Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 EmptyIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 OIPIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Empty 
Sujata
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 EmptyIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 OIPIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo

» Taur
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Gemeni
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Rac

» Leu
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Fecioară
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo

In Cautarea Testamentului Pierdut

Go down 
4 posters
Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24  Next
AuthorMessage
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 1566
Kwan Kwan : 4953
Varsta Varsta : 47
Localizare Localizare : Oraşul Interzis

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Empty
PostSubject: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeFri Mar 20, 2015 5:10 pm

First topic message reminder :

Avand coordonatele introduse in panoul de bord de catre Sanara, KiTT incepu sa zboare, ca sa ajunga cat mai repede la destinatie.
Se opri la intrarea in Tinutul din Lunca.
"Mai departe nu pot merge." anunta KiTT.
"Atunci... să coborâm." zise Ari.
Ea fu prima care se dădu jos din maşină. In fata ei se intindea un vast tinut impadurit. Parea o padure tainica. Batrana si tanara in acelasi timp, insa plina de mistere si de necunoscut.
"Aici incepe aventura noastra!" spuse ea.

Tinutul:
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Ffxiii2timetraveltrailerheader

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 9d9533683b11c37fd269ab241c4f7af0
Back to top Go down

AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeSun Apr 05, 2015 8:45 pm

-Dupa ce trailerul se termina si incepu filmul ii spun:
-Lasa-l pe acesta. E foarte interesant cel putin pentru mine. Au si niste nachos sau chipsuri cu ketchup dulce.

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Rishi
MEMBRU
MEMBRU
Rishi

Mesaje Mesaje : 132
Kwan Kwan : 146

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeMon Apr 06, 2015 1:08 pm

"Bine." raspunse Rishi. "Sa ne uitam la film." spuse el, asezandu-se pe un scaun din acea sala privata de cinema. Nu prea avea chef sa se uite la filme fantasy. Nu-i placeau defel acel gen de filme, insa nu vroia sa para nepoliticos sau sa supere pe cineva.

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 293c6j9
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeMon Apr 06, 2015 4:56 pm

-Stii, ma gandeam ca dupa acest film sa te las pe tine sa alegi un film la care sa ne uitam amandoi chiar daca nu va fi genul meu. Ii spun eu.

Back to top Go down
Rishi
MEMBRU
MEMBRU
Rishi

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeMon Apr 06, 2015 5:25 pm

"Nu mai vedem niciun film!" spuse el aspru. "Nu prea sunt in apele mele azi!" remarca el. "Ma enerveaza faptul ca trebuie sa stam pe loc atata vreme. Vreau sa gasim odata ce e de gasit si sa terminam cu treaba asta!" spuse el morocanos. "Iarta-ma, draga mea! N-am nimic cu tine, dar..." nu mai continua propozitia, ci se ridica de pe scaun si pleca spre camera lor. Se tranti direct pe pat cu fata in sus.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeMon Apr 06, 2015 7:07 pm

Ma duc in camera la el, si i spun: -Sa sti ca nu eu te-am obligat sa stam o saptamana aici ci gazda. Spara-te pe ea, nu pe mine. Supara-te pe frtuna asta idioata nu pe mine. Din pacate sunt anumite lucruri pe care nici magia nu le poate rezolva. Crezi ca daca as fi putut face o vraja, nu as fi facut-o? Din pacate nu pot opri furtuni sau elemente ale naturii, nu pot sa ma vindec singura rapid. Nu pot face sa apara testamentu ca prin magie. Insa vreau sa facem ceva sa mai condimentam calatoria cu putina distractie.

Back to top Go down
Rishi
MEMBRU
MEMBRU
Rishi

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeMon Apr 06, 2015 10:18 pm

El oftă îndelung. Se ridică în şezut. Îşi poziţionă nişte perne la spatele său, apoi se uită serios la Sanara.
"Ştiu că nu poţi interveni în natură. Ştiu şi că nu te poţi vindeca singură în anumite situaţii. Ştiu şi că magia uneori nu poate rezolva multe lucruri... Ştiu toate astea, crezi că eu nu le ştiu?" întrebă el.
"Mai ştiu că regatul tău este unul imens, că tu ca prinţesă a lui ai anumite responsabilităţi... Multe chiar. Ştiu că nu putem uni regatele noastre decât prin căsătoria ce-am încheiat-o, dar în mod efectiv nu putem să le alipim, căci eu vin dintr-o lume paralelă.
Şi eu ca Prinţ Moştenitor am responsabilităţi  multe, însă nu-mi fac griji pentru regatul meu. Sunt dispus să rămân aici pentru că aici e soţia mea, aici simt că mi-e inima, aici e „acasă” acum pentru mine..." continuă el.
"Însă sunt o fiinţă de modă veche, prafuită, dacă vrei să mă exprim aşa. Îmi plac banalităţile, pot avea grijă de tine, pot să îţi gătesc, pentru că ştiu a găti şi e una din pasiunile mele, însă nu sunt curios ca tine, Sanara.
Nu-mi plac misterele şi întortocheturile. Prefer mai degrabă să stau să citesc ceva, să cânt la vioară sau să recit poeme din Pablo Neruda sau alţi autori clasici. Prefer mai degrabă lucrurile simple şi banale, decât lucrurile întortocheate şi uneori fără sens.
Vrei să condimentăm puţin căsnicia... Ce vrei să fac? Şă fac streaptease pentru tine? Să-ţi dansez? Să-ţi recit vre-un poem de dragoste? Ce?" întrebă el mai mult retoric.
"Tu esti o fire foarte curioasă. Îţi strălucesc ochii atunci când urmăreşti un film fantasy. Te entuziasmezi ca un copil mic când vezi dulciuri, îţi surâde toată faţa când cineva îţi dă lucruri uimitoare, pline de magie... Vrei să ştii totul, să aflii totul, să colinzi prin tot regatul, să ajuţi pe oricine are nevoie de ajutor...
Eu nu sunt aşa, Sanara... Poate că ne-am pripit cu această căsătorie... Poate nu-ţi sunt menit! Cred că ai nevoie de altcineva, cineva care să te urmeze oriunde te duci, care să fie la fel de entuziast ca tine, căruia să-i placă aceleaşi lucruri ca şi ţie..." ridică el din umeri.
Tăcu. Nici nu ar mai fi ştiut cum să continue, căci deja spusese mult prea mult şi ştia că nu mai putea „întoarce” ceea ce deja ieşise pe gură.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeTue Apr 07, 2015 1:18 pm

-Aici ai drepate. Sunt exact asa cum ai spus. Insa nu eu te-am cerut pe tine ci tu m-ai cerut de soptie si eu am accpetat. Eu am acceptat fiindca te-am placut din prima clipa si mai ales ca daca poate eu ti-am aparut in vis, poate o exista un sens pe care ni nu il vedem s nu il percepem deopcamdata. Fiindca eu una nu tiu sa apar in visul cuiva in mod voluntar. Deci o forta superioara noua te-a indrumat catre mine. Iar acum chestia sta cu testamentul pierdut lasat de parintii mei, e probabil tot mana destinului si nu putem fi niste lasi sa fugim din calea lui. Eu una nu as renunta la calatorie pe de alta parte, te cred ca ai vrea sa renunti si te inteleg. Ii spun eu.
-Totsi as vrea si eu sa existe o cale mai usoara in a gasi testamentul. Poate exista ceva ce ne va scuti de mult efort asa cum iti place tie.

Last edited by Sanara on Tue Apr 07, 2015 2:38 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Rishi
MEMBRU
MEMBRU
Rishi

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeTue Apr 07, 2015 2:37 pm

Rishi o privi în mod serios şi responsabil pe Sanara şi spuse:
"Poate că ai şi tu dreptatea ta..."
Se apropie puţin de ea şi adaugă:
"În Lumea Oamenilor a făcut vâlvă un anume serial. Se numea Suleyman Magnificul. Mi-au plăcut foarte mult poemele ce i le recita Suleyman soţiei sale, Hurrem.
Îmi amintesc în special de unul:

Fata mea zambitoare, iubita mea,
Lumea barfeste a ta frumusete.
Ce frumusete, ce chip, ce trandafir!
Oare parul tau a vazut ambra si a prins miros de mosc?
Ce par, ce bucle, ce zulufi!
Mirosul parului tau imi stapaneste mintea.
Ce miros imbietor, ce mireasma, ce placere!
Valurile lacrimilor mele s-au revarsat asupra mea.
Ce mare, ce fluviu, ce rau!
Muhibbi si-a pierdut mintile pe data.
Ce necaz, ce dragoste, ce fire!
" îi recita el poezia.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeTue Apr 07, 2015 2:50 pm

Eu ii zambesc si imi pun mana pe dupa gatul lui. Apoi imi aplec capul catre capul lui si ii ating buzele cu buzele mele, sarutandu-l.
-Imi place foarte mult acest poem, iubitul meu sot. Ii spun eu.

Back to top Go down
Rishi
MEMBRU
MEMBRU
Rishi

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeTue Apr 07, 2015 3:04 pm

"Mă bucur că ţi-a plăcut, scumpa mea soţie." spuse el. O sărută delicat pe buze, apoi o îmbrăţişă strâns.
"Să stăm aşa o vreme..." spuse el. "Unul în braţele celuilalt..." adăugă el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeTue Apr 07, 2015 3:13 pm

Imi pun si eu mainile in jurul corpului sau, imbratisandu-l strans. Stateam asa imbrtatisati strans. Dupa un anumit timp ii spun:
-Stii, mi-a venit o idee sa cautam si sa gasim mai repede acele bucati de testament, dar e destul de riscanta vraja. E o vraja de transformare a mea care ne poate ofer o multime de avantaje. Si are 3 riscuri.

Back to top Go down
Rishi
MEMBRU
MEMBRU
Rishi

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeTue Apr 07, 2015 3:16 pm

"In cazul in care vrajile pun in pericol sanatatea sau viata ta, sunt total impotriva lor." spuse el cu un glas ferm si hotarat.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeTue Apr 07, 2015 3:37 pm

-Totusi prefer sa iti spun despre ce ar fi fost vorba: O vraja care sa ma transforme intr-un elicopter care mia-s fi pastrat constiinta si eprsonalitatea. Ar fi fost mai mult decat inteligenta artificiala. Ar fi fost inteligenta originala, biotica, naturala. Am fi fost coechipieri excepenti. Insa cele 3 riscuri ar fi urmatoarele. 1. Vraja sa expire in timp ce ne aflam in aer eu sa redevin zana si tu nu ai fi avut cum sa iesi din mine, ceea ce ar duce la combinarea atomilor si moleculelor naostre. Asta ar fi un risc destul de sever care s-ar intampla in caz ca nu as gasi un loc de aterizare inainte sa expire vraja. 2. Ca orice aparat de zbor m-as putea prabusi fara sa fiu capabila sa preau controlul la timp pe durata vrajii. 3. Posibilitatea ca anumite conditii sa determina ca vraja sa devina permanenta si sa nu imi pot capata foma de zana. Decat cu ajutorul zanelor din consiliu. Insa nu imi permit sa fac vraji riscante fiindca una dintre zanele din consiliu din apcate e prea batrana sa mai poata face vraji de desfacere a vrajilor complicate. Si pana nu se gaseste o inlocuitoare, majoritatea zanelor se feresc de vraji complicate si riscante. Deja stiu ca nu esti nici tu de acord cu o asemenea vraja complicata si riscanta.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeWed Apr 08, 2015 9:40 pm

Ooc: Voi posta cu personajul meu secundar, Yumi, fratele lui Ari.

Bic: [Yumi]

Yumi, împreună cu soţia sa, ajutat şi de Kirin şi Ari, descoperise până la urmă un tunel secret pe sub castelul său şi se dusese să-i înştiinţeze pe Rishi şi Sanara de cele aflate.
Ajuns la uşa lor, bătu în ea şi strigă:
"E cineva înăuntru? Am făcut o descoperire importantă!"

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeWed Apr 08, 2015 9:45 pm

Ma duc si deschid usa si ii poftesc in camera.
-Buna! Oau, ce descoperire? Intreb eu.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeWed Apr 08, 2015 10:05 pm

Yumi intră în camera Sanarei şi a lui Rishi. Se îndreptă spre masa din acea cameră, îşi trase un scaun şi spuse:
"În primul şi-n primul rând: Ari, sora mea şi Kirin, soţul ei sunt decişi să rămână aici împreună cu mine şi soţia mea, iar noi ne-am bucurat la aflarea acestei veşti.
În al doilea rând, de ceva timp, eu caut o cale de a străbate deşertul acesta fără să fie nevoie să mai aştept să treacă furtuna.
Cu ajutorul soţiei, cumnatului şi sorei mele, în sfârşit am găsit soluţia. E vorba de un tunel subteran care străbate tot deşertul. Soţia mea a făcut o hartă pentru voi, iar când vă hotărâţi să plecaţi mai departe, îmi spuneţi.
Trebuie să vă dau multe obiecte în primire care să vă ajute în călătoria voastră şi să vă mai spun şi alte informaţii. Vă sugerez să dormiţi bine în noaptea asta şi mâine, după ora 9 dimineaţa, să zicem, ne vedem în sufrageria casei.
O să vă luaţi rămas bun de la noi toţi acolo şi o să vă conduc la capătul tunelului. Vă voi spune mai multe amănunte mâine." le vorbi Yumi celor doi.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeThu Apr 09, 2015 2:45 pm

-Bine. Spun eu. Apoi ma asez in pat stand cu fata in sus, uitandu-ma la tavan, plictisita si poate putin ingrijorata.

Back to top Go down
Rishi
MEMBRU
MEMBRU
Rishi

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeThu Apr 09, 2015 9:58 pm

Văzând-o pe soţia lui că se uită la tavanul camerei şi că pare plictisită, Rishi o întrebă:
"Ce vrei să fac pentru tine ca să nu te plictiseşti până diseară când vom dormi?"

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeThu Apr 09, 2015 10:28 pm

-Nu prea stiu. Ma gandesc la mai multe chestii. Nu sunt doar plictisita ci mai mult ingrijoata din mai multe motive. Unul dintre motive ar fi acesta cu testamentul. Al 2-lea motiv e ce pot face eu sa condimentez cu ceva aventura noastra iar al 3-lea motiv, ei bine, seful trolilor si-a cam luat nasul la purtare si cam cere razboi. Pe scurt, eu economiseam bani si ii aveam in banca lor, ca sa imi cumpar niste monede batute de ei. Cele 3 conditii sa am acces la monede batute de troli sunt: Sa ai bani in banca lor, sa faci parte dintr-un club al lor si sa ai o afacere cu piticii. Ei bine, eu strangeam bani de la pitici avand deschisa o ferma in regatupiticilor si cu banii stransi de la pitici ii bagam in banca trolilor. Strangeam bani sa cumpar monezi de la troli ca sunt cea mai scumpa valuta. Dar idiotii de troli m-au dat afara din clubul lor si ca sa revin in club m-au jegmanit de 100 000 dolari. Apoi pe ce ca am reintrat in clubul acela am fost data din  nou afara din club fara vreop explicatie anume. Apoi acand am spus ca renunt la colaborarea cu ei m-aui implorat sa revin, fara sa imi mai ia vreo taxa, dar de ce? Ca sa isi bata joc de mine sa mai aiba sa mai mai exluda inca o data fara vreun motiv. Acus caut niste pitici intelegatori care sa ma ajute sa imi recuperez banii. Dar sunt decisa si sa le declar razboi trolilor.

Back to top Go down
Rishi
MEMBRU
MEMBRU
Rishi

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeThu Apr 09, 2015 10:37 pm

"Ai uitat pe semne ca ai un sot putred de bogat si cu sange de vrajitor prin vene. Oi fii eu elf, dar sunt si vrajitor in acelasi timp." spuse el. "Acum ca suntem sot si sotie, trebuie sa-mi spui cati bani in dolari iti trebuie pentru monezile acelea si s-a rezolvat!" zambi Rishi larg la sotia lui.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeThu Apr 09, 2015 10:43 pm

-Cand m-am apucat de afacere, erau 30 000 dolari moneda dar acum pretul a urcat la 100 000 dolari moneda. Mie imi trebuie pe moment 40 monezi. Deci deocamdata 4 milioane dolari. Cu toate acestea incerc sa gasesc sa vad daca cineva care are monezi de la troli va mai lasa din pret.

Back to top Go down
Rishi
MEMBRU
MEMBRU
Rishi

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeFri Apr 10, 2015 4:36 pm

"Uite ce-ti propun eu: dupa ce vom gasi toate bucatile din testament, o sa mergem la trolii aia si o sa-i intreb personal de ce te-au dat afara. Apoi o sa incerc sa negociez cu ei. Daca nu merge negocierea, le ofer cat cer ei. Dar daca ei se tin "bat", adica sunt cu nasul pe sus, atunci declaram razboi." spuse el. "E bine asa, raza mea de soare?" o intreba el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeFri Apr 10, 2015 4:54 pm

-Da, e bine. mersi, iubitelul meu. Spun eu.

Back to top Go down
Rishi
MEMBRU
MEMBRU
Rishi

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeFri Apr 10, 2015 5:08 pm

"Bine, zanuta mea!" o alinta el. "Uite ce e... Ca sa te inveselesc, sotiorul tau este la dispozitia ta pana diseara." spuse el. "Iar diseara, sotiorul o sa te faca sa te simti apreciata, frumoasa si mai ales... iubita!" afisa el un zambet larg si jucaus pe fata.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitimeFri Apr 10, 2015 5:21 pm

-Multumesc. Spun eu cu o voce mica si slaba. In cazul acesta, ei bine, imi doresc sa aud poate o poveste din taramul tau, adica din cele care le spune-ti copiilor vostri, care sunt sigur ca eu nu o cunosc, ca in taramul nostru nu exista, si mai ales sa imi spui daca la voi pe planeta voastra, exist sarbatori precum Craciunul sau Pastele sau ceva asemanator, si care sunt ocaziile in care copii primsc dulciuri cadou.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 8 Icon_minitime

Back to top Go down

In Cautarea Testamentului Pierdut
Back to top 
Page 8 of 24Go to page : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 16 ... 24  Next