Author | Message |
---|
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Wed Apr 29, 2015 4:32 pm | |
| "Cand le lasi din mana, tortele plutesc, fara sa se stinga." explica Rishi. "Sa inaintam cu precautie." sugera el, incepand sa inainteze in bezna piramidei.
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Wed Apr 29, 2015 4:40 pm | |
| -Bine, am inteles. Sunt foarte bune aceste torte. Si unde anume le-ai gasit? E prima data cand aud de astfel de torte.
Last edited by Sanara on Thu Apr 30, 2015 11:19 am; edited 1 time in total | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu Apr 30, 2015 11:23 am | |
| -Oau! Dar ce mari sunt statuile si sculpturile. Zici ca aici este camera unui urias. Instinctul meu zice sa cautam sub tronul statui faraonului. Prinspatele lui imi spne instinctul caar fi un pasaj secret care duce intr-o incapere sub aceasta. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Thu Apr 30, 2015 10:55 pm | |
| -Stiam eu. Instinctele nu ma inseala niciodata. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat May 02, 2015 4:16 pm | |
| -E aevarat ce spui. Insa nu e chiar o lume paralela. Aici este tunelul care duce catre o straveche cetate antica. Un oras vechi, scufundat. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat May 02, 2015 4:21 pm | |
| "Aha!" incepu el sa fluiere. "Se pare ca joaca asta de-a v-ati ascunselea cu bucatile astea de testament, nu va fii o treaba taman usoara." remarca Rishi.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat May 02, 2015 4:35 pm | |
| -Aici ai dreptate. Vin-o dupa mine. Spun eu si o iau usor in zbor catre capatul tunelului ce ducea catre un oras scufndat. Cand ajungem acolo ii spun: -Stii instinctul maconduce la unicul templu in forma piramida din acest oras antic scufundat. Sper sa n u mai fie si altceva si mai jos de atat. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat May 02, 2015 5:23 pm | |
| -Da, asa se pare. Dar i-a stai un pic. Vino un pic mai intr-o parte. Vezi ceva ciudat la acest castel? Eu vad dar nu iti spun. Vreau sa vad daca ghicesti. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat May 02, 2015 5:33 pm | |
| "La baza, zici ca seamana cu domul Hagia Sofia din Istambul, Lumea Oamenilor." spuse Rishi. "Mda! Si palatul are o usoara iluzie de piramida." adauga el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat May 02, 2015 6:32 pm | |
| -Da, asa este. Ai dreptate. S-ar putea sa gasim aici o bucata din testament. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat May 02, 2015 6:39 pm | |
| "Sanara, la cat de mare e edificiul din fata noastra, s-ar putea sa gasim doua, daca nu chiar trei bucati." spuse Rishi. 'Sau poate pe toate celelalte.' isi zise el in gand.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat May 02, 2015 6:45 pm | |
| -Stii, cred ca am putea gasi maxim 2 bucati. Parintii mei nu ar fi ascuns prea multe bucati in aceeasi cladire indiferent cat de mare ar fi fost ea. Insa dupa ce gasim urmatoarea bucata pe ea trebue sa existe si un indiciu pentru a gasi o alta bucata. Un indiciu sub forma de ghicitoare. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sat May 02, 2015 6:56 pm | |
| "Stiu asta." spuse Rishi. "Trebuie sa cautam cu atentie." adauga el. "In plus, n-ar fi rau sa lasam in urma noastra niste falsuri care sa para adevarate." zise el. "Pentru curiosi." concluziona el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sun May 03, 2015 11:14 am | |
| -O idee buna. Macar aia care ar veni duopa noi, si ma refer la cei 4, vor crede ca n-am ajuns inca pana pe aici. Da, niste falsuri dar schimbam ghicitoarea de pe original ca sa ii derutam pe ei. Sa nu mai vina pe urmele noastre. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sun May 03, 2015 2:12 pm | |
| "Buna idee, scumpa mea Sanara." spuse el. "Hai sa intram inauntru!" o indemna el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sun May 03, 2015 2:41 pm | |
| -Desigur dragul meu. Spun eu si intram impreuna. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sun May 03, 2015 4:30 pm | |
| -Un rege sau o regina a zanelor. Stii, tot luxul asta tipic egiptean mi-a adus aminte de o veche civilizatie a zanelor. Zanele Kardashe. Ele construiau in stil tipic egiptean. La scoala am auzit despre ele. Ele aveau o credinta destul de bizara sau complicata. De la care noi am mosenit o parte si care s-ar putea sa fie reala. Se spune ca zanele sunt ceva intermediari intre ingeri si zei, sunt mai puternice decat ingerii dar mai slabe decat zeii si ca zanele ar fi ingeri ucisi de demoni in lupta, si care au evoluat spiritual si ca o zana care moare daca a fost buna in timpul vietii, poate deveni zeita si va ajunge in Vanaheim. Insa desigur sub o alta reincarnare spiritul ste acelasi dar corpul va fi diferit, de nerecunoscut. Doar un vrajitor de nivel foarte inalt, priceput la reincarnari, va putea ghici toate reincarnarile unei zeite din Vanaheim. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sun May 03, 2015 4:44 pm | |
| "E foarte interesant de stiut acest lucru." spuse Rishi. Deodata, Rishi o apuca pe Sanara de brat si-i spuse: "Nu stiu ce simti tu, insa aici e o aura ciudata." zise el. "Ma lupt din rasputeri sa nu cedez imboldului de a explora acest loc in intregimea lui, lent, descoperindu-l pe tot. Insa stiu ca asta ar incetini munca noastra si zilele s-ar scurge si nu am mai ajunge la timp cu bucatile. Tine-ma strans daca tu nu simti nicio influenta si nu ma lasa sa cedez." adauga el. "Sugestia mea e sa gasim cat mai repede ce avem de gasit si sa plecam urgent din locul asta!" concluziona el, vadit panicat.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sun May 03, 2015 5:04 pm | |
| -Bine. Spun eu si il tin strans de mana pe Rishi. -Iubitule, va trebui sa ne ghidam daor dupa instunctele mele si il vom gasi destul de repede. Nu e nevoie sa certam acest loc cu de-amanuntul. Exista o chestie la noi zanele, ceea ce alte specii umane nu o pot face. Amprentele gandurilor. Secretul sta in antene. Cand o zana trece pe undeva, poate lasa o amprenta a unui gand ce poate fi citita doar de antenele altei zane. Asta a facut mama mea. Drept urmare insdtinctele mele simt ca ne vor conduce acolo unde trebuie. Ceea ce celor 4 le lipseste. Asta e un avantaj net pentru noi. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut Sun May 03, 2015 5:32 pm | |
| "Grabeste-te!" spuse Rishi, care incepuse sa tremure usor. "Sentimentul ciudat pe care-l am aici devine din ce in ce mai greu de controlat." adauga el.
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: In Cautarea Testamentului Pierdut | |
| |
|
| |
| In Cautarea Testamentului Pierdut | |
|