Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 EmptyIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 OIPIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Empty 
Sujata
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 EmptyIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 OIPIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo

» Taur
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Gemeni
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Rac

» Leu
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Fecioară
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo

In Cautarea Testamentului Pierdut

Go down 
4 posters
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24  Next
AuthorMessage
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 1566
Kwan Kwan : 4953
Varsta Varsta : 47
Localizare Localizare : Oraşul Interzis

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Empty
PostSubject: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeFri Mar 20, 2015 5:10 pm

First topic message reminder :

Avand coordonatele introduse in panoul de bord de catre Sanara, KiTT incepu sa zboare, ca sa ajunga cat mai repede la destinatie.
Se opri la intrarea in Tinutul din Lunca.
"Mai departe nu pot merge." anunta KiTT.
"Atunci... să coborâm." zise Ari.
Ea fu prima care se dădu jos din maşină. In fata ei se intindea un vast tinut impadurit. Parea o padure tainica. Batrana si tanara in acelasi timp, insa plina de mistere si de necunoscut.
"Aici incepe aventura noastra!" spuse ea.

Tinutul:
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Ffxiii2timetraveltrailerheader

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 9d9533683b11c37fd269ab241c4f7af0
Back to top Go down

AuthorMessage
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeWed Apr 22, 2015 4:19 pm

El era pe culmile extazului. Cand ramase fara aer, isi inalta capul si o intreba pe sotia lui:
"Esti bine, raza mea de soare?"

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeWed Apr 22, 2015 6:00 pm

-Da, sunt bine, printul meu. ii spun eu, sarutandu-l iarasi.

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeWed Apr 22, 2015 6:45 pm

El raspunse la sarutul ei cu darnicie, iar candramase fara aer, se desprinse soptindu-i la ureche:
"Nebunatica mea printesa!... Vrei s-o tinem tot asa, toata noaptea?" chicoti el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeWed Apr 22, 2015 9:39 pm

-Da, bine sunt de acord, Insa nu chiar continu. Sunt zana, nu zeita. Asa ca mai am nevoie de pauze. Ca acum de exemplu. Ei bine sa stii, ca am deplina incredere in tine dragul meu Rishi, si vreau sa iti arat ceva. Scot bagheta mea magica pe care i-o arat.
Acasa am un loc foarte bun, o ascunzatoare secreta pe care sunt dispus sa o impartasesc cu tine fiindca am mare incredere in tine. Ii spun eu.
-Te voi invata chiar si sa o folosesti. Insa ei bine, de regula bagheta simte cand e in maini straine. Nu va asculta ordine usor de la o persoana straina. In mana unei persoane straine poate fi un bat inutil. Dar daca prinde incredere, poate fi destul de folositoare.
E posibil sa fie o arma mai puternica decat magia pe care o folosesti tu. Spun eu si ii arat bagheta.

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Bagheta%204_zps3bbgzanc

Sa stii ca aceasta bagheta a intepat simultan cu potiune alergica o armata intreaga. Doar eu am actionat si soldatii s-au retras de parca ar fi fost atacat de roiuri intregi de viespi.

Last edited by Sanara on Wed Apr 22, 2015 10:57 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeWed Apr 22, 2015 9:53 pm

"Inteleg." spuse el. "Dar nu face ceva prea complicat." zise el. "Lasa complicaraia pentru sotul tau." îi facu el cu ochiul jucaus.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeThu Apr 23, 2015 4:34 pm

-Bine, cum spui tu, dragul meu, sotior. Ii spun eu.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeThu Apr 23, 2015 4:49 pm

"Sa mergem inapoi in camera noastra." spuse el. El o prinse pe sotia sa delicat de mijloc, vizualiza in mintea lui camera lor, daruita cu atata generozitate de fratele cumnatei sale, si pocni din degete, ei ajungand inapoi de unde plecasera.
In camera el facu o vraja de aparitie a doua oglinzi in marime naturala si o aseza pe Sanara intre ele.
"Iti vezi aripile de la spate in oglinda din fata ta?" o intreba el delicat. In oglinda din spatele Sanarei, ce era fix in fata celei in care se privea ea, ea ar fi trebuit sa-si vada aripile.

Last edited by Aveqetura on Thu Apr 23, 2015 5:40 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeThu Apr 23, 2015 5:38 pm

-Da, imi vad partea din spate a aripilor. Si stiu acest truc cu oglinzile. Asa imi face coafeza mea personala cand vrea sa imi arate cum m-a tuns si m-a aranjat spate. Ii spun eu.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeThu Apr 23, 2015 5:49 pm

El rase gutural, apoi scoase de te miri unde o esarfa de matase si o lega pe Sanara la ochi. "Ai incredere in mine." sopti el bland. Rishi-i lua aripile Sanarei cu delicatete, pliindu-le in spatele ei, una langa alta. Le prinse intre palmele sale, inchise ochii, se concentra puternic, murmura ceva de neinteles apoi saruta fiecare aripa in parte. I le desfacu la loc, zambind satisfacut de rezultat, apoi îi dadu legatura jos de la ochi. Statu langa ea, in asa fel incat ea sa vada bine surpriza lui si-i spuse:
"Deschide ochii incet si uita-te in oglinda din fata ta." îi sopti el galant.
Sanara avea acum o noua pereche de aripi si acela era cadoul lui pentru ea si demonstratia absoluta a iubirii ce i-o purta.
Noile aripi:
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Aripi_zana

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeThu Apr 23, 2015 11:07 pm

-Oau! Cum ai facut asta? iti multumesc foarte mult pentru aceste aripi mnunate. Ii spun eu si ma reped la el, imbratisandu-l cu mainle pe dupa gat si sarutandu-l pasional.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeFri Apr 24, 2015 12:35 pm

El rase gutural. "Sunt pe jumatate vrajitor. Nu prea mi-am folosit talentele de vrajitor prea des. Insa am vrut sa fac ceva care sa iti demonstreze cat de mult te iubesc eu pe tine, minunata mea sotie." spuse el galant.
Rishi o lua pe Sanara bland in bratele sale, avand grija mare cu aripile ei si asezand-o in sezut pe patul din camera pe care le-o daduse gazdele. Facu un gest si oglinzile diaparura, apoi el se aseza in fata ei pe pat, tot in sezut.
"Aripile vor ramane asa. Vraja e permanenta." tinu el sa o linisteasca pe sotia sa. "Cat timp au trait, parintii mei aveau un obicei, iar eu urmez acel obicei al tatei." spuse el. Din sertarul unei noptiere de la unul din capurile patului acela, el scoase o cutiuta de bijuterii goala. Pe capacul cutiei se afla o zana.
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Prod_8200216019?src=http%3A%2F%2Fpics.abcmarketusa.com%2FOKLighting3%2FOK2542JX
O puse in fata Sanarei, dechizandu-i capacul.
"Acum, cutia e goala, dar cu timpul se va umple, minunata mea sotie. Tata avea obiceiul sa-i schimbe deseori inelul de logodna al mamei mele, ea reusind sa adune multe inele in felul acesta. Asa voi proceda si eu cu tine, incepand de-acum." zise el.
Rishi-i lua sotiei sale incet mana satanga, scoase din fata verighetei inelul de logodna, acel inel cu care o ceruse de sotie, i-l puse in cutiuta si-i puse pe deget un alt inel, cu piatra rosie in foarma de inima.
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Inel-de-logodna-cu-rubin-inimioara-si-diamante-in-aur-alb
"Noul tau inel de logodna." concluziona el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeFri Apr 24, 2015 12:51 pm

-Iti multumesc foarte mult, dragul si iubitul meu sot. E foarte frumoasa cutia de bijuterii si deasemenea imi palce foarte mult noul inel de logodna. E minunat. Ii spun eu, imbratisandu-l cu mainile pe dupa gat.

Last edited by Sanara on Fri Apr 24, 2015 2:36 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeFri Apr 24, 2015 2:17 pm

"Ma bucur ca iti place, scumpa si draga mea sotie." o lua el grijuliu in bratele sale, tinand-o strans si protector.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeFri Apr 24, 2015 6:23 pm

-Stii, mi-a venit o idee. Cred ca putem gasi mai repede bucatile de testament daca vom avea n ajutor. licornii snt niste animale magnifice. magia lor poate gasi obiecte pierdute. Insa sunt foarte rari si costa foarte scump iar in lib ertate sun greu de prins si incercat sa imbanzesti unul. Personal cunosc 3 licorni:
Regina Celestia, printesa Equestriei, Printul Onceao al Sentopiei si printesa Twilight viitoarea printesa a Equestriei. Printesa Celestia se spune ca a gasit cele 5 elemente ale armoniei, Printul Onceao a gasit piesele unei arme magice asemanatoare unei trompete creata de catre Pani, iar daca e cred ca am putea lua legatura cu printesa Twiligt, ea ne-ar putea ajuta. Insa probabil putem gasi si alt licorn.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeFri Apr 24, 2015 6:31 pm

"Iubita mea, hai sa nu ne mai facem griji pentru piesele din testament pe care trebuie sa le gasim... Hai sa savuram aceste clipe intime dintre noi doi, sa savuram iubirea care ne leaga, iubirea care devine din ce in ce mai profunda." spuse el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeFri Apr 24, 2015 7:33 pm

Bine, dragul meu sotior. Atunci hai, vino in pat langa mine. Spun eu, urcandu-ma in pat. Si astepata-ma putinel. Mi-am amintit ceva. Spun eu, ridicandu-ma, iesind din camera si peste cateva minute, ma intorsesem in camera. Eram complet dezbracata. Nu avea pe mine decat un colier de perle la gat, si pe deget, inelul de logodn a cel nou care mi-l daruise acum cateva minute. Ma miscam usor si lasciv, indreptandu-ma spre pat.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeFri Apr 24, 2015 7:54 pm

Rishi privi in tacere aparitia aceea apetisanta si intinse mainile si nu spuse decat:
"Vino, floarea mea de lotus, zana mea pretioasa, raza mea de soare, comoara inimii mele... Vino!"

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeFri Apr 24, 2015 8:02 pm

Ma indrept catre el si in acelasi timp catre pat, apoi stau in picioare langa pat si langa Rishi, lasandu-l sa imi atinga formele voluptoase.
-Sunt a ta iubitul meu. Ii spun eu, imbratisandu-l cu mainile dupa gat, si sarutandu-l pasional. Apoi il mangai cu mainile pe spate, si astept sa vad ce va face si el.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeFri Apr 24, 2015 9:28 pm

Spoiler:

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeFri Apr 24, 2015 9:43 pm

Spoiler:

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeFri Apr 24, 2015 9:53 pm

Spoiler:

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeFri Apr 24, 2015 9:59 pm

Spoiler:

Last edited by Sanara on Fri Apr 24, 2015 10:25 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeFri Apr 24, 2015 10:21 pm

"Stiu draga mea, stiu." raspunse el cu rasuflarea intretaiata. "Am simtit si eu asta." o saruta el indelung pe buze.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeFri Apr 24, 2015 10:25 pm

-Si iti palce asta, dragul meu? Mie da. Ii spun eu.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitimeSat Apr 25, 2015 9:47 am

"Imi place, iubita mea sotie. Imi place la nebunie si d'asta te iubesc asa de mult." spuse Rishi. O mai saruta odata pe buze si-i sopti: "Mai vrei?"

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 11 Icon_minitime

Back to top Go down

In Cautarea Testamentului Pierdut
Back to top 
Page 11 of 24Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 17 ... 24  Next