Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
| Regatul Merfolk | |
| | Author | Message |
---|
Aryl Nereide Mermaid
| Subject: Regatul Merfolk Fri Mar 26, 2010 10:27 am | |
| Aflasem ca in oceanul Pacific, la mare adancime sub insulele Polynesiei se afla un regat subacvatic iar intrarea in el se face prin poarta lasata de cele doua insule: Kardonia si Feiber. | |
| | | Arya PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1946 Kwan : 5594 Localizare : Antartica
| Subject: Re: Regatul Merfolk Fri Jun 12, 2015 10:13 pm | |
| Era neobisnuit pentru Rensho sa se afle tocmai in apropierea oceanului Pacific, dar hotarase isi i-a o mica vacanta departe de casa. Se afla pe un mic vas care traversa oceanul si iesi pe punte, admirand privelistea. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Aryl Nereide Mermaid
| Subject: Re: Regatul Merfolk Fri Jun 12, 2015 10:23 pm | |
| Obosita dupa atata innot vad un mic vas probabil vas proprietate privata a uni baiat de bani gata si decid sa imi asum riscul si a ma agat de bara de protectie a vasului. Pana la urma daca ma va vedea ce interes ar avea? In mod sigur are bani mai mult decat poate duce asa ca nu cred ca il va interesa sa imi faca rau in numele banilor. Si probabil o data cu banii are parte si de toata faima pe care si-o doreste si nu cred ca ar vrea mai multa. Gandeam eu. | |
| Subject: Re: Regatul Merfolk Fri Jun 12, 2015 10:30 pm | |
| Rensho se aseza pe un scaun, scotand o tigara din pachetul, pe care apoi il baga in buzunar. Micul vas ii fusese inchiriat de un prieten, care decisese sa il insoteasca in calatorie. Se lasa usor pe spate, tragand din tigara si mutandu-si privirea asupra norilor. Cerul era de albastru limpede, nici un semn rau prevestitor si briza care adia usor. Era perfect si inchise ochii o clipa. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| Subject: Re: Regatul Merfolk Fri Jun 12, 2015 10:41 pm | |
| Pana laurmama decid sa ii atrag atentia baiatului ca ma gandeam ca nu aveam nimic de pierdut. In fond daca era ceva puteam fugi rapid in adancuri. Stand pe bara de protectie a vasului dar fiind complet ascunsa de privirile celor de pe punte, in asa zisul unghi mort, in care nu se putea vedea decat daca cineva se apleca foarte tare peste bord, deasupra locului unde ma aflam, incep sa cant: http://www.trilulilu.ro/LoveYukiEiri/8b555ac01470f7 | |
| Subject: Re: Regatul Merfolk Fri Jun 12, 2015 10:47 pm | |
| Si cum statea Rensho cu ochii inchisi deodata sari ca ars, caci scrum de tigara ii sari pe mana si scapa tigara. Ofta si se ridica, apoi auzi un cantec. -Hmm? Asta de unde mai vine? si se uita in toate partile, ca sa gaseasca sursa cantecului. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| Subject: Re: Regatul Merfolk Fri Jun 12, 2015 10:59 pm | |
| Cum stateam eu ascunsa, cand il vad ca se apropie, de locul unde eram, bat apa cu coada de cateva ori, si stropi de apa sarira e el, stropindu-l. Apoi chicotesc cu un suras cristalin nepamantesc. | |
| Subject: Re: Regatul Merfolk Sun Nov 15, 2015 11:30 pm | |
| Instinctiv ridica mana sa se protejeze de stropii de apa ce plonjara asupra lui si se apleca peste bordul vasului. Poate ca era un delfin. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| Subject: Re: Regatul Merfolk Thu Nov 19, 2015 1:46 pm | |
| Fac un salt la suprafata apei apoi ma prind e muchia navei si ma catar pe ea, stand apoi pe ea ca pe un scaun cu coada atarnandu-mi in exteriorul navei. -Buna! Surprins? Ii spun eu. | |
| Subject: Re: Regatul Merfolk Thu Nov 19, 2015 2:08 pm | |
| Chiar era surprins sa vadă o sirena si isi recapătă calmul treptat. -Nu e ca si cum as vedea zilnic sirene ii replică Rensho. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | | Arya PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Regatul Merfolk Fri Nov 20, 2015 2:09 am | |
| -Cam nasoala treaba ca nu po-ti sta departe de mare. Dar ce te aduce aici? Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| Subject: Re: Regatul Merfolk Fri Nov 20, 2015 7:14 pm | |
| -Eh am venit la suprafata doar cu gandul de a mai admira privelistea, si de a face cunostinta cu niste marinari sau turisti draguti asa ca tine. | |
| Subject: Re: Regatul Merfolk Fri Nov 20, 2015 7:58 pm | |
| -Nu tie frica ca poate exista oameni care te vor capturapentru distractia lor? Si acic nu ma refer la mine. Stanga spre dreapta: Zanele: Hope, Jade, Arya, Katya, Ayumi.Vivian,Yasu, Kazyz, Kan, Enyo.Kasai, Rose Ang, Ruka, Nixx, Flavia,Cosette, Mae.Sulfus, Thames ,Hotaru,Rensho, Soushi, Erica.Jill, Louie, Belle, Eris, Luz, Melinoe,Shia.Amary, Hana | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Regatul Merfolk | |
| |
| | | | Regatul Merfolk | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |