|
Top posting users this month | |
Latest topics | » BerbecYesterday at 12:33 pm by RHM Tattoo» TaurYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Gemeni Yesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» RacYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» LeuYesterday at 12:32 pm by RHM Tattoo» Fecioară Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Balanță Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» Scorpion Yesterday at 12:31 pm by RHM Tattoo» SăgeatătorYesterday at 12:30 pm by RHM Tattoo |
|
Author | Message |
---|
Venom PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 1996 Kwan : 4230 Localizare : fairy land
| Subject: Re: Muntele Spiridusilor Fri Nov 05, 2021 7:01 pm | |
| Leonard:
Eu niciodata n-as fi putut fi manat de sentimentul de teama, asta pentru ca fusesem obisnuit de mic sa am abilitati de a vrajii simturile oricarei specii. Asa ca daca cineva ar fi vrut sa ma atace aveam cum sa ma apar, jucandu-ma cu vointa celorlalti. Mi-am trecut mana prin par si am zambind. `Buna` am zis, adresandu-ma amandurora. | |
| | | Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Muntele Spiridusilor Sat Nov 06, 2021 7:55 am | |
| *Aiko Tohomiko* Vazand ca ma saluta, ma umplu de incredere si realizez ca era chiar sociabil. -Buna si tie, eu sunt Aiko. | |
| | | Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Muntele Spiridusilor Mon Nov 08, 2021 5:41 pm | |
| Leo:
M-am apropiat de fata care si-a facut curaj sa vorbeasca acum cu mine cu pasi usori, nedorindu-mi s-o sperii, dimpotriva. `Incantat sa te cunosc, Aiko, numele meu este Leonard, dar imi poti spune Leo` am inganat si i-am prins finut mana, presarand un sarut pe incheieturile degetelor ei. | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Muntele Spiridusilor Mon Nov 08, 2021 5:50 pm | |
| Ma apropii putin mai mult de cei doi dar stand un pic la distnata nevrand sa ii intrerup. | |
| | | Sujata Vampires
Name : Roxie Sex : Mesaje : 2691 Kwan : 16530 Varsta : 29 Localizare : Baia Mare
Foaie de personaj Hrana dragon: 2
| Subject: Re: Muntele Spiridusilor Wed Nov 10, 2021 8:48 am | |
| *Aiko Tohomiko* Ma apropiu de el si bat palma in semn de prietenie si apropiere. -Si eu ma bucur sa te cunosc. Insa nu stiu cum am ajuns aici mai exact. | |
| | | Venom PREMIUM MEMBER
| Subject: Re: Muntele Spiridusilor Wed Nov 10, 2021 5:07 pm | |
| Leo:
I-am zambit finut si apoi mi-am bagat mainile in buzunarele blugilor pe care ii purtam. `Eu cam cunosc toate locurile si tinuturile. Daca te-ai ratacit spune-mi unde voiai sa ajungi defapt si te conduc eu.` | |
| | | Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Muntele Spiridusilor Sat Nov 20, 2021 6:25 pm | |
| Ascultam atenta insa ce vorbeau cei doi chiar daca stateam putin mai la distanta. | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Muntele Spiridusilor | |
| |
| | | | Muntele Spiridusilor | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |
|