Top posting users this month | |
Latest topics | » A halloween visit Today at 11:01 am by Saphire Helena» BerbecToday at 10:57 am by RHM Tattoo» TaurToday at 10:57 am by RHM Tattoo» Gemeni Today at 10:57 am by RHM Tattoo» RacToday at 10:57 am by RHM Tattoo» LeuToday at 10:56 am by RHM Tattoo» Fecioară Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Balanță Today at 10:56 am by RHM Tattoo» Scorpion Today at 10:56 am by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: În necunoscut Sat Mar 28, 2015 1:14 pm | |
| Kansai zambi si el la randul sau pasind prin iarba moale. -Eixsta scoli unde po-ti invata limba. Tot acolo am ales sa studiez si alte limbi din curiozotate, ii povestesc Ylei in timp ce mergeam. Drumul se deschidea in fata noastra, inconjurat de flori salbatice si intimp cemergeam, in departare se ivi o casuta, acoperita cu muschi.
Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: În necunoscut Sat Mar 28, 2015 4:38 pm | |
| Canda Yla observa si ea casuta acperita cu muschi, zise: "Interesanta casuta. Sper sa nu fie vreuna magica sau otravita. Oare o fii locuita? Mi-ar placea sa stau eu in ea." spuse ea.
| |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: În necunoscut Sat Mar 28, 2015 5:07 pm | |
| -Hai sa vedem si cand ne apropiem de usa, ciocan de doua ori, dar nu se aude nimic. O fi parasita? Pana la urma usa se deschise si am intrat nesiguri. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Sun Mar 29, 2015 1:10 pm | |
| "Alo! E cineva aici?" striga ea. Nu se auzi niciun zgomot suspect. "Cred ca pana la urma e parasita." concluziona ea. "E destul de mica, insa in acelasi timp si incapatoare. E exact ce i-ar trebui unei persoane singure ca mine si parasita intr-o lume pe care nu o cunoaste." spuse ea.
| |
| Subject: Re: În necunoscut Sun Mar 29, 2015 1:20 pm | |
| Casuta desi mica era destul de primitoare. In mijlocul holului se afla o scara spiralata care banuiam ca duce spre baie, dormitor. Tot holul era imbracat cu frunze colorate ca un covor. Deschid o usa si dam peste o bucatarie micuta cu tot ce ii trebuia. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Sun Mar 29, 2015 2:57 pm | |
| "Are si o bucatarie!" batu Yla vesela din palme. "Imi place la nebunie sa gatesc. iti pregatesc ceva in fuga?" il intreba ea pe Kansai.
| |
| Subject: Re: În necunoscut Sun Mar 29, 2015 3:26 pm | |
| -Te ajut si eu, ii spun. Merg in gradina sa vad ce pot alege si am iesit pe usa, cautand gradinita. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| | | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: În necunoscut Mon Mar 30, 2015 10:23 pm | |
| Dupa ce consider ca am strans suficiente legume, culeg si cateva fructe:mere si afine. Intru in casa si ma indrept spre bucatarie, simtind miros de prajituri. Apoi, vad prajitura in forma de fluture. -Ce frumos arata. Iti place sa gatesti? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Tue Mar 31, 2015 10:45 am | |
| "Da." spuse ea scurt. "Desi tata imi spunea mereu ca nu e de datoria unei printese sa gateasca, eu reuseam sa ma strecor mereu cumva la bucatarie. Acolo aveam o bucatareasa priceputa care m-a invatat destul de multe." continua ea. Vazand multimea de bunatati aduse de Kansai, ea spuse: "Ce de bunatati ai adus!"
| |
| Subject: Re: În necunoscut Tue Mar 31, 2015 9:33 pm | |
| -Da si incep sa spallegumele apoi fac fac o salata, iar din cele ramase ma gandeam sa fac mancare. Ma ocup eu de mancare, daca tu ai facut dulciuri. Intre timp gust din mazare si fasole, dar inca erau nefacute. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Wed Apr 01, 2015 12:45 pm | |
| "Multumesc pentru ajutor, Kansai." spuse Yla. Ea se ingriji sa caute niste farfurii curate, niste tacamuri si aranja masa. Cum mai avea timp sa mai faca ceva simplu, facu rapid niste clatite. Mereu facea clatite cand avea chef de ceva dulce.
| |
| Subject: Re: În necunoscut Wed Apr 01, 2015 7:30 pm | |
| -Pentru putin. Mazarea e gata si o dau de pe foc, apoi umplu doua farfurii si le asez pe masa. Intre timp fiersese si fasolea la care am afaugat cateva bucati de carne si o las sa raceasca. -Masa e gata si trag un scaun invitando sa se aseze. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Thu Apr 02, 2015 10:08 am | |
| "Multumesc. Foarte galant din partea ta." spuse Yla. Isi puse putina fasole cu bucatele de carne si incepu sa manance rar. "Cum e gradinita? Solul e bun pentru plantat legume si flori?" il intreba ea pe Kansai.
| |
| Subject: Re: În necunoscut Thu Apr 02, 2015 2:56 pm | |
| M-am asezat si eu la masa, gustand din mancare, sperand ca nu pusesem prea multa sare. Pare sa fie sol bun, raspund dupa ce inghit un dumicat. Dar daca vrei sa te apuci de plantat, mai bine o lasi pentru maine caci incepe sa se intunece afara. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Thu Apr 02, 2015 6:32 pm | |
| "Nu am observat." remarca ea. "Esti o fiinta calda si placuta, Kansai." adauga ea. "N-am simtit ca zboara timpul alaturi de tine." mai spuse ea, apoi mai lua un dumicat de mancare. "Iti multumesc pentru aceasta zi minunata!" îi zambi ea putin fastacita si inrosindu-se usor in obraji.
| |
| Subject: Re: În necunoscut Sat Apr 04, 2015 1:23 pm | |
| Doar am zambit si dupa ce termin de mancat o ajut sa spele vasele, apoi ma gandesc sa ma indrept spre casa. -Ma bucur ca te-am cunoscut Yla si m-am inclinat infata ei. Dar acum voi merge acasa, pe maine si imi iau zborul. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Sat Apr 04, 2015 2:42 pm | |
| "Pe maine!" îi raspunse ea, desi nu era prea convinsa ca fusese auzita. Cum era obosita, urca la etajul casei care era privat si isi ordona "cuibusorul" pentru somn. Adormi destul de repede. Era obosita. A doua zi dimineata, cam dupa oara 9, se trezi, isi facu un ceai de fructe de padure, imbuca ceva si, imbracata in haine baietesti, ca sa poata lucra in gradinita ei privata, isi lua cutia cu seminte de flori si plante primita de la doica, in lada ei, si se duse afara in gradinita. Isi pregati uneletele necesare pentru gradinarit si constata ca nu avea apa. Era o problema! Iesi din gradinita sa, apoi din casa si patrunse in padure. Nu se aventura prea departe de casuta ei, caci inca nu cunostea locurile. Incepu sa mearga de colo-colo nelinistita. "Of!" zise ea ca pentru sine. "Si eu de unde aduc apa?"
| |
| Subject: Re: În necunoscut Sat Apr 04, 2015 2:49 pm | |
| Razele soarelui anuntara o noua zi si am iesit in casa dupa ce termin treburile. Casa mea se afla in afara padurii, dar nici prea departe de aceasta. Am mers prind padure tinand un cos cautand fragi si alte fructe de padure. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Sat Apr 04, 2015 3:01 pm | |
| Tot plimbandu-se asa de colo-colo, Yla nu realiza ca se indepartase de casa gasita. Cand oserva acest lucru se panica si incepu sa strige: "Alo! Mai e cineva aici in padure?"
| |
| Subject: Re: În necunoscut Sat Apr 04, 2015 3:13 pm | |
| Am cules fructele necesare pana am ajuns intr-un loc nu tocmai prietenos si aud o voce. O recunosc pe Yla si fug spre ea. -Yla? ramai unde esti, vin acum! Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Sat Apr 04, 2015 3:37 pm | |
| I se paru ca aude vocea lui Kansai. Nestiind daca este sau nu adevarat, ea ramase locului sa vada ce se intampla mai departe.
| |
| Subject: Re: În necunoscut Sat Apr 04, 2015 3:49 pm | |
| Am ajuns la timp taind cateva radacini care incepusera sa se incolaceasca pe piciorul ei si o trag de acolo. Era iedera otravitoare, dar reusisem sa o distrug de la radacina, dandu-i foc. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Miriam Immortal
| Subject: Re: În necunoscut Sat Apr 04, 2015 3:52 pm | |
| "Kansai!" spuse ea usurata. "Multumesc. Cred ca-ti datorez viata mea." adauga ea.
| |
| Subject: Re: În necunoscut Sat Apr 04, 2015 6:32 pm | |
| -Esti bine, ce cautai acolo? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: În necunoscut | |
| |
| | | | În necunoscut | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |