Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Pe fundul abisului Mon Jan 04, 2010 9:30 pm | |
| -Am inteles acum si sigur ca nu voi spune la nimeni. Insa si eu am puteri asupra timpului insa total diferite de ale tale. Eu pot calatori in timp. Si stiu ca ma pot misca si in a 5-a dimensiune da inca nu stiu care e aceea. Deci luand pe rand ma pot misca in 3 dimensiuni spatiale, (stanga-dreapta, inainte-inapoi, sus-jos) una temporara (trecut-viitor) si a 5-a e cam cu semnul intrebarii. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
Sex : Mesaje : 865 Kwan : 1740
| Subject: Re: Pe fundul abisului Mon Jan 04, 2010 9:53 pm | |
| -Pai pot calatori in timp-viitor pot face timpul sa se miste mai repede, mai incet sau sa se opreasca doar ca nu pentru multa vreme. Doar ca ma cam oboseste lucrul asta... si trebuie sa beau neaparat sange ca sa-mi revin. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Pe fundul abisului Mon Jan 04, 2010 10:40 pm | |
| -Ca tot veni iarasi vorba de sange mi-am amintit ceva. Zburam o data prin dimensiunea a 3-a peste Oceanul Pacific cand dau de o insula de care nu mai auzisem absolut nimic. Cobor deasupra insulei si ma micsorez la dimensiunea unui fluture si ma ascund intr-un copac urmarind niste bastinasi. Dupa ce ii urmaresc timp de cateva ore imi dau seama ca sunt canibali. Zbor de acolo in alta parte cam la cativa kilometri departare si observ doi baieti tineri nu cred sa fi avut mai mult de 10 ani. Tocmai se imprietenisera. Se crestasera la degete si isi bau sangele unul pe a celuilalt si rostise ceva intr-o limba ca un juramant. pCred ca asta era la ei obiceiul de a isi jura prietenie. si a nu se manca unul pe celalat. Ce ciudat obicei au unii oameni. Da pana la urma tot o vorba imprumutata de la ei spune: Cate bordeie atatea obicee. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Pe fundul abisului Thu Jan 07, 2010 10:08 pm | |
| -Mda, din fericire noi bem doar sangele nu mancam si carnea macar ramane ceva ce poate fi inmormantat, spun cu o voce inocenta. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe fundul abisului Thu Jan 07, 2010 10:54 pm | |
| Se lasa noaptea iar datorita adancimii la care ne aflam intunericul este mult amplificat. -Intr-un loc intunecos ma aflu acum, da-mi o lanterna sa se faca luminos. Spun eu in timp ce ma gandeam la o lanterna. Insa nu se intampla nimic desi rostisem vraja corect. -Mi-e frica. Este prima data cand ma aflu intr-un loc intunecos plin de creaturi ale noptii si nu pot folosi magia. Ii spun lui Misa. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Pe fundul abisului Thu Jan 07, 2010 11:27 pm | |
| - Eu ma simt foarte bine aici, sunt totusi o creatura a noptii, ti-e frica si de mine? spun cu un glas subtirel ca de drac'sor. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe fundul abisului Thu Jan 07, 2010 11:39 pm | |
| -De tine nu mi-e frica deloc. As da orice sa pot vedea si eu ca si tine in intuneric in momentele astea. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Pe fundul abisului Fri Jan 08, 2010 9:05 pm | |
| -Chiar orice? spun in soapta inaintand incep pentru ca zana sa o poata urma. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe fundul abisului Fri Jan 08, 2010 10:29 pm | |
| Da, chiar orice. Chiar si un Bentley. Spun eu pentru a da un aer un pic mai comic. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Pe fundul abisului Thu Jan 14, 2010 12:15 am | |
| Incep sa rad. -Stii ca s-ar putea rezolva destul de usor, spun inrosindumi-se ochii | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe fundul abisului Thu Jan 14, 2010 11:49 am | |
| -Citisem gandurile ei in stralucirea ochilor. -Mda stiu dar mai bine lasa. Nu vreau sa fiu zana-vampir. Oricum la rasaritul soarelui mi se vor reincarca puterile iar noaptea urmatoarea o sa am magie si o sa pot vedea. Insa am eu o mica idee insa nu stiu daca va functiona. Totusi merita sa incercam. -Ma intreb ce ar putea face amestecul urmator: 33 lacrimi de vampir si 13 picaturi de sange de zana. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Pe fundul abisului Mon Feb 01, 2010 11:28 pm | |
| -Nu am habar....dar nu prea vezi vampiri plangand. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe fundul abisului Tue Feb 02, 2010 10:57 am | |
| Mda, din cate am auzit acest amestec e unul de magie neagra iar zanele rele si vrajitoarele rele care se ocupa cu asa ceva au metodele lor. A uite cred ca incep zorii. Mai este o ora pana la rasaritul soarelui, insa cum suntem aici aici este intuneric permanent. Spun eu uitandu-ma la bratara mea. | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Pe fundul abisului Sun Feb 07, 2010 5:22 pm | |
| -De asta imi place locul asta, nu trebuie sa'mi fac griji ca ma prajesc in timpul zilei, spun in gluma. Si tu ce cautai pe aici? | |
|
| |
Hay lin MEMBRU
Sex : Mesaje : 23 Kwan : 37 Varsta : 27 Localizare : Iasi
| Subject: Re: Pe fundul abisului Sun Feb 07, 2010 5:59 pm | |
| -Ok gummy bear: am unit posturile. Stiu ca si asa e prea scurt dar l'am lasat ca sa nu i se reduca prea mult nr de posturi. Fii mai atenta si respecta regulile | |
|
| |
gummy bear MEMBRU
| Subject: Re: Pe fundul abisului Tue Feb 09, 2010 11:46 am | |
| -OK ce? si tu de unde ai aparut? spun uitandu'ma la fata cea noua. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe fundul abisului Tue Feb 16, 2010 11:30 am | |
| -Doar un pic de distractie. E distractiv pentru mine sa zbor deasupra abisului, apoi sa imi opresc zborul si sa cad cu viteza si in ultima clipa sa incep iar sa zbor. E un fel de sport extrem ca si bunjee-jamping-ul doar ca e un pic diferit si se bazeaza pe abilitatile si reflexele la zbor. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe fundul abisului Mon Sep 24, 2012 5:58 pm | |
| Misa zambi si nu mai spuse nimic. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe fundul abisului Wed Sep 26, 2012 8:02 am | |
| -Pacat ca tu nu ai aripi sa il poti incerca si tu. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe fundul abisului Wed Sep 26, 2012 8:07 am | |
| - Eh, da, asta este, ingana ea. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe fundul abisului Wed Sep 26, 2012 2:38 pm | |
| -Mda, asta e. Spun eu, schitand o fata neutra. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe fundul abisului Wed Sep 26, 2012 3:37 pm | |
| Isi trece mana prin parul blond usor ganditoare. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe fundul abisului Fri Sep 28, 2012 10:06 am | |
| -Acum hai sa facem ceva ce am putea face impreuna. | |
|
| |
Vizitator Guest
| Subject: Re: Pe fundul abisului Fri Sep 28, 2012 4:59 pm | |
| - Ceva cum ar fi? intreba. |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Pe fundul abisului Sun Sep 30, 2012 2:46 pm | |
| -Ceva la care eu sa nu fiu nevoita sa imi folosesc aripile si astfel sa fiu la egal cu tine. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pe fundul abisului | |
| |
|
| |
| Pe fundul abisului | |
|