Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 EmptyIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 OIPIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Empty 
Sujata
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 EmptyIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 OIPIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo

» Taur
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Gemeni
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Rac

» Leu
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Fecioară
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo

In Cautarea Testamentului Pierdut

Go down 
4 posters
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24  Next
AuthorMessage
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 1566
Kwan Kwan : 4953
Varsta Varsta : 47
Localizare Localizare : Oraşul Interzis

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Empty
PostSubject: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeFri Mar 20, 2015 5:10 pm

First topic message reminder :

Avand coordonatele introduse in panoul de bord de catre Sanara, KiTT incepu sa zboare, ca sa ajunga cat mai repede la destinatie.
Se opri la intrarea in Tinutul din Lunca.
"Mai departe nu pot merge." anunta KiTT.
"Atunci... să coborâm." zise Ari.
Ea fu prima care se dădu jos din maşină. In fata ei se intindea un vast tinut impadurit. Parea o padure tainica. Batrana si tanara in acelasi timp, insa plina de mistere si de necunoscut.
"Aici incepe aventura noastra!" spuse ea.

Tinutul:
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Ffxiii2timetraveltrailerheader

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 9d9533683b11c37fd269ab241c4f7af0
Back to top Go down

AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeSun Apr 12, 2015 2:12 pm

Ii zambesc cand vad cu cata grija se purta fata de mine.
-Bine. Spun eu, punandu-mi o mana dupa gatul lui si dandu-i un sarut.

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Rishi
MEMBRU
MEMBRU
Rishi

Mesaje Mesaje : 132
Kwan Kwan : 146

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeFri Apr 17, 2015 11:10 am

Rishi o tinea pe Sanara cu tandrete in bratele sale. Se uita la ceasul ce-l purta la mana si observa ca era trecut de ora 19 seara.
"S-a lasat seara." spuse el. "Vrei sa mai mancam ceva de pe masa?" intreba el.

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 293c6j9
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeTue Apr 21, 2015 3:38 pm

-M-am cam saturat. Poate doar o prajitura. Apoi mergem in dormitor sau unde vrei tu. Ii spun eu.

Last edited by Sanara on Tue Apr 21, 2015 4:24 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeTue Apr 21, 2015 4:21 pm

L-am preluat eu pe Rishi.

Rishi se ridica de langa Sanara si-i spuse:
"Sa nu te misti din loc." spuse el.
O zbughi pe usa si nici dupa 5 minute se intoarse cu o prajitura de ciocolata in forma de inima.
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Articole_2452
"O prajiura deosebita pentru o sotie deosebita." surase el, intinzand spre Sanara prajitura.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeTue Apr 21, 2015 4:27 pm

-Oau! Prajitura de ciocolata. Preferata mea. De undeai stiut ca imi place cel mai mult ciocolata? ii spun eu, imbratisandy-l, cu mainle dupa gatul lui. Apoi il sarut tandru si pasional. Sa stii, ca am si eu ceva pentru tine, sotiorul meu drag. Spun eu ducand mana la spate, si facand sa imi apara  in mana mea un lantisor cu un pandantiv pe care i-l dau.
-Pentru cel mai dragut si dulce sotior. Ii spun eu zambind.

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Latest?cb=20120909163539

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeTue Apr 21, 2015 5:16 pm

"Multumesc." raspunse el. "Acum, te rog sa ai putina incredere in mine." adauga el si o lega la ochi pe Sanara cu o esarfa moale de matase. Ce facu, ce nu dregu el, ca dupa 5 minute, el o dezlega pe Sanara la ochi.
"Sa-i deschizi incet." o indemna el.
Rishi statea in fata Sanarei imbracat intr-o tinuta princiara, total schimbat la infatisare si purtand la gat un lantisor pe care atarna cadoul de la sotia lui.
New Rishi:
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 57019cda3075046ddf2c6d20b2b0cfea

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeTue Apr 21, 2015 5:39 pm

Deschid ochii incet si vad surpriza.
-Oau, Rishi! Arati mult mai frumos. Cred ca ai castiga detasat in fata lui Fat Frumos un concurs de frumusete masculina. Ii spun eu. Apoi sar la gatul lui, imbratisandu-l, si sarutandu-l pe Rishi.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeTue Apr 21, 2015 6:13 pm

El o lasa pe Sanara sa faca ceea ce dorea ea, apoi se apleca spre urechea ei si sopti:
Spoiler:

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeTue Apr 21, 2015 6:27 pm

-Te inteleg perfect. Stiu, vom ajunge si sa facem copii dar da cred ca ai dreptate. Si iti multumesc frumos. Bine, asa vom face. Spun eu, ducandu-l in dormitor si punandu-ne pe treaba.

Spoiler:

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeTue Apr 21, 2015 6:47 pm

Asa cum promisese, Rishi se lasa ghidat de Sanara, lasand-o pe ea sa conduca totul. El doar facea miscari domoale ca sa nu o raneasca pe ea si nici sa nu-i provoace vreo neplacere, ci numai placere si extaz.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeTue Apr 21, 2015 6:50 pm

Placerea si extazul meu erau din ce in ce mai mari. Ajung rapid aproape de punctul culminant.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeTue Apr 21, 2015 7:11 pm

El simtise cand ea ajunsese la punctul maxim si il savura, insa dupa acest punct, el prelua initiativa.
Spoiler:

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeTue Apr 21, 2015 7:22 pm

Eram in clulmile extazului. Insa nu imi inchipuiam ca o data ajunsa aici cineva m-ar putea mentine in acel punct foarte mult insa Rihi se parea ca putea face asta, ce altii nu puteau. Ma mentinuse in acel punct mult mai mult decat ma asteptam.
-Se pare ca ai un avantaj in a fi elf extraterestru. Ii soptesc eu la ureche.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeTue Apr 21, 2015 7:30 pm

El rase gutural, apoi atinse si el punctul culminant, dupa care o lua pe sotia sa in brate, fiind foarte atent sa nu-i striveasca aripile.
"Si faptul ca sunt print si bogat are aventaje nenumarate." spuse el. "Rishi mai are in maneca lui inca multi Asi, insa fiecare la timpul lui potrivit." îi spuse el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeTue Apr 21, 2015 7:42 pm

-Ah si as vrea sa iti mai arat si eu ceva frumos, in legatura cu mine. In timp ce stateam asa imbratisati, soptesc ceva si in camera se facu intuneric bezna, Apoi mai soptesc ceva iar aripile mele, capatara alte culori.
http://www.bestepics.com/contents/member/animalshd/photos/Beautiful-Butterflies-Photo-6a8ac5c.jpg
Incepura sa straluceasca apoi puternic. Camera luminandu-se ca ziua insa tot peisajul era in alb si negru, chiar si trupurile noastre, cu exceptia aripilor mele care erau de un roz-movuliu aprins.
-Nu te speria, dragul meu. nu e vorba de nici o vraja de schimbare a culorilor. E o putere a mea. Singura vraja care am facut-o e sa absoarba toata lumina . puterea mea consta in lumina in infrarosu. Aripile mele au o putere egala cu a unui far de avion. Apoi aripile mele devenira verzi insa luminand la fle de puternic, totul in jur se colora apoi cand aripile isi recapatau culoarea roz, totul devenea iar alb-negru. Fac asa, cateva cicluri.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeTue Apr 21, 2015 7:47 pm

Lui îi placu acea putere, acel mic secret legat de sotia lui. Asta-l facu s-o iubeasca si mai mult, s-o doreasca si mai tare...
"Stii... as vrea sa te intreb... Pentru cand te vei hotari sa trecem la treaba ca sa putem face copii, exista ceva care sa te ajute sa iti dispara aripile pentru o perioada de timp?" o intreba el. "As vrea sa te mangai mai mult, fara sa-mi fie frica de aripi, ca as putea sa le rup sau altceva... Sa te iubesc mai mult si mai pasional decat acum..." îi marturisi el o dorinta a lui secreta.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeWed Apr 22, 2015 12:13 pm

-Inteleg . Ei bine, da, ar exista, dar vezi tu, eu am o temere. Multe zane si pot face arpile sa apara sau sa dispara la vointa. Insa unele nu au acest dar. In plus mie mi-a aparut aripile mult mai tarziu si doar datorita unei vraji pe care matusile au facut-o. La majoritatea zanelor aripile apar si dispar fara probleme si fara dureri si instantaneu. Eu insa am indurat vreo 3 saptamani dureri de spate, aripile iesind si dezvoltandu-se incet. Chiar foarte incet. nu pot sa le fac sa dispara in mod natural cum fac alte zane As putea tot printr-o potiune, cum le-a facut matusa sa apara. Dar vezi tu, eu am o temere ca acea potiune ar putea fi o sabie cu taisuri. Ar putea candexpira efectul ei sa im i apara dar sa ma supuna iar la dureri groznice, Sau ar putea sa nu imi mai apara niciodata.
Insa bine, pentru tine o sa o fac sau sper ca pana atunci sa pot capata puterea de a face aripile sa apara sau sa dispara cum fac si alte zane. Insa ma indoiesc ca voi putea. Tatal meu a fost Shaman indian deci am ADN de om care s-ar putea sa imi limiteze anumite puteri de zana. Cum e aceasta cu aripile sau telekinezia pe care multe zane o folosesc eu insa daca vreau nu pot sa misc cu puterea gandului ci trebie sa le vrajesc intai obiectele cu praf magic sa pot sa le misc si le ghidez dupa miscaea mainii.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeWed Apr 22, 2015 12:37 pm

Rishi o asculta tacut si intelegator. O stranse scurt in bratele sale, spunandu-i:
"Nu iti face griji, scumpa mea sotie. Voi gasi alte moduri prin care sa te ating, sa te iubesc. Si promit ca o sa fiu foarte atent si delicat cu aripile tale."

Spoiler:

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeWed Apr 22, 2015 12:50 pm

Il simeam pe Rishi ca era curajos si puternic ca un leu. Imi placea foarte mult aceasta latura a lui Rishi. Ma las ghidata de instncte, si de dorinta. Ma las prada lui, sa faca tot ce dorea. Imi crea o foarte m are placere.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeWed Apr 22, 2015 1:08 pm

Spoiler:

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeWed Apr 22, 2015 1:39 pm

Eram deja pe culmile extazului cand facuse asta. Insa desi eu as fi vrut sa ma mai abtin, nu puteam. organismul meu nu mai astpeta intampinarea barbatiei care ar fi urmat dupa degetele sale asa ca imi dadusem drumul prea devreme, peste degetele lui care acum urmau sa devina lipicioase ca si cum le-ar fi bagat intr-un borcan de miere. Insa nu era singurul val, mai urmand si alte valuri, desl de apropiate unul duopa latul. Dar la al 2-lea val, reusesc sa ma abtin.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeWed Apr 22, 2015 2:14 pm

Spoiler:

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeWed Apr 22, 2015 2:53 pm

Spoiler:

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeWed Apr 22, 2015 3:46 pm

Spoiler:

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitimeWed Apr 22, 2015 4:06 pm

Spoiler:

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 10 Icon_minitime

Back to top Go down

In Cautarea Testamentului Pierdut
Back to top 
Page 10 of 24Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24  Next