Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Restrângerea activităţii mele pe forum. | |
| | Author | Message |
---|
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Restrângerea activităţii mele pe forum. Sun May 17, 2015 12:19 pm | |
| Activitatea mea pe acest forum se va restrânge considerabil, în sensul că voi răspunde la replay-urile date de Arya la topicele unde scriu împreună cu ea până ce acestea vor căpăta o finalitate. Dacă funcţia de moderator este absolut necesară pentru acest forum, această funcţie a mea, pe care am obţinut-o la cererea mea este Disponibilă. Funcţia mea avea un Singur Obiectiv: Redimensionarea fotografiilor prea mari în topicele unde activam şi eu.
| |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Restrângerea activităţii mele pe forum. Sun May 17, 2015 2:10 pm | |
| Mai, eu nu cred ca activitatea ta s-ar restrange. Dar vreau evindetiez ceva si anume. Gandeste-te ca nu toata lumea are timpul necesar ca sa intre pe forum si sa posteze. Unii au servici, altora le bat examenele la usa. Doar fiindca unii din noi numai raspund la topicuri o perioada asta nu inseamana ca si abandonam ce am inceput. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Panda. MEMBRU
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Restrângerea activităţii mele pe forum. Sun May 17, 2015 2:43 pm | |
| Deja mi se acreste de tot , sincer . De cate ori am zis ca am sa ma enervez si am sa las forumul asta , nu as avea degete la ambele maini sa numar . Dar , m-am gandit bine si am spus ca din respect pentru Arya si Sanara nu am sa o fac si ca este singurul forum rp cat de cat activ . Am tacut cat am tacut , dar pana cand ? Pot sa fiu facuta nesimtita si in toate felurile , dar eu nu cred ca asa se procedeaza . Am explicat CLAR ca nu am timp de forumuri , decat foarte rar .. la scoala am sesiuni , iar jobul nu imi permite . Dar, se pare cand un om explica o chestie , celalalt nu pricepe . Prin urmare , dupa spusele tale , ai sa postezi numai cu Arya . Ok . Topicele noastre sa fie sterse , Ken si N o sa revina iar la statutul de " singuri " . Eu cred ca am fost destul de inteleasa in privinta asta . ..... si ingerii au demonii lor . Colierele baietilor : | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Restrângerea activităţii mele pe forum. Sun May 17, 2015 3:50 pm | |
| Nici nu pot intelege de ce Aveqetura s-a suparat brusc pe mine si fara un motiv intemeiat. | |
| | | Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: Restrângerea activităţii mele pe forum. Sun May 17, 2015 6:17 pm | |
| Restrângerea activităţii mele este STRICT legată de aceste motive:
1. Trebuie să acord mai mare prioritate sănătăţii mele personale. Eu cred că statul îndelungat la PC îmi poate afecta vederea mai mult decât este ea deja afectată. Mai multe informaţii despre suferinţa mea găsiţi aici: RETINOPATIE 2. De asemenea, trebuie să am grijă mai multă de tatăl meu, care e la rândul lui suferind şi este o persoană nedeplasabilă, care depinde de ajutorul celorlaţi. Despre suferinţa lui găsiţi date aici: MIELOM MULTIPLU Acestea sunt cele două MARI motive ale restrângerii activităţii mele.
| |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Restrângerea activităţii mele pe forum. | |
| |
| | | | Restrângerea activităţii mele pe forum. | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |