Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Magie protectoare | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Magie protectoare Fri May 22, 2015 8:19 am | |
| First topic message reminder :
Matusa Selene ma chema in laborator sa imi arate ceva. Imi aratase studiile ei asupra faptului ca 2 zane a caror magie se contopeste, se protejaza una pe cealalta chiar si inconstient. Apoi imi dadu sa beau o potiune ce ma transforma intr-o rochie lunga si frumoasa, o rochie ce se mula pe pieptul purtatoarei, scotandu-i in evidenta sanii, rochia fiind lunga pana in pamant si alba. Apoi ma puse intr-o cutie, impachetata frumos cu colierul meu alaturi si un bilet: -,,Draga Ayumi, te rog frumos sa ai incredere in noi. Vreau sa te trimitem intr-o misiune potential periculoasa. De aceea am studiat foarte mult si am ajuns la concluzia ca 2 zane a caror magie se contopeste sunt mai puternice si se apara chiar si inconstient. De aceea iti trimitem acest mic dar. Oo rochie magica si un colier magic. Probabil ca ai ghicit deja ca rochia e de fapt Sanara transformataiar colierul e chiar colierul ei magic. Te rugam frumos sa le porti cu incredere. Sanara sigur se va simti minunat. Si tu te vei simti foarte bine cand rochia matasoasa va atinge pielea ta catifelata. Misiunea este sa treci prin cele 3 paduri: Aur,argint si diamant si sa cauti un pui de dragon ratacit pe care sa il duci in varful muntilot Cesetani, la mama lui." | |
| | |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Magie protectoare Sat Nov 21, 2015 2:28 am | |
| -Doar ca sunt afurisiti, rai, violenti si mincinosi. Nimeni nu ii intrece la minciuni, nici macar demonii. Sa nu te increzi niciodata intr-un trol. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Magie protectoare Sat Nov 21, 2015 3:35 pm | |
| -Îmi amintesc de pitici. Seamănă in multe privinte. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Magie protectoare Sat Nov 21, 2015 3:41 pm | |
| -Poate. Doar ca trolii sunt mult mai urati. | |
| Subject: Re: Magie protectoare Sun Nov 22, 2015 9:36 am | |
| -Poate vom da si peste troli drăguți. Exista rasa pitică care se imprieteneste mai usor cu oamenii. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Magie protectoare Sun Nov 22, 2015 10:06 am | |
| -De troli draguti nu prea am auzit. Totusi as fi curioasa sa intalnesc unul daca exista. | |
| Subject: Re: Magie protectoare Mon Nov 23, 2015 2:44 pm | |
| -Cineva spunea ca locuiesc ascunsi. Sunt foarte timizi. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Magie protectoare Mon Nov 23, 2015 3:24 pm | |
| -Am auzit si eu legenda. Probabil ca stau ascunsi in pesterile subterane. Doar ca nu prea s-au gasit astfel de pesteri. Un singur explorator a gasit una. Dar nu s-a putut dovedi si existenta altora. | |
| Subject: Re: Magie protectoare Wed Nov 25, 2015 12:21 am | |
| -Poate vom gasi pesteră, dar mai întâi sa iesim de pe drumul principal. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Magie protectoare Wed Nov 25, 2015 1:15 am | |
| -Daca continui sa mergi pe cararea serpuitoare la un moment dat se va infunda cu o bifurcatie. O carare lina si o carare cu teren accidentat. Dar vei vedea pe copaci ca muschii vor arata pe cararea accidentata. Intracolo e drumul principal. Cararea lina duce la un fost han din adancul padurii. Dar care acum e sub stapanirea unei vrajitoare rele. | |
| Subject: Re: Magie protectoare Sun Jan 10, 2016 10:52 am | |
| -O sa avem destul de mers. Cele doua isi continuara drumul pe cararea serpuitoare insa mult succes de a gasi drumul correct. -Firar cred ca ne-am ratacit. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Magie protectoare Sun Jan 10, 2016 11:22 am | |
| -Ei bine, cred ca stiu unde ai gresit. Probabil la un moment dat ai pierdut cararea. Acum e prea intuneric dar maine, dimineata am putea incerca sa regasim cararea serpuitoare. Acum ai putea sa faci un foc de tabara. Spun eu. In timp ce ma gandeam ce ciudat aratam. O zana singurica ratacita in padure si imbracata cu o rochie vorbitoare. | |
| Subject: Re: Magie protectoare Fri Jul 08, 2016 5:35 pm | |
| -Atunci hai sa inoptam aici si continuam maine calatoria. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Magie protectoare Fri Jul 08, 2016 11:12 pm | |
| -Da. Maine dimineata, la rasarit, expira vraja asupra mea. Am trecut de partea cea mai grea a drumului. Dupa parerea mea. Dar am o alta metoda de protectie care o vom putea aplica. | |
| Subject: Re: Magie protectoare Sat Jul 09, 2016 12:18 am | |
| -Si care ar fi aceea? intrebaAyumi scotocind prin rucsac dupa mancare. Gasi in sfarsit salata de fructe si o intreba daca ii e foame. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sanara OWNER
| Subject: Re: Magie protectoare Sat Jan 13, 2018 8:06 am | |
| -Trebuie sa astept intai sa expire vraja abia apoi o sa pot manca. O alt metoda de vraja protectoare e sa fac o vraja asupra aripilor mele. Prin vraja ele pot fi intarite si pot asigura un sc ut pentru 2 persoane. Ne va trebui ca sa ne ferim de atacurile de la distanta. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Magie protectoare | |
| |
| | | | Magie protectoare | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |