Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
O zi libera - Page 2 EmptyO zi libera - Page 2 OIPO zi libera - Page 2 Empty 
Sujata
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» Berbec
O zi libera - Page 2 Icon_minitimeMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo

» Taur
O zi libera - Page 2 Icon_minitimeMon Nov 25, 2024 3:20 pm by RHM Tattoo

» Gemeni
O zi libera - Page 2 Icon_minitimeMon Nov 25, 2024 3:19 pm by RHM Tattoo

» Rac

» Leu

» Fecioară
O zi libera - Page 2 Icon_minitimeMon Nov 25, 2024 3:18 pm by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

» Săgeatător

O zi libera

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
Phoenix Hime
MEMBRU
MEMBRU
Phoenix Hime

Sex Sex : Female
Mesaje Mesaje : 356
Kwan Kwan : 686
Varsta Varsta : 29
Localizare Localizare : Dreams

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 1

O zi libera - Page 2 Empty
PostSubject: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeMon Mar 23, 2015 10:04 pm

First topic message reminder :

Era ziua mea libera. Una din putinele mele zile libere si aveam de gand sa ma bucur de ea la maxim.
Mi-am pregatit un cos cu mancare si m-am dus in padurile din Eloria. M-am avantat mult prin ele, pana am gasit un loc inconjurat de mici cascade si flori. Era numai bun, plus ca era ferit de alti ochi curiosi. Fiind singura, am inceput sa cant si sa dansez. Rar aveam parte de asemenea momente.

Like the Phoenix I rise from the ashes of life

O zi libera - Page 2 3578530jyph9hpt3b
Back to top Go down

AuthorMessage
Panda.
MEMBRU
MEMBRU
Panda.

Mesaje Mesaje : 603
Kwan Kwan : 1258

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeSat Mar 28, 2015 10:44 pm

Inca transformat in cerb , Hyuk se apropie din ce in ce mai mult de castel si observa garzile cum stau in fata usii . Isi reia forma umana la loc , si incerca sa intre .
- Hei , baiete ! Nu ai voie sa intri in palat ! Cine esti ? , spuse unul dintre garzi .
- Han Sang Hyuk , ii raspunse baiatul ferm dar imediat , fu luat peste picior de garzi . A , da ? Radeti de mine ? , intreba si deodata o lumina puternica ii adormi pentru cateva minute bune . Dupa ce se trezeau , nu-si mai aminteau nimic . Intrant in castel , totul era asa de frumos aranjat , dar totusi pustiu .

..... si ingerii au demonii lor .

O zi libera - Page 2 5mk286

O zi libera - Page 2 V3hul0

O zi libera - Page 2 Ht8th3

Colierele baietilor :

Spoiler:

Back to top Go down
Phoenix Hime
MEMBRU
MEMBRU
Phoenix Hime

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeSun Mar 29, 2015 12:12 pm

Ma saturasem sa tot plang. M-am impacat cu ideea ca acel lantisor va ramane pierdut, sau poate va fi gasit de altcineva. Oricum ar fi, nu-mi mai apartinea mie.

Back to top Go down
Panda.
MEMBRU
MEMBRU
Panda.

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeSun Mar 29, 2015 1:16 pm

Hyuk umbla prin tot palatul , cautand-o pe fata cu privirea . Nu dura mult , iar garzile il urmareau . Tanarul incepu sa fuga de ele , si intrand aproape in toate camerele

Colierele baietilor :

Spoiler:

Back to top Go down
Phoenix Hime
MEMBRU
MEMBRU
Phoenix Hime

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeSun Mar 29, 2015 1:33 pm

Pe holurile palatului era un adevarat vacarm. Am iesit furioasa din biblioteca si l-am vazut pe Hyun fiind urmarit de garzi. Am oprit garzile si le-am trimis la plimbare, desi cam bombaneau.
-S-antamplat ceva, Hyun?

Back to top Go down
Panda.
MEMBRU
MEMBRU
Panda.

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeSun Mar 29, 2015 2:03 pm

Cand o vazu pe fata , se opri imediat , zambetul larg si luminos facandu-si aparitia pe chipul lui .
- Ai uitat , asta ! , si isi scoase colierul de gat , intinzandu-i fetei . Cand ai plecat in graba , aceasta a cazut . Am incercat sa strig dupa tine , dar nu am reusit ..

Colierele baietilor :

Spoiler:

Back to top Go down
Phoenix Hime
MEMBRU
MEMBRU
Phoenix Hime

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeSun Mar 29, 2015 2:23 pm

Cand am vazut colierul, m-am bucurat enorm, dar ma bucuram mai mult sa o vad pe persoana care mi-l aduse. I-am zambit si eu.
-Iti multumesc! Iti sunt adanc recunoscatoare ca mi l-ai adus! Esti binevenit in palatul meu! Ti-as face un tur, dar cred ca deja ai vazut majoritatea camerelor in timp ce fugeai de garzi.
Am inceput sa chicotesc.

Back to top Go down
Panda.
MEMBRU
MEMBRU
Panda.

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeSun Mar 29, 2015 2:30 pm

- Doar din fuga ,atata tot , zambi el . Data viitoare , o sa-mi pun aripile de inger si am sa alerg . Cred ca mi-ar fi mai usor , incepu el sa rada dar fata ramase usor surprinsa cand auzi de " aripi de inger " .

Colierele baietilor :

Spoiler:

Back to top Go down
Phoenix Hime
MEMBRU
MEMBRU
Phoenix Hime

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeSun Mar 29, 2015 2:46 pm

-Esti un inger? il intreb surprinsa. Poti zbura? Cat de sus? Nu ai rau de inaltimi?
Se pare ca eram iar prea curioasa.

Back to top Go down
Panda.
MEMBRU
MEMBRU
Panda.

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeSun Mar 29, 2015 3:00 pm

- Da , sunt inger .. , aproba el scurt din cap. Niciodata nu mi-a fost , chicoti el . Vrei sa faci o plimbare ? Si cand zic plimbare ... spus sus , si arata cu degetul spre cer , vrand sa zboare cu ea .

Colierele baietilor :

Spoiler:

Back to top Go down
Phoenix Hime
MEMBRU
MEMBRU
Phoenix Hime

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeSun Mar 29, 2015 3:08 pm

-Eu am...rau de inaltimi! Dar mi-ar placea sa te vad zburand. Hai afara!
Am iesit in gradina din spate. Cerul era impanzit de nori trandafirii. Era un peisaj de vis, iar un inger l-ar fi facut complet.

http://www.cuded.com/wp-content/uploads/2013/04/priere.jpg

Back to top Go down
Panda.
MEMBRU
MEMBRU
Panda.

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeMon Mar 30, 2015 10:54 am

Off : ce frumoasa e imaginea *o*

- B-bine , murmura Hyuk si o urma afara pe fata . Intradevar , cerul era superb , ceva de vis . Nu dura mult , iar lui Hyuk ii aparu niste aripi albe ca neaua , imense in.l spatele lui . Se uita in urma si ii zambi fetei , apoi zbura.de cateva ori.

Colierele baietilor :

Spoiler:

Back to top Go down
Phoenix Hime
MEMBRU
MEMBRU
Phoenix Hime

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeMon Mar 30, 2015 11:54 am

El parea atat de liber si de fericit in zbor, incat voiam sa ma alatur si eu. Am luat puterea lui Paimon, djinul vantului. Imi crescura aripi. Erau frumoase! Nu mai folosisem pana acum abilitatea asta, dar acum eram nerabdatoare. Oare cum era sa zbori?

http://www.cuded.com/wp-content/uploads/2013/04/last.jpg
http://www.cuded.com/wp-content/uploads/2013/04/last1.jpg

Back to top Go down
Panda.
MEMBRU
MEMBRU
Panda.

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeMon Mar 30, 2015 9:59 pm

Tanarul observa ca fetei ii crescu aripi si ca vroia sa zboare , asa ca se apropie de ea si o lua in brate pe sus .
- Mi-am dat seama ca nu stii sa zbori , asa ca , acum e momentul sa inveti .. , spuse Hyuk zambind.

Colierele baietilor :

Spoiler:

Back to top Go down
Phoenix Hime
MEMBRU
MEMBRU
Phoenix Hime

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeMon Mar 30, 2015 10:26 pm

Ne-am ridicat din ce in ce mai sus. M-am uitat in jos si am inceput sa tremur. Mi-am inchis ochii si am inspirat adanc. E in regula, mi-am spus, nu ai de ce sa te temi, priveste norii! Mereu te-ai intrebat cum ar fi sa zbori deasupra lor si sa ii atingi, el nu te va lasa sa cazi...
Mi-am deschis ochii. Eram deasupra norilor. In jurul nostru zburau niste pasari superbe. Am inceput sa dau din aripi, iar el m-a tinut de mana pana am reusit sa-mi mentin pozitia. Incetul cu incetul, mi-a dat drumul la mana si am inceput sa zbor pe cont propriu, desi mai aveam mult de lucrat pana sa ajung sa zbor cu gratie ca el. Am incercat sa ma mentin deasupra norilor si nu sa ma uit spre pamant.
-Sa nu te simti prost ca elevul si-a intrecut maestrul! ii spun in gluma si lovesc din gresala o pasare care trece pe langa mine.

http://www.cuded.com/wp-content/uploads/2013/04/crystal.jpg
http://www.cuded.com/wp-content/uploads/2013/04/eternal.jpg

Back to top Go down
Panda.
MEMBRU
MEMBRU
Panda.

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeTue Mar 31, 2015 11:47 am

- Vezi ce frumos e ? , intreba tanarul apoi ii dadu drumu usor fetei lasand-o pe ea sa invete cum sa zboare . O privea cu admiratie , era frumoasa si gingasa . Pana sa ajungi sa zbori ca mine , mai e ,incepu sa rada si sa faca diferite miscari in aer.

Colierele baietilor :

Spoiler:

Back to top Go down
Phoenix Hime
MEMBRU
MEMBRU
Phoenix Hime

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeTue Mar 31, 2015 8:48 pm

-Da. E superb! Intr-o zi, poate o sa facem si o intrecere, pe care am s-o castig!
Am ras si m-am indreptat spre pamant. Pentru primul meu zbor ma descurcasem binisor.
-Se lasa seara! A fost o zi incarcata, dar incredibila. Urmeaza-ma! Vreau sa-ti arat cateva minuni care se arata doar la caderea noptii, in jurul lacului din mijlocul gradinii.
Gradina era imensa si aducea mai mult cu o padure. Am ajuns pe malul lacului si am inceput sa cant. Deasupra incepura sa apara niste pasari elegante care isi etalara aripile si cozile elegante, care tot faceau rotocoale in jurul nostru. In jurul lacului rasarira flori albe si aparu un unicorn sa se adape. M-am jucat putin cu apa lacului, care forma o aureola de picaturi in jurul meu. Baiatul era uimit de ceea ce vedea.

http://www.cuded.com/wp-content/uploads/2013/04/eden.jpg
http://www.cuded.com/wp-content/uploads/2013/04/kagerou.jpg
http://www.cuded.com/wp-content/uploads/2013/04/hikarinoryouyoku.jpg
http://www.cuded.com/wp-content/uploads/2013/04/tuiokuno.jpg
http://www.cuded.com/wp-content/uploads/2013/04/innocence.jpg

Back to top Go down
Panda.
MEMBRU
MEMBRU
Panda.

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeWed Apr 01, 2015 12:41 am

Intr-un final , Hyuk ateriza si el si o urma pe fata cu zambetul pe buze. Totul era asa de frumos , era de vis . Se apropie de apa si o asculta cu mare atentie apoi se indrepta catre tufa de trandafiri albi . Rupse o floare , si i-o puse fetei in par .
- Iti sta bine , ii spuse cu acelasi zambet pe chip .
Se aseza pe iarba deasa , privind cerul instelat apoi incepu sa cante si el .

https://www.youtube.com/watch?v=aBIAjil_5yU

Colierele baietilor :

Spoiler:

Back to top Go down
Phoenix Hime
MEMBRU
MEMBRU
Phoenix Hime

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeWed Apr 01, 2015 10:45 am

L-am ascultat uimita.
-Ai si talente ascunse? Ai o voce superba! Poate candva vom canta impreuna.
M-am asezat si eu pe iarba si am privit cerul. Era o imagine pe care speram sa mi-o intiparesc in minte pentru totdeauna.
-Ar trebui sa plec acum! i-am spus. Maine trebuie sa ma intalnesc cu tot felul de mesageri ai altor regate. Nu-mi pot neglija indatoririle. Imi iubesc poporul. A fost cea mai frumoasa zi din viata mea!

Back to top Go down
Panda.
MEMBRU
MEMBRU
Panda.

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeWed Apr 01, 2015 11:05 am

- Mai am talente ascunse ,chicoti aceasta si atinse cu varful degetului trandafirul alb . Acum isi schimba constant culoarea . Floare multicolora ! , murmura Hyuk privind-o zambind si se ridica de pe iarba . Oh , inteleg .. Pai , atunci , poate o sa ne mai intalnim ! , aproba scurt din cap si ii saruta finut incheieturile degetelor . Ne mai vedem , printesa ! , facu o plecaciune in fata ei .

Colierele baietilor :

Spoiler:

Back to top Go down
Phoenix Hime
MEMBRU
MEMBRU
Phoenix Hime

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeWed Apr 01, 2015 11:34 am

L-am privit luandu-si zborul. Dupa ce s-a pierdut in noapte, m-am intors la palat in pasi de dans. Servitorii mai aveau putin si scoteau fum pe nari, dar cand m-au vazut atat de vesela, s-au hotarat sa ma certe mai tarziu pentru iesirea mea.
M-am dus direct in camera mea si am pus floarea intr-un cristal al apelor, astfel as fi pastrat-o vie pentru mult timp. Nu aveam somn, asa ca mi-am luat instrumentele si am inceput sa ma joc cu sunetele lor. Probabil am trezit tot palatul si nu numai. Consilierul regal, care imi era ca un bunic, desi uneori ne mai certam, a venit in camera mea, impreuna cu batrana doamna care ma ajuta cu garderoba. Amandoi imi erau foarte simpatici. Consilierul imi prezenta programul de maine, apoi pleca.
-E inca morocanos! imi spuse batrana in timp ce-mi pieptana parul. Dar nu pe tine, draga mea, ci pe consilierii aia. Ei au inceput sa aduca injurii la adresa ta, iar el i-a facut praf, aproape si la propriu si la figurat. Nu cred ca vor indrazni sa ceara o alta audienta prea curand. Dar sa lasam astea, vad ca este foarte bine dispusa, o fi din cauza acelui tanar? Pare foarte dragut.
-Chiar este. Azi am invatat sa zbor. A fost atat de minunat sa plutesc deasupra norilor si sa privesc peisajele. Nu stiu de ce mi-a fost frica pana acum. I-am spus ca o sa-l intrec candva. Dar nu cred ca o sa fie prea curand. Uite ce floare frumoasa!
-Ma bucur sa te vad atat de fericita! Dar acum trebuie sa dormi! Insa iti dau voie sa mai canti o data melodia aceea.
Am ras si mi-am luat instrumentele. Cand am inceput, palatul fu invaluit de pasarile albe din gradina. Era un mod perfect de a incheia o zi perfecta.

https://www.youtube.com/watch?v=W1xuv127VB0&list=PLgJnMwQkV7nWqzqN2nUk8OQRGwA0v5dRJ&index=28

Back to top Go down
Panda.
MEMBRU
MEMBRU
Panda.

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeWed Apr 01, 2015 12:24 pm

Cand incepu sa zboare , se uita in urma zambind . Sper sa o mai vada . Cat de curand . Nu s-a mai distrat si nu s-a mai relaxat asa demult . Ii placea compania ei , iar tanarul se aseza pe o stanca , uriasa , nu departe de castel . Pe langa cantat din voce , mai putea sa cante si la alte instrumente . Facu sa apara o vioara , iar tanarul incepu sa cante .

Melodia : ( doar partea cu vioara )

Colierele baietilor :

Spoiler:

Back to top Go down
Phoenix Hime
MEMBRU
MEMBRU
Phoenix Hime

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeWed Apr 01, 2015 2:10 pm

Am adormit, iar in minte imi rasunau sunetele unei viori.

Back to top Go down
Panda.
MEMBRU
MEMBRU
Panda.

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeWed Apr 01, 2015 9:13 pm

Acest talent , il mostenea de la mama sa . La un moment dat , termina de cantat si pianul disparu . Privi tot tabloul ce se crea in fata sa.

Colierele baietilor :

Spoiler:

Back to top Go down
Phoenix Hime
MEMBRU
MEMBRU
Phoenix Hime

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeWed Apr 01, 2015 9:49 pm

M-am trezit devreme a doua zi. Aveam programata o intalnire cu un rege care voia sa-si mareasca si mai mult teritoriile si pentru ca punea accent pe forta, avea de gand sa ma oblige intr-un fel sau altul, sa-mi cedez regatul.

Back to top Go down
Panda.
MEMBRU
MEMBRU
Panda.

Foaie de personaj

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitimeWed Apr 01, 2015 10:12 pm

Tanarul se trezi si el , cascand ca un copilas micut . Se pare ca adormi acolo , pe stanca . Avea sa stea aici o vreme . Nu vroia sa plece.

Colierele baietilor :

Spoiler:

Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: O zi libera   O zi libera - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

O zi libera