Author | Message |
---|
Miriam Immortal
Sex : Mesaje : 1566 Kwan : 4953 Varsta : 47 Localizare : Oraşul Interzis
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Wed Dec 18, 2019 6:55 pm | |
| Mo ascultă ce spune Sel, apoi după ce aceasta termină, spuse: ─ În toată existenţa mea de zeu am invidiat întotdeauna lumea oamenilor, a muritorilor. La ei se mănâncă aşa de viu, de colorat, de mult, că-ţi lasă gura apă. Cum băiatul de sală se învârtea în apropiera lor, Mo îl reţinu şi întrebă: ─ Un meniu cu mâncăruri din lumea oamenilor aveţi? întrebă el. I se făcu semn că da. ─ Atunci adu-mi nişte piept de raţă cu legume gratinate la cuptor, o salată uşoară de varză albă, apă plată de cea mai bună calitate, iar partenerei mele adu-i ce comandă ea! spuse el.
| |
|
| |
RHM Tattoo Wizard
Name : Ronnie Sex : Mesaje : 1115 Kwan : 1550 Varsta : 36 Localizare : Bistrita
| |
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Wed Dec 18, 2019 8:21 pm | |
| - RHM Tattoo wrote:
- pot sa ma alături și eu la rpg?
─ Sigur că da! Nu am spus nicăieri că ar fi un topic privat. | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 19, 2019 12:15 am | |
| -Un meniu Lunch cu Chai si dacaspuneti ca aveti si preparate din lumea oamenilor, o sa iau si o felie de pizza, daca aveti pizza s daca serviti pizza si la bucata. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 19, 2019 6:28 pm | |
| - RHM Tattoo wrote:
- pot sa ma alături și eu la rpg?
C – Nu cred că e prima dată când întreabă dacă se poate alătura la un rpg. Parcă mi se pare că a mai făut-o. Mă enervează să întrebi dacă te alături undeva şi apoi să nu o mai faci!
P –
Băiatul de sală aduse tot ceea ce se comandase şi Mo se apucă să mănânce cu poftă din delicioasa mâncare. ─ Nu m-am înşelat! remarcă el. Muritorii chiar mănâncă bine de tot! spuse el, când termină de mâncat.
| |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 19, 2019 6:45 pm | |
| OOC: E normal sa intrebe pentru fiecare topic, ca unele pot fi colective, altele pot fi private. Dar da, daca intrebi, ti se acorda permisiunea si apoi nu te mai alaturi, nu prea e ok.
BIC:
-Asa este. muritorii au mancaruri delicioase. Unii dintre ei considera ca viata lor se rezuma la mancare, ca traiesc doar pentru a manca si apoi ii vezi obezi, rotunzi ca niste butoaie de vin. | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 19, 2019 7:56 pm | |
| OOC: Ba da. Dar daca a primit acceptul, ar trebui sa intre. O sa vorbesc cu el.
BIC:
-Oau! Arata super. Cred ca o sa comand si eu o felie. De fapt mai bine luam 4 felii. 2 pentru tine si doua pentru mine. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 19, 2019 8:23 pm | |
| ─ Băiete! strigă Mo după băiatul de sală. Adu-ne tot tortul care se numeşte Tort Curcubeu! spuse el. Băiatul veni cu tortul şi-l puse pe masă. Mo îi dădu un săculeţ plin cu bani de aur şi apoi tăie două felii pentru Sel şi una pentru el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 19, 2019 8:30 pm | |
| -Mersi. Pofta buna. Ii spun eu lui Mo. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 19, 2019 8:38 pm | |
| Mo se delectă cu felia lui de tort şi apoi bău apă plată din plin. Când termină, acesta întrebă: ─ Sel, există aici vre-un loc unde să ne îmbrăcăm în haine asiatice şi să dansăm?
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 19, 2019 8:56 pm | |
| -Exista, fireste. Este locul preferat de nepoata mea. Se numeste Asia Mall si are magazine pentru fiecare tara asiatica in parte. Nepoata mea prefera sectorul indian. Tu ai prefera stilul Sud Coreean, nu? | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 19, 2019 9:00 pm | |
| ─ Da, chinez sau corean, răspunse Mo. Se ridică de la masă, trase scaunul pe care era Sel, o ajută să se ridice întinzându-i mâna şi apoi spuse: ─ Hai la magazin să ne îmbrăcăm şi apoi undeva să dansăm!
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 19, 2019 9:07 pm | |
| -Eu daca e sa aleg, aleg tot ceva Indian. Haide sa iti arat unde e magazinul. E pe bulevardul principal dar tocmai in capatul celalalt al bulevardului. Doar facem la dreapta si intram pe Bulevardul Principal. Nu as zice ca e nici aproape nici prea departe. Exista si o scurtatura o strada ce e cam cat un sfert din bulevard si merge in diagonala si te scoate cam la jumatea bulevardului principal. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 19, 2019 9:15 pm | |
| ─ Întortocheate străzi mai aveţi voi aici! râse Mo. Ieşind afară din restaurant, Mo le dădu slujitorilor lui indicaţiile cuvenite, iar aceştia le urmară întocmai. După vreo două ore de mers cu letica aceasta ajunse la destinaţie.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 19, 2019 9:28 pm | |
| -Doua ore ne-a luat deci. Acum imi dau seama cat de greu le e celor care nu au aripi si nici bani. Noi zanele cu zborul ne ia cam 10 minute. Aici avem si transport public cu trasura trasa de unicorni sau pegasi. Cea trasa de pegasi este expres si costa mai scump biletul. Si mai avem si zane care te iau in zbor la autostop. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 19, 2019 9:42 pm | |
| ─ Nu contează! îi răspunse Mo. E mai frumos să călătoreşti aşa ca noi, că mai admiri şi peisajul din jur, adăugă el. Se apropie de uşa mall-ului şi o deschise. ─ Poftiţi, frumoasă domnişoară! spuse el galant.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Thu Dec 19, 2019 9:57 pm | |
| -Mersi. Spun eu intrand prima si asteptand sa intre si el. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Fri Dec 20, 2019 5:06 pm | |
| Mo intră şi el în mall şi i se păru un spaţiu extrem de imens. ─ Uau! spuse el. Şi cum facem să nu ne rătăcim sau să ne încurcăm pe-aici? întrebă el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Fri Dec 20, 2019 8:55 pm | |
| -Nu ai cum sa te ratacesti. Culoarele sunt paralele si perpendiculare. In plus vom merge impreuna. Nu ne vom scapa din ochi unul pe altul. | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Fri Dec 20, 2019 9:50 pm | |
| El ascultă îndemnul lui Sel şi merse împreună cu ea până când dădu de sectorul cu haine chinezeşti. ─ Cred că aici mă voi opri eu! spuse el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Sat Dec 21, 2019 12:14 am | |
| -Voi intra impreuna cu tine. Spun eu | |
|
| |
Miriam Immortal
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Sat Dec 21, 2019 9:17 pm | |
| Auzind una ca acestea, Mo deschise uşa şi-i făcu loc Selenei să intre în magazin. Intră şi el înăuntru după ea şi începu să se uite după haine adecvate. ─ Destul de variat magazinul acesta! spuse el.
| |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. Sat Dec 21, 2019 9:44 pm | |
| -Intradevar e foarte variat. Ma bucur ca iti place. Ii raspund eu.
Last edited by Sanara on Sun Dec 22, 2019 4:35 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Miriam Immortal
| |
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Anunţul… buclucaş. | |
| |
|
| |