Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Traversand taramul e foc. Wed May 29, 2019 8:39 am | |
| Sanara:
Se parea ca taramul acesta de foc avea un foc care o luase razna blocand toate caile de acces catre drumuri. Ajunsese si la urechile mele acest fapt si ajunsesem de urgenta acolo. -Va ajut eu sa il mai domoliti. Spun eu. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Traversand taramul e foc. Wed May 29, 2019 8:00 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Traversand taramul e foc. Thu May 30, 2019 10:04 am | |
| Îmi folosesc magia si focul se restrânge lăsând apoi căile de acces libere. Nu aveam cum stinge focul fiind un tărâm de foc. -Acesta este tărâmul de foc. Focul e unul natural dintr-o combinație de factofri naturali. Exista in zona un mare zăcământ de gaz ușor inflamabil care se aprinde extrem de ușor si imposibil de stins. Un cutremur istoric a produs o fisura care a ajuns la zăcământ si o data eliberat acest gaz ușor inflamabil ajuns la suprafața s-a aprins de la razele soarelui. Până nu se termina zăcământul de gaz acest tărâm va fi cunoscut drept Tărâmul de Foc. E un gaz rar as zice ca doar in lumea noastră magica se găsește. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Traversand taramul e foc. Thu May 30, 2019 3:49 pm | |
| Deci aceast foc cred ca asa natural, e foarte periculos, nu? Eu zic sa pleacam de aici inainte sa fim ranite. | |
|
| |
red.jewel MEMBRU
Sex : Mesaje : 75 Kwan : 250 Varsta : 34 Localizare : Mooooon
| Subject: Re: Traversand taramul e foc. Thu May 30, 2019 10:05 pm | |
| Asculta plictisita discursul ei si isi trecu degetele lungi prin par zambind cat putu de frumos -Da apa stinge orice foc. Multumim oricum. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Traversand taramul e foc. Fri May 31, 2019 2:07 am | |
| -Da, apa stinge focul. Dar aici pe acest tărâm degeaba te chinui sa il stingi caci se va reaprinde iar si iar de la reacția acelui gaz cu razele soarelui. Intr-o noapte am crezut ca am stins focul definitiv si a doua zi la prânz a luat iar foc. Aici nu are ce sa arda decât acel zăcământ de gaz. Nu putem construi nimic. E doar un deșert imens de foc. Dar e o scurtătură între doua orașe foarte mari.
Last edited by Sanara on Fri May 31, 2019 8:51 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Traversand taramul e foc. Fri May 31, 2019 2:34 am | |
| -SI eu credeam ca apa este eficienta | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Traversand taramul e foc. Fri May 31, 2019 8:55 pm | |
| -In general e eficienta dar există câteodată aceste incendii numite " incendii nemuritoare" sau "Focul de ne stins" exista unul si in lumea oamenilor. Din fericire avantajul lor e ca ele nu se pot extinde. Ard pe aceeași suprafața pe care s-au aprins. | |
|
| |
Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Traversand taramul e foc. Fri May 31, 2019 10:08 pm | |
| - Tot cred ca e mai bine sa plecam de aici. | |
|
| |
red.jewel MEMBRU
Sex : Mesaje : 75 Kwan : 250 Varsta : 34 Localizare : Mooooon
| Subject: Re: Traversand taramul e foc. Sat Jun 01, 2019 1:11 pm | |
| Desigur ca e eficienta apa, focul ala abea palpaie acum, yure. | |