| Culoare la motoarele de căutare (bing, qwant, etc...) | |
|
|
Author | Message |
---|
MihaiFG MEMBRU
Sex : Mesaje : 16 Kwan : 20 Varsta : 26 Localizare : Bucharest, Romania
| Subject: Culoare la motoarele de căutare (bing, qwant, etc...) Wed Feb 15, 2023 12:16 am | |
| Având în vedere că tema este pe negru, motoarele de căutare bing și așa mai departe au scrisu negru, pentru a reozlva asta Previzualizare: Rezolvarea: - Code:
-
.bot_end_color { color: #fff!important;} | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Culoare la motoarele de căutare (bing, qwant, etc...) Wed Feb 15, 2023 11:52 pm | |
| | |
|
| |
MihaiFG MEMBRU
| Subject: Re: Culoare la motoarele de căutare (bing, qwant, etc...) Thu Feb 16, 2023 12:44 am | |
| | |
|
| |
Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
| Subject: Re: Culoare la motoarele de căutare (bing, qwant, etc...) Thu Feb 16, 2023 9:05 am | |
| Faza e ca nu am accesu pe care il are un fondator. Iar daca fac ceva midificari, le fac de pe mobil pentru ca eu nu mai am laptop. E rebut, dus la recilclare electronice. | |
|
| |
MihaiFG MEMBRU
| Subject: Re: Culoare la motoarele de căutare (bing, qwant, etc...) Thu Feb 16, 2023 8:41 pm | |
| Păi codul trebuie adăugat în CSS, și nu necesită acces la template-uri... numai fondatoru cu contu /u1 are acces full peste tot | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Culoare la motoarele de căutare (bing, qwant, etc...) Sun Feb 19, 2023 2:47 am | |
| eu nu mai fac parte din staff, sa se ocupe fondatoru de asa ceva. Eu dau pass la partile adminstrative. | |
|
| |
MihaiFG MEMBRU
| Subject: Re: Culoare la motoarele de căutare (bing, qwant, etc...) Mon Feb 20, 2023 7:16 pm | |
| Okay | |
|
| |
Sujata Vampires
| Subject: Re: Culoare la motoarele de căutare (bing, qwant, etc...) Mon Feb 27, 2023 8:04 pm | |
| si in rest ce mai faci? Cum mai esti? | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Culoare la motoarele de căutare (bing, qwant, etc...) | |
| |
|
| |
| Culoare la motoarele de căutare (bing, qwant, etc...) | |
|