa o fac. Poate ma ajuti tu. Ii spun eu in timp ce incep sa sparg oualele si sa le amestec cu smantana.
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu Mar 26, 2015 2:49 pm
"Ne vom descurca noi cumva." îi spuse Ari Sanarei. Îşi puse şorţul găsit şi se apucă s-o ajute pe Sanara la sosul de lămâie. Între timp, coborî şi Aysun. "Dar matinale mai sunteţi fetelor!" spuse ea veselă. "Ce faceţi voi acolo?" le întrebă ea. "Ne chinuim să facem un sos de lămâie pentru nişte pancackes, adică clătite." îi răspunse Ari. "Lăsaţi dulciurile în seama mea. Sunt As la dulciuri!" le făcu Aysun cu ochiul. În bucătărie domnea o atmosferă veselă, plină de râs şi de mirosuri îmbietoare, iar masa care era în mijlocul spaţioasei bucătării, deja era plină pe jumătate cu fel şi fel de bunătăţi.
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu Mar 26, 2015 4:42 pm
-Oau! Ai facut o treaba foarte buna, Aysun. Ii spun eu. ma intorc apoi catre Ari si ii spun: -Cred ca vom reusi sa ne surprindem sotii.
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu Mar 26, 2015 4:55 pm
Ari ar fi vrut să răspundă ceva, dar se auzi zgomot, semn că mai intra cineva în bucătărie.
Rishi MEMBRU
Sex : Mesaje : 132 Kwan : 146
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu Mar 26, 2015 4:57 pm
Rishi se sculă după Sanara. El făcu ordine în cameră cu ajutorul vrăjilor şi apoi coborâse spre bucătărie. La uşa bucătăriei se întâlni cu Kirin care venise înaintea lui. "Bună dimineaţa frate!" îl salută el vesel.
Kirin MEMBRU
Sex : Mesaje : 78 Kwan : 96
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu Mar 26, 2015 4:57 pm
Kirin, care se sculase de ceva vreme şi ordonase şi el camera prin utilizare de vrăji, deja era la uşa bucătăriei şi pusese mâna pe clanţă. "Bună dimineaţa! Hai să intrăm. Miroase apetisant." spuse el, deschizând uşa.
Spoiler:
Numele Personajului: Elior (Eli) Kirin El-Galahar Sex: Masculin Neam: Vrajitor Statut: Casatorit Numele sotiei: Atsu Ari Ki-Ooku Tao Tokugawa-Han Poza sotiei: Sfat pentru ceilati barbati: Stati departe de sotia mea, daca nu vreti sa va intepe Scorpionul Negru!
Sanara OWNER
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu Mar 26, 2015 5:20 pm
Dornica sa ii arat mai ales lui Rishi traditiile familiei Sharma, ii salut pe frati in hindi.
Imi impreunez mainile ca o rugaciune, aplec usor capul in fata si ii salut: -Namaste! Apoi ma uit la Rishi si ii spun: -Dragul meu sot, ti-am pregatit exact ce ai cerut. Omleta taraneasca si pancakes cu sos de lamaie. Insa sper sa nu te superi ca mi-am permis sa mai aduc omletei unele imbunatatiri fata de cum poate o stiai tu. Pe langa clasicele ardei gras, ceapa verde, bacon si carnati, am mai adaugat usturoi verde si marar. A si pe langa omleta si pancakes, avem niste dulciuri pe care le-a facut Aysun. Sper ca esti la fel de pofticios dupa dulciuri ca si mine. Si apropo de dulciuri, as mai avea o intrebare, daca crezi ca acum ar fi un moment bun.
Rishi MEMBRU
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu Mar 26, 2015 5:33 pm
"Adorabila mea Raza de Soare!" spuse el, ducandu-se la ea, lund-o in bratele sale si dandu-i un sarut lung. "Poti sa ma intrebi orice doresti!" adauga el dupa sarut.
Sanara OWNER
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu Mar 26, 2015 11:58 pm
-Iubitul meu print, cand eram in metrou, am simtit prin antenele mele miros de ciocolata. Ai cumva la tine niste praline?
Rishi MEMBRU
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri Mar 27, 2015 1:45 pm
"Am mult mai multe, scumpa şi minunata mea soţie." îi răspunse Rishi. El ochi nişte platouri rotunde şi ovale, luă unul rotund, puse pe el diverse sortimente de mâncare şi dulciuri, făcu o vrajă prin care platoul să apară în camera lor privată, se duse spre Sanara, o luă pe sus, în braţele sale şi-i şopti: "Dulciurile şi un cadou pentru tine, ţi le dau în privat." După ce spuse asta, ieşi pe uşa bucătăriei, mergând aşa cu ea în braţe până în camera lor.
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri Mar 27, 2015 1:47 pm
Ari şi Aysun chicotiră conspirativ când observară scena aceea. "Se vede că o iubeşte. Şi începe să-şi schimbe şi atitudinea." îi spuse Ari cumnatei sale. "Aşa este!" o aprobă aceasta dând afirmativ din cap.
Kirin MEMBRU
Sex : Mesaje : 78 Kwan : 96
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri Mar 27, 2015 1:48 pm
Nevrând să se lase mai prejos decât fratele său, Kirin luă şi el un platou oval, îl umplu şi el cu bunătăţi, îl „teleportă” în camera lor şi o luă pe soţia sa în braţe. "Mă scuzi, Aysun, dar prefer să fiu împreună cu soţia mea, în particular."
Spoiler:
Numele Personajului: Elior (Eli) Kirin El-Galahar Sex: Masculin Neam: Vrajitor Statut: Casatorit Numele sotiei: Atsu Ari Ki-Ooku Tao Tokugawa-Han Poza sotiei: Sfat pentru ceilati barbati: Stati departe de sotia mea, daca nu vreti sa va intepe Scorpionul Negru!
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri Mar 27, 2015 1:49 pm
Înainte de a ieşi Kirin cu ea pe uşă, Ari auzi: "Nicio problemă! Şi eu intenţionez să îl trezesc pe soţul meu într-un mod plăcut, aşa că bucătăria va rămâne cam goală!" chicoti ea.
Sanara OWNER
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri Mar 27, 2015 10:32 pm
-Multumesc. Ii spun eu imbratisandu-l cu mainile dupa gat in timp ce el ma cara in brate.
Rishi MEMBRU
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat Mar 28, 2015 11:48 am
Ooc: Vor urma deocamdată iar o succesiune de replici Rishi+Sanara.
Bic: Când Rishi intră în cameră cu Sanara în braţe, se putu vedea că totul era schimbat: pe pat erau alte lenjerii puse, de un verde pal discret. Peste lenjerii erau presărate o mulţime de petale de flori, iar în mijlocul camerei trona o măsuţă rotundă pe care era aşezat acel platou cu bunătăţi luat de el din bucătărie, iar pe lângă platou erau fel şi fel de castronele în care se aflau bomboane asortate, viu colrate, mici prăjiturele şi tot felul de sortimente de ciocolată. Rishi o lăsă jos pe Sanara lângă micuţa masă, o puse pe o pernă mare şi pufoasă, exact ca la turci şi-i spuse: "Doamna mea e servită!”
Masa cu dulciuri:
Sanara OWNER
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat Mar 28, 2015 12:47 pm
-Oau! Multumesc foarte mult dragul si iubitul meu sot. M-ai impresionat foarte mult.
Rishi MEMBRU
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sun Mar 29, 2015 1:17 pm
"Mă bucur că minunatei mele soţii-i place surpriza pregătită cu mare atenţie de soţiorul ei!" îi spuse Rishi Sanarei. "Acum lasă-mă să am grijă de tine. Cu ce vrei să începi de pe masa asta minunată? Vreau să te hrănesc cu mâna mea." îi spuse el.
Sanara OWNER
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Mon Mar 30, 2015 2:46 pm
As incepe cu niste ordef apoi as continua cu prajituri de ciocolata si la urma banane si struguri.
Rishi MEMBRU
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Mon Mar 30, 2015 2:56 pm
El nu spuse nimic. Incepu s-o hraneasca pe Sanara in ordinea ceruta de ea, asteptand mereu ca ea sa-i spuna cand nu mai poate sau cand vrea sa treaca la altfel de mancare. "Stii... In drum spre bucatarie, am facut un tur al castelului acesta. Au la parter un mic cinema particular. Ti-ai dori sa mergem sa vedem vre-un film ceva?" o intreba el.
Sanara OWNER
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Mon Mar 30, 2015 4:05 pm
-Desigur. Stii cred ca putem lua strugurii cu noi. Vom manca struguri acolo in cinema. Spun eu gandindu-ma sa stau intinsa cu capul in poala lui in timp ce imi da struguri si privim un film apoi schimbam rolurile.
Rishi MEMBRU
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Mon Mar 30, 2015 5:09 pm
"Bine!" spuse el. "Ia strugurii cu tine!" zise el. O astepta politicos pe Sanara si apoi iesira impreuna pe usa. El o conduse spre parterul palatului in mica sala privata de cinema. "Ce film preferi? Sa ma uit sa vad ce au la dispozitie gazdele in colectia lor de filme." o intreba el pe Sanara.
Cinema-ul:
Sanara OWNER
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Mon Mar 30, 2015 8:46 pm
-Dragul si iubitul meu sotior, nu conteaza ce film atata timp cat e fantasy.
Rishi MEMBRU
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Tue Mar 31, 2015 10:55 am
"Sa vedem..." zise Rishi. Deschise un fel de dulap unde se aflau casetele cu filme. "Wow!" exclama el. "Gazdele noastre sunt minutioase. Avem la genul fantasy la dispozitie asa: 1. Trilogia Stapanul Inelelor. 2. Toate seriile Harry Potter 3. Toate seriile Piratii din Caraibe 4. Jack si uriasii 5. Vrajitorul din Oz 6. Toate ecranizarile si reecranizarile filmelor: Frumoasa si Bestia, Frumoasa din Padurea Adormita, Cenusareasa, Alba-ca-Zapada 7. Labirintul lui Pan 8. Pulbere de stele 9. Inima de dragon 10. Cronicile din Narnia 11. Alice in Tara Minunilor... Si mai sunt o multime de alte casete. Ce sa-ti pun?" intreba el.
Sanara OWNER
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sun Apr 05, 2015 12:26 pm
Labirintul lui Pan. E prima data cand aud de el. E nou?
Rishi MEMBRU
Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sun Apr 05, 2015 1:55 pm
"Habar n-am!" ridica el nepasator din umeri. "Hai sa vedem despre ce e vorba." adauga el, punand caseta cu respectivul film sa ruleze.