Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 EmptyIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 OIPIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Empty 
Sujata
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 EmptyIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 OIPIn Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeYesterday at 10:48 pm by RHM Tattoo

» Taur
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Gemeni
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeYesterday at 10:47 pm by RHM Tattoo

» Rac

» Leu
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Fecioară
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeYesterday at 10:46 pm by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeYesterday at 10:45 pm by RHM Tattoo

In Cautarea Testamentului Pierdut

Go down 
4 posters
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24  Next
AuthorMessage
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 1566
Kwan Kwan : 4953
Varsta Varsta : 47
Localizare Localizare : Oraşul Interzis

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Empty
PostSubject: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeFri Mar 20, 2015 5:10 pm

First topic message reminder :

Avand coordonatele introduse in panoul de bord de catre Sanara, KiTT incepu sa zboare, ca sa ajunga cat mai repede la destinatie.
Se opri la intrarea in Tinutul din Lunca.
"Mai departe nu pot merge." anunta KiTT.
"Atunci... să coborâm." zise Ari.
Ea fu prima care se dădu jos din maşină. In fata ei se intindea un vast tinut impadurit. Parea o padure tainica. Batrana si tanara in acelasi timp, insa plina de mistere si de necunoscut.
"Aici incepe aventura noastra!" spuse ea.

Tinutul:
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Ffxiii2timetraveltrailerheader

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 9d9533683b11c37fd269ab241c4f7af0
Back to top Go down

AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeSun May 03, 2015 5:35 pm

-Bine. Spun eu si il conduc mai repede prin holurile acelui palat. Ma opresc la un moment dat intr-o camera.
-Eu cred ca e in aceasta camera. Eu zic sa cautam amandoi in camera. Fiecare in cate jumatate de camera. Apoi vom urmari indiciul pentru urmatoarea bucata.

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeSun May 03, 2015 5:52 pm

Rishi se stradui cat putu el de mult sa caute in jumatatea cealalta de camera. Insa starea lui ciudata se agrava brusc si cazu inconstient jos.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeMon May 04, 2015 2:06 pm

Ma reped la el si incerc sa il trezesc din lesin cu un sarut pasional timp in care aripile mele se intinsera la maxim si emiteau o lumina calda, binefacatoare si praf de zana ca o ploaie, menit sa indeparteze orice vraja.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeMon May 04, 2015 3:18 pm

In acel palat, castel, piramida sau ce era el, Rishi-si daduse seama ca plutea ceva straniu. Acel ceva straniu era cunoscut in lumea lui ca si Hodrill, o ceata invizibila care îi afecta teribil pe elfi. Desi se stia ca elfii nu mor decat daca sunt ucisi sau de prea multa durere in suflet, Hodrill era ca un fel de arma biologica letala pentru elfi sau cel putin pentru cei din lumea lui. Asa ca indiferent cine sau ce ar fii incercat era inutil. Sigura lui sansa era sa fie scos din acel loc si dus la aer, altfel in 3-4 ore era mort. Teapan tun.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeMon May 04, 2015 3:24 pm

Vazand ca nu reactioneaza, il iau in brate pe Rishi, si il scot afara din acel castel asezandu-l undeva la radacina unui copac. Desupra lui adc una din crengile copacului care avea varful mai infrnzit si o poziionez easpra nasului lui. Frunzle stiam ca emana oxigen iar probabil pentru elfi o portie de aer proaspat ar fi fost revigoranta.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeMon May 04, 2015 3:48 pm

Incet, incet, Rishi simti cum isi revine. In cele din urma deschise ochii si o vazu pe sotia sa.
"Ce s-a intamplat?" o intreba el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeMon May 04, 2015 4:17 pm

-Ai lesinat dragul meu. Insa nu stiu deloc motivul.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeMon May 04, 2015 5:07 pm

Rishi incerca sa isi aminteasca ce anume patise. Cand isi aminti totul, spuse:
"Hodrill! Moartea Invizibila!" facu el niste ochi mari. "O substanta foarte nociva pentru cei din neamul meu. Nu stiu daca toti elfii sunt afectati de asa ceva, insa cei de pe planeta de unde vin eu sunt afectati. E o ceata invizibila care te omoara incet, dar sigur. Dupa 3-4 ore de stat in ceata aceasta, esti tapan tun." adauga el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeMon May 04, 2015 5:16 pm

In cazul asta ar trebui sa ma intorc singura acolo si sa caut bucata sau bucatile de testament. Avem si noi zanele o sensibilitate la un anumit gaz insa nu e char invizibil ci e o ceata verde. Se gaseste doar intr-un singur loc din Utopia, dar exista vrajitori care si-au facut fabrici in zona si care o imbuteliaza si o vand intre ei in magazinele de magie neagra. In doza mica, poti droga si supune o zana. In doza mare o poti ucide.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeMon May 04, 2015 5:25 pm

"Insa te rog sa fii cu bagare de seama si sa cauti cu precautie, draga mea." spuse el. "Imi pare rau ca iti sunt inutil de data asta." adauga el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeMon May 04, 2015 5:50 pm

-Nu e adevarat ce spui dragul meu. Tu esti iubirea vietii mele. Ma gandesc oare ceata asta la care esti tu sensibil ar putea intra prin orice masca de gaze? Sau o masca de gaze i-ar face fata? Daca vrei, poti sta linistit aici si sa stai de paza dragul meu. iti dau 2 misiuni: Fie fluieri cand vezi persoane suspecte fie daca eu te fluier vii repede si ma scoti din piramida. ar daca mai intri in piramida dupa mine, o vei face tinandu-ti respiratia. Si sa ma gasesti in acel interval de timp in care tu iti poti tine respiratia.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeMon May 04, 2015 6:24 pm

"Prea riscant de una singura!" spuse Rishi.
Deodata, Rishi isi aminti ceea ce-i spusese mama lui candva demult:
"Fiule, tatal tau, vrajitor fiind, ti-a transmis o mostenire genetica incredibila. Iti poti schimba oricand infatisarea luand infatisarea unui vrajitor redutabil. Sub acea infatisare poti face fata oricarei provocari. Foloseste-o numai cand ai nevoie!"
Amintindu-si asta, Rishi se ridica brusc in picioare si zise:
"Cu riscul de a ma uri toata viata de-acum inainte, draga mea sotie, nu te pot lasa singura. Si pentru ca nu te pot lasa singura, trebuie neaparat sa fac asta!" vorbi el cam fara sens.
Rishi inchise ochii si se concentra puternic. Deodata, o lumina puternica il inconjura de nicaieri si el aparu in fata Sanarei cu un alt chip si chiar trup.
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Bba7d72c1428998d183f1a83fadcf8f0
"Imi pare rau, iubito, dar numai sub chipul asta de vrajitor te pot ajuta in misiunea asta!" concluziona el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeMon May 04, 2015 7:09 pm

-Dragule, arati minunat. Esti foarte frumos si asa. Stii, esti prima persoana pe care am intalnit-o si care isi poate schimba infatisarea la propria vointa. Mi-ai demonstrat asta de doua ori. Mai facut deja curioasa in alta privinta. Dar mai bine nu o zic sa nu te supar. Insa are legatura cu un film pe care l-am vazut mai de mult. Poate si tu l-ai privit. Omul cu 1000 de fete. Era vorba in film insa despre un vrajitor care isi folosea puterea de a isi schimba infatisarea la vointa insa o folosea doar pentru a jefui si a face rau si a se face scapat.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeMon May 04, 2015 7:21 pm

"Pot sa imi iau alta infatisare numai daca imi este amenintata conditia de elf, ca in situatia de fata." spuse Rishi.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeMon May 04, 2015 8:23 pm

-Inteleg si totusi curiozitatea mea e: Poti lua doar chipuri de baieti, banuiesc. Asa-i?

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeMon May 04, 2015 9:34 pm

Rishi o privi pe Sanara.
"Ai vrea sa iau chipul unei femei?" o intreba el cu o uimire vadita pe chip.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeMon May 04, 2015 9:48 pm

-Nu intelege gresit. Inrebam doar daca ai avea posibilitatea sa iei si chipul meu la nevoie pentru a ii deruta pe indivizii aia, De exemplu sa iei chipul meu, sa te urmareasca pe tine, si imediat dupa ce dai n colt sa redevii tum iar ei sa ramana undeva rataciti intr-un labirint. Unde i-ai baga in fantastica lor urmarire. Asta in timp ce eu as castiga timp sa ma ascund. E o faza dintr-un film pe care l-am vazut.

Last edited by Sanara on Tue May 05, 2015 5:45 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeTue May 05, 2015 5:18 pm

"Nu stiu sa iti raspund la aceasta curiozitate." spuse Rishi. "Hai sa intram, ca daca mai pierdem mult timpul, ne trezim ca au trecut alea 90 de zile si castiga Ei!" adauga el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeTue May 05, 2015 5:49 pm

-Bine, hai sa intram si sa reluam cautarea acelor bucati de testament. Spun eu.
Ajungem din nou in sala respectiva, si eu continui cu cautarea de unde ramasesem. Ajung undeva si observ ceva asa ca zbor inspre tavamn cautand intr-o crapatura.
-Ah cred ca am gasit. Vad o bucata de hartie daca ma uit intr-o crapatura din tavan. Ii spunlui Rishi.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeTue May 05, 2015 6:21 pm

"Ai grija ce faci, Sanara." spuse el, cautand in continuare. El dadu peste o placa falsa in podeaua camerei si se ingrijea sa o dea de-o parte sa vada ce e sub ea. Gasi un cufaras cu mai multe suluri in el.
"Eu am gasit o cutie cu fel si fel de suluri si hartii in ea. Va trebui sa vii sa te uiti ca eu nu stiu sa recunosc bucatile adevarate." spuse Rishi.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeTue May 05, 2015 7:44 pm

Ma intorc catre Rishi.
-Rishi, uite, cele originale, ar trebui sa aiba sigiliul rergal care e de fapt stema regatului. Si uite acesta este pasaportul meu. Pe el e trecuta stema regatului Fairytopia:

In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Pasaport_zpslsjhrb9d

Insa cred ca mai sunt si alte documente in cufar nu doar o bcata de testament. In principiu anumite pergamente cu legi cred ca se afla in cufar. In trecut a functionat un parlamant in acest palat. Am auzit de la istorie. Insa asta a fost acum cateva mii de an. Desci sigur scrisul acestor legi e intr-o limba veche sau chiar moarta. Insa apropo mama stia o limba invatata de la elfi, una din tipurile de runica antica, care aparent pergamentul ar parea scris intr-o amestecatura de greaca cu araba dar daca il intorceai in oglinda, scrisul era intr-o limba mult mai accesibila zanelor. Deci la prima vedere pergamentele par a avea toate un scris ilogic insa unul dintre ele ar putea fi o bucata din testament.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeTue May 05, 2015 9:00 pm

Rishi isi continua cautarile. Tot scotocind el asa, dadu de o sticla frumos ornata, care era prea mare ca sa fie sticla de parfum si prea mica ca sa aiba ceva inauntrul ei.
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Il_570xN.633010997_jg8l
"Hm!" exclama el. "Ce-o fii inauntrul ei?" se intreba el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeTue May 05, 2015 9:17 pm

Auzindu-l imi intorc privirea si observ sticla din mana lui.
-Oau, Rishi. Ce sticla frumoasa ai gasit. Ma inteb si eu ce o fi inauntru ei. E prea mare pentru a avea parfum sau potiuni in ea dar prea mic sa aiba altceva in afara de lichide in ea. Eu as spera sa fie suc in ea, dar mi-e teama ca ar putea fi prea vechi sau expirat sau poate vreo otrava. Insa daca nu e otrava de la inceput, datorita vechimii continultului sigur a devenit ceva toxic. Cel putin asa se intampla in mod obisnuit. Lucururile vechi devin toxice.

Back to top Go down
Miriam
Immortal
Immortal
Miriam

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeTue May 05, 2015 9:40 pm

Rishi pocni din degete si in mana lui se ivi un pahar gol. Deschise acea sticla cu mare atentie si apoi turna in pahar din continutul ei. In pahar se ivi un lichid rosu. Parea vin.
In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Croaziera-331
Cu atentie deosebita, el il mirosi, apoi gusta din pahar. Lichidul era dulce-acrisor si avea gust de... Cirese!
"Un suc excelent de cirese!" spuse el. "Zici ca adineauri l-a pus cineva in sticla asta." adauga el.

Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitimeTue May 05, 2015 9:44 pm

Fac si eu sa apara un pahar gol s imi torn in el. Apoi imi aplec nasul sa miros, apoi antenele sa miros sa obtin date si de la antene despre suc. Imi inmoi antenele in suc, apoi inchid ochii. In acele momente aratam mai degraba a un android care examineaza continutul sucului.

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut   In Cautarea Testamentului Pierdut - Page 16 Icon_minitime

Back to top Go down

In Cautarea Testamentului Pierdut
Back to top 
Page 16 of 24Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 20 ... 24  Next