Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
Scoala de corectie Spellementary - Page 3 EmptyScoala de corectie Spellementary - Page 3 OIPScoala de corectie Spellementary - Page 3 Empty 
Sujata
Scoala de corectie Spellementary - Page 3 EmptyScoala de corectie Spellementary - Page 3 OIPScoala de corectie Spellementary - Page 3 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» A halloween visit
Scoala de corectie Spellementary - Page 3 Icon_minitimeToday at 11:01 am by Saphire Helena

» Berbec
Scoala de corectie Spellementary - Page 3 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Taur
Scoala de corectie Spellementary - Page 3 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu
Scoala de corectie Spellementary - Page 3 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Fecioară
Scoala de corectie Spellementary - Page 3 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

Scoala de corectie Spellementary

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

Scoala de corectie Spellementary - Page 3 Empty
PostSubject: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary - Page 3 Icon_minitimeSun Aug 29, 2010 3:57 pm

First topic message reminder :

Spellementary School este scoala de corectie pentru copii rai a zanelor. Este situata la intrarea in Mlastinile Hinderland. Aceasta scoala are infatisarea unui castel parasit si bantuit deoarece are mii de ani vechime si ocazional ajunge cineva pe aici. Se spune ca de 1000 de ani aceasta scoala nu a mai avut vreun elev.

Scoala de corectie Spellementary - Page 3 Sa110

Last edited by Sanara on Fri Sep 07, 2012 8:07 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro

AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary - Page 3 Icon_minitimeFri Oct 05, 2012 6:21 pm

-Bine atunci. Asta inseamna ca s-a facut dreptate. Sper doar ca nepoatele mele sa isi revina cat mai repede. Spuse matusa Josephine.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary - Page 3 Icon_minitimeFri Oct 05, 2012 6:23 pm

- Da, dreptate, aproba in soapta.
Back to top Go down
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Foaie de personaj

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary - Page 3 Icon_minitimeFri Oct 05, 2012 6:28 pm

-Eu deja te-am iertat pentru faza cu tigara. Cat despre faza ealalta nu avem de ce sa fim suparate pe tine. Spuse Selene.

Back to top Go down
Vizitator
Guest
Anonymous

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary - Page 3 Icon_minitimeFri Oct 05, 2012 6:29 pm

- Bine... ingana el usor ganditor.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Scoala de corectie Spellementary   Scoala de corectie Spellementary - Page 3 Icon_minitime

Back to top Go down

Scoala de corectie Spellementary
Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3