Author | Message |
---|
Rishi MEMBRU
Sex : Mesaje : 132 Kwan : 146
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri Apr 10, 2015 5:35 pm | |
| "Povesti nu prea stiu." spuse el. "In ceea ce priveste sarbatorile, la noi exista Blubuto. E o sarbatoare dedicata in special copiilor. Ei primesc cate un balon albastru special, plin cu dulciuri." explica el. "Ceea ce voi numiti aici Craciun, noi numim Alushi, iar copiii primesc o multime de daruri si dulciuri." mai spuse el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri Apr 10, 2015 5:51 pm | |
| -Chestia cu balonul seamana cu Piniata de la noi si din lumea oamenilor in America. La noi se organizeaza in fiecare casa petreceri unde sunt invitati copii care incearca sa sparga Piniata ca sa castige dulciurile si sa si le imparta intre ei. | |
|
| |
Rishi MEMBRU
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri Apr 10, 2015 6:00 pm | |
| "La noi, fiecare copil primeste un Blubuto. Asa i se spune balonului. De aici si numele sarbatorii." spuse el. "Cel care-l primeste il sparge si mananca tot ce gaseste in el. De obicei, parintii se ingrijesc sa nu puna prea multe dulciuri in Blubuto, ci mai adauga si altceva." spuse el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri Apr 10, 2015 6:13 pm | |
| -Inteleg, interesant. Insa eu ador o anumita tara din lumea oamenilor fiindca a resit sa aiba o mare performanta in ce priveste sarbatorile de iarna. Spania. Aici copii primesc cele mai multe dulciuri: Sunt vizitati pe 6 Decembre de Mos Nicolae, pe 25 Decembrie de Mos Craciun si pe 6 Ianuarie de cei 3 magi. In plus tot in aceasta tara, copii primesc dulciuri si de revelion si de 1 iunie dar exista si sarbatorile importate precum Halloween si traditii importate precum Zana Maseluta. Iti dai seama ca in Spania, efortul bugetar al parintilor, este imens. Si da, in aceasta tara iti poti colinda nu doar vecini ci si propria familie. Atat de Craciun cat si de Halloween. | |
|
| |
Rishi MEMBRU
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri Apr 10, 2015 6:22 pm | |
| "Ha, ha, ha!" rase el. "Ador Spania asta!" adauga el. "Stii... Nu prea imi place sa vorbesc de felul meu, asa ca iarta-ma daca nu prea am subiecte de conversatie.' spuse el, intristandu-se usor.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri Apr 10, 2015 6:47 pm | |
| -Ah, ok te inteleg. Insa eu sunt vorbareata. O sa deschid eu subiectele atunci. | |
|
| |
Rishi MEMBRU
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri Apr 10, 2015 6:49 pm | |
| "Bine, insa nu prea multe, ca lupul asta batran se plictiseste repede." zise el, razand amuzat de felul in care se caracterizase.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri Apr 10, 2015 7:16 pm | |
| Rad si eu impreuna cu el. Spun eu, gandindu-ma la un subiect de discutie. -Si ai facut armata sau ai trecut prin ea ca Voda pin loboda, avand in vedere ca esti print si poata tatal tau a pus pile? Ai invatat sa manuiesti bine sabia si ai sarit peste restul instructajului? | |
|
| |
Rishi MEMBRU
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri Apr 10, 2015 7:25 pm | |
| "La noi armata nu e ca in Lumea Oamenilor." spuse el. "Instructajul e mult mai dur. Tata n-a pus niciun fel de pile pentru mine." adauga el. "Nu vreau sa-mi amintesc de zilele alea.' concluziona el clatinand vehement din cap, vrand sa-si alunge imaginile alea din minte.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri Apr 10, 2015 7:51 pm | |
| -Nici nu credeam ca pote exista undeva mai dur decat in lumea oamenilor, unde scot soldatii la exercitii, iarna in pielea goala, pe zapada si ger cumplit, dimineata la 5, cu noaptea in cap. | |
|
| |
Rishi MEMBRU
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri Apr 10, 2015 8:04 pm | |
| "Daca era vorba de antrenament pentru a verifica rezistenta corpului, ne baga direct intr-o calota glaciara si ne lasa toata noaptea acolo pana a doua zi cand ne scotea." spuse el oftand. "Hai sa schimbam subiectul. Sunt amintiri nu prea placute pentru mine." spuse el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Fri Apr 10, 2015 8:26 pm | |
| -Bine. Atunci vreau sa te intreb, la voi ce fel de animale sunt pe planeta? Ai avut vreodata un animal de companie? Ei bine, mie una intotdeauna mi-au placut cel mai mult dragonii. Dar am mai multe animale de companie. Un cerber, Shelby, un motan negru Salem care are puterea de a vorbi, matusile i-au dat aceasta putere, cu o potiune. Si mai am 2 dragoni, unul mic rosu Rover, si unul mare negru din rasa Tintat Maghiar, care se spune ca sunt cei mai periculosi dintre dragoni, il cheama Metushem. Insa adevarul e ca e bland ca un mielusel. Insa daca il provoci schimba foaia. S-ar putea sa ramana din tine doar un singur osicior. | |
|
| |
Rishi MEMBRU
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat Apr 11, 2015 2:54 am | |
| -Intradevar par salbatci, dar cred ca daca doriti cu adevarat ii puteti imblanzi. | |
|
| |
Rishi MEMBRU
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat Apr 11, 2015 10:44 am | |
| "Nu. Daca am incerca sa le imblanzim, ele ar muri." spuse Rishi. El se lungi pe pat, privind tavanul. Nu mai stia ce sa spuna.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat Apr 11, 2015 11:55 am | |
| -Asta e cel mai straniu lucru pe care l-am auzit. | |
|
| |
Rishi MEMBRU
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat Apr 11, 2015 2:36 pm | |
| "Asta cam asa este." zise el. "Uneori am impresia ca planeta mea e un loc ciudat, straniu, auster in unele parti." adauga el. "E mai interesant aici la tine!" concluziona el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat Apr 11, 2015 4:47 pm | |
| -Mi-as dori sa vizitez intr-o zi si planeta ta. Si nu m-as mira ca in ciuda faptului ca planeta mea e primitoare pentru tine, conditiile pentru zane pe planeta ta, sa fie un pic mai vitrege, nu letale, dar chinuitoare, la fel cum e Marte pentru oameni. | |
|
| |
Rishi MEMBRU
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat Apr 11, 2015 5:46 pm | |
| "Planeta mea e destul de mare..." incepu el. "Regatul meu si al fratelui meu, adica cele doua cvartale de unde venim noi, e intins cam cat Asia si Europa de pe Terra la un loc. In sudul regatului exista un tinut numit Scythe. Acolo e tinut arid, pustiit, ciuruit de focuri şi acoperit de cenuşă şi praf. Aerul însuşi e acolo doar fum otrăvit. Iar in nord e un tinut numit Elysium. Acolo este numai gheata si frig, iar in mijlocul tinutului e un vartej urias si un izvor din care tasnesc ghetari imensi ce se prabusesc cu zgomot puternic de la mare inaltime. Tot acolo musteste si o spuma neagra, otravitoare ce se transforma in sloiuri negre atunci cand ingheta. Deci planeta mea nu e chiar un peisaj frumos de vazut..." povesti el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat Apr 11, 2015 6:03 pm | |
| -Deci pe planeta ta sa inteleg ca exista un singur continent care e doar regatul tau si bun de locuit doar pe la mijloc? | |
|
| |
Rishi MEMBRU
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat Apr 11, 2015 6:19 pm | |
| "Cam asa ceva." raspunse el oftand indelung. "Nu prea e un loc atat de interesant ca aici spre exemplu." zise el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat Apr 11, 2015 6:52 pm | |
| -Eu cred ca planeta mea e mult mai mare ca a ta, iar regatul meu e foarte intins. Cat fosta URSS. Iar orasele, metropolele sunt uriase,. Cea mai mica metropola e cat New yorkul din lumea oamenilor, si cel mai mic orasel, e cam de marimea Bucurestiului din lumea oamenilor. Insa cunosc si planete mult mai mari. Cu orase si mai mari. Cunosc o planeta care e atat de mare incat numai un singur oras e mai mare decat intreg regatul meu. | |
|
| |
Rishi MEMBRU
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sun Apr 12, 2015 12:41 pm | |
| "Oricum..." spuse el. "Lumea ta este destul de mare si mi-ar placea sa-mi arati lumea ta minunata." spuse el. "De fapt..." se ridica in sezut, uitandu-se la Sanara. "Dupa ce gasim toate bucatile din testamentul acesta si apoi iti iei mostenirea, iti propun sa te insotesc cam peste tot pe unde mergi. Asa imi poti arata locuri din lumea ta, iti pot cunoaste prietenii daca ai vreunii si pot sa te ajut cand ai nevoie de ajutor. Ce zici, vrei?" o intreba el cu o sclipire jucausa in ochi.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sun Apr 12, 2015 1:33 pm | |
| -Desigur. As fi foarte bucuroasa sa iti arat prietenii mei. Ah da si mai sunt unele locuri prin care vom ajunge si acum in timp ce vom cauta testamentul, locuri ce au legatura cu familia mea. Un deva foarte departe de aici, peste tinuturi periculoase, se afla Palatul nasei mele, printesa Azura. Din pacate nu se mai afla printre noi. Palatul ei a ramas intreg. Am o poza cu ea. Spun eu aratandu-i poza. http://vignette2.wikia.nocookie.net/barbie-movies/images/6/6c/Azuraa.png/revision/latest?cb=20131028144705 Insa sora ei lumina, traieste dar nu stiu pe unde s-a mtat. Iar Lumina e mai cu nasul pe sus sa zic asa, dar nu e rea insa o face pe rautacioasa de obicei. Am poza si cu ea. http://vignette1.wikia.nocookie.net/barbie-movies/images/6/66/Loo.jpg/revision/latest?cb=20121029204957 Si aceasta e poza castelului: http://xqxtp.com/uploads/allimg/150128/4-15012R01053.jpg Totusi in calatoria noastra va trebui sa trecem printr-o padure de care imi este foarte teama. N-avem cum sa ocolim acea padure fiindca se afla pe munte si tine cat e lantul muntos de mare, pe partea cealalta a muntilor. In timp ce vom traversa muntii Cessetani, exista o fasie de padure foarte periculoasa, Exista niste monstri se spune ca ar fi o specie de zmei pitici. Se numesc Skizites si adora foarte mult sa manance zane. Sunt dusmanii naturali ai zanelor. Se spune ca simt mirosul unei zane de la kiilometri distanta si ataca zanele care indraznesc sa le incalce teritoriul, inghitindu-le de vii. Nu exista arme impotriva lor in afara de o torta cu lumina magica. Secretul acelei lumini magice e transmis din generatie in generatie, reginei Fairytopiei. Eu il stiu dar nu am ingredientele la dispozitie. Sper sa le gasim in acea padure. Insa va fi periculos pana gasim, asta daca vom gasi. Fiindca principalul ingredient este nectarul unei plante ce infloreste o data la 10 ani si sta doar 3 zile inflorita si nu stiu daca o vom prinde sau nu inflorita. Apare una singura in toata padurea. Totusi exista o anumita logica a aparitiei ei, si cam banuiesc pe unde ar putea rasari, dar nu stiu ziua exacta iar eroarea de distanta ar putea fi de 100 km. o are de 100 km patrati. lumina facuta de aripile mele e prea mica sa ii tina la distanta prea mult. Iar reteta respectiva este praf de zane, nectar de scaieti si Ilios, o substanta toxica care se prepara din nectar de trandafiri, polen nu conteaza de la ce plante, insa cel mai bun rezultat da polenul de florilor de cires si nectarul acelei plante rare. Acea Ilios este si o otrava puternica pentru zane. O otrava care actioneaza lwent si lasa loc de a lua antidotul in 3 zile. Insa se spune ca cel sau cea care a baut Ilios are un chin mai cumplit decat al celui mai cumplit blestem de neiertat. Este de ajuns sa nu fii atenta in timpul prepararii Ilios si bolboroseaa aceea tipica unei potiuni, sa iti sara ca uleiul fiert pe buze, o singura picatura si otrava incepe sa isi faca efectul. | |
|
| |
Rishi MEMBRU
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sun Apr 12, 2015 1:44 pm | |
| Rishi veni mai aproape de Sanara si o lua in brate, cu grija si atentie sa nu-i striveasca aripile. "Eu zic sa nu-ti mai bati capusorul cu lucruri care nu s-au intamplat inca. La momentul potrivit, le vom infrunta impreuna. Doar suntem un intreg acum. Nu mai esti singura! Ai un sot!" îi zambi el placut. "In plus, sa vedem ce o sa ne spuna maine Yumi. Nu stiu de ce, dar am o presimtire ca ne va da niste lucruri uimitoare." adauga el. "Sunt totusi putin trist ca fratele meu si cumnata vor ramane aici, dar le inteleg alegerea..." ofta el usor.
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut | |
| |
|
| |
| In Cautarea Testamentului Pierdut | |
|