| Noaptea | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
Sex : Mesaje : 676 Kwan : 1702 Varsta : 30 Localizare : Spain
| Subject: Noaptea Sun May 30, 2010 8:37 pm | |
| Noapte, tarziu, vantul abia adie insa cu el poarta un sentiment ce te cutremura. Eu si cu Al eram aproape de casa unde locuiam. Il privesc urat - De ce nu ai ajutat-o? De ce nu ai salvat-o? A: De ce as fi facut-o? Este fiica regelui. Pe tine nu te deranjeaza faptul ca nu vei mai ajunge la tron? - Prostule, eu nu vreau la tron, putin imi pasa de tron! A: La fel imi pasa si mie de ea. - Dar avea incredere in tine. A: Hmp... incredere? E doar un copil rasfatat, se crede mare si tare. - Copil sau necopil era nevinovata. Unde este? A: Ti-am spus ca nu stiu, nu am nicio legatura cu asta, eu nu am facut nimic. | |
|
| |
fairy.pink PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 3960 Kwan : 12599 Varsta : 29 Localizare : Pe marte
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: Noaptea Sun May 30, 2010 9:04 pm | |
| Ma plictiseam cand i-am zarit pe Al si pe Nuru certandu-se asa ca ma ascund ca sa nu ii deranjez | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Noaptea Sun May 30, 2010 9:24 pm | |
| - Tocmai asta e problema, nu ai facut nimic! Ma rastesc exasperata. A: Nu cred ca esti in postura sa imi spui ce sa fac! Imi raspunde privindu-ma urat. - Esti cavaler la palat. Ar fi trebuit sa o protejezi, era datoria ta! Accentuez eu. A: Palat? Palat? Repeta ironic. Mi s-a facut sila de palat, tot timpul sa-i fac lucrurile murdare. Tu nu te-ai saturat? Umblii de colo pana colo, ajungi ranita, te lupti cu toate gunoaiele si ce primesti in schimb? Nimic! - Poate ca asa e, dar balanta trebuie mentinuta, nu ii pot lasa pe toti nemernici sa faca ce vor. A: Si daca ii lasi ce? Lumea ar trebui sa vada si cum este fara noi, poate asa ne-ar aprecia mai mult. - Du-te dracu! Ii spun privindu-l in ochii. Daca pateste ceva... daca aceia se ea de ea, doar sa se atinga de un fir de par de al ei. Si... A: Si ce? Ai sa ma omori? Ar trebui sa ai grija ce spui Nurulniat Lowdusk! Tuna el si se aproprie de mine cu pasi marunti. | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea Sun May 30, 2010 9:30 pm | |
| Oare de cine tot vorbesc astia doi ma gandesc eu | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Noaptea Sun May 30, 2010 10:53 pm | |
| Inghit in sec si ma pregatesc sa-mi iau sabia: - Da! Raspund scurt. A: Asadar... ai de gand sa iti omori prietenul pentru o mucoasa? - Mucoasa aceea este verisoara mea! Si nu-mi amintesc de cate ori mi-ai fost prieten. A: Cum adica? De fiecare data cand te-am protejat.. - Astea au fost ordine A: Oare? Fac ochii mari cand il aud, ajunge in fata mea si ma priveste fix in ochii. Imi scot sabia si i-o pun la gat. - Nu te juca cu mine! Priveste lama sabiei si zambeste. A: Cine a zis ca ma joc? Vad ca chiar ai tupeu! | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea Mon May 31, 2010 9:47 pm | |
| Doar nu o sa se omoare astia ma gandesc eu si cum eram foarte atenta la ceea ce vorbeau nu mi-am dat seama ca se rupe creanga pe care eram pana ce am cazut pe balcon -A buna ce seara frumoasa nu-i asa? | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Noaptea Mon May 31, 2010 10:41 pm | |
| O privesc cu coada ochiului si nu zic nimic. In acel moment Al ma apuca de mana aproape sucindumi-o, ma intoarse cu spatele si imi apuca sabia, dintr-o miscare mi-o puse la gat A: Da! Superba! Corect Nuru? Imi sopteste la ureche. In loc sa pierzi timpul cu mine ar trebui sa iti cauti verisoara! Nu am de gand sa te ranesc dar o voi face daca mai ridici tonul. Imi da drumul si imi da sabia, o bag in teaca. - Buna Barbie, data viitoare cand te ascunzi iti sfatuiesc sa te ascunzi pe acoperis. | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea Tue Jun 01, 2010 11:41 pm | |
| -Dar nu ma ascundeam, eram aaa in trecere | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Noaptea Wed Jun 02, 2010 3:03 pm | |
| Apar si eu din bucatarie pe balcon. -Ce s-a intamplat cu verisoara ta? Am auzit cearta din intamplare. A fost cumva rapita? parca asa am inteles din mica voastra discutie. | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Noaptea Wed Jun 02, 2010 9:45 pm | |
| -Da! De catre niste vampiri, iar idiotul asta nu a facut nimic ca sa o protejeze! Spun privindu-l de parca as fi putut sa-l ucid din privire A: Nurulniat Lowdusk! tuna el. O singura data sa ma mai insulti si esti moarta! -De parca mi-ar pasa! Du-te naiba! Ai fi putut sa o ajuti, dar tu nu... de ce ai fi ajutat-o? Doar e doar o razgaiata care imi ia mie locul la tron. Si daca il luam eu ce? Credeai ca te poti casatori cu mine si sa iei tronul? In visele tale! A: Visele se pot face realitate.... si... pana aici! Spuse furios. | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea Thu Jun 03, 2010 9:04 pm | |
| | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Noaptea Thu Jun 03, 2010 9:24 pm | |
| A: Ea este cea care sta si se cearta cu mine in loc sa se duca dupa ei. - Si de unde sa incep? A: Acu faci pe proasta? Stii mai majoritatea locurilor ale vampirilor si tu zici ca nu stii? Hmp. Esti culmea! Ma gandesc putin: - Gata! Stiu de unde! Tu! Il privesc pe Al. Vorbim cand ma intorc! Spun hotarata! A: Mda.... o sa te astept! | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea Thu Jun 03, 2010 9:29 pm | |
| | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Noaptea Fri Jun 04, 2010 7:35 pm | |
| - Vom merge la vanatoare de vampiri. Daca esti sigura sa vii atunci te rog. | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea Fri Jun 04, 2010 8:50 pm | |
| -Da nu ma tii pe mine departe de lupta | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Noaptea Sun Jun 06, 2010 2:03 am | |
| Surad usor: -Atunci hai sa mergem... nu am de gand sa imi las verisoara in mainile alora. | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea Sun Jun 06, 2010 9:58 am | |
| -Bine Nuru vrei o pereche de aripi? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: Re: Noaptea Sun Jun 06, 2010 12:10 pm | |
| -Hai sa mergem. Abia astept o partida de lupta cu vampirii. Ii voi termina repede. Spun eu. | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Noaptea Sun Jun 06, 2010 5:41 pm | |
| - Vii si tu? O intreb surprinsa. - Multumesc Barbie, dar nu am, cred ca voi folosi tot vulturul de data trecuta, e un bun prieten. | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea Sun Jun 06, 2010 7:45 pm | |
| | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Noaptea Sat Jun 12, 2010 6:01 pm | |
| Fluier puternic si vulturul ateriza langa noi. Al venii langa el A: Uh...a trecut ceva timp de cand nu l-am mai vazut. Ce mai faci? Il intreba in timp ce il mangaia. -Nu-l atinge! Spun taios si ma urc pe el A: Nu trebuie sa fii atat de tavnoasa! Nu o sa-l omor! - Mda...sigur! Asa le spui multora. | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea Sun Jun 13, 2010 11:26 pm | |
| -Mult va mai certati, hai sa mergem odata | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Noaptea Sun Jun 13, 2010 11:31 pm | |
| - Asa facem mereu. Surad eu. -Sa mergem. Vulturul se inalta in zbor. | |
|
| |
| Subject: Re: Noaptea Sun Jun 13, 2010 11:33 pm | |
| Ma inalt si eu -Al tu cu ce zbori? | |
|
| |
Nurulniat Lowdusk MEMBRU
| Subject: Re: Noaptea Sun Jun 13, 2010 11:41 pm | |
| A: Eu nu vin. Ii spuse fetei si se aseza pe jos. - Mda... las ca intotdeauna a: Nu sunt las, pur si simplu nu-mi pasa de fata aia | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Noaptea | |
| |
|
| |
| Noaptea | |
|