Planeta Utopia
Planeta Utopia
Planeta Utopia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil

HomePortalSearchMemberlistRegisterLog in
Top posting users this month
RHM Tattoo
In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune - Page 5 EmptyIn cautarea ultimelor elemente spre ascensiune - Page 5 OIPIn cautarea ultimelor elemente spre ascensiune - Page 5 Empty 
Sujata
In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune - Page 5 EmptyIn cautarea ultimelor elemente spre ascensiune - Page 5 OIPIn cautarea ultimelor elemente spre ascensiune - Page 5 Empty 
Saphire Helena
Sanara
Latest topics
» A halloween visit
In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune - Page 5 Icon_minitimeToday at 11:01 am by Saphire Helena

» Berbec
In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune - Page 5 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Taur
In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune - Page 5 Icon_minitimeToday at 10:57 am by RHM Tattoo

» Gemeni

» Rac

» Leu
In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune - Page 5 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Fecioară
In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune - Page 5 Icon_minitimeToday at 10:56 am by RHM Tattoo

» Balanță

» Scorpion

In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune

Go down 
2 posters
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5
AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune - Page 5 Empty
PostSubject: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune   In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune - Page 5 Icon_minitimeWed Sep 15, 2010 12:56 am

First topic message reminder :

La varsta de 16 ani in urma unui ritual magic facut de matusile mele capat forma Winx. La varsta de 18 ani datorita rezultatelor foarte bune de la scoala Alfeea primesc un cristal facut intr-un ritual de directoarea acesteia, forma Charmix. La varsta de 19 ani primesc forma Gloomix, ceea ce inseamna ca sunt protejata aproape in totalitate de magia neagra, La varsta de 21 de ani primesc forma Enchantix, ceea ce imi sporeste abilitatile foarte mult, primesc praful de zana pe aripi, pot zbura pana aproape de iesirea din atmosfera, si primesc si abilitatea de a imi schimba dimensiunile.
Într-un Enchantix, o zână are aripi mari, spumante şi extrem de puternice, prin care ea poate exercita praf de zana, una dintre substanţele magice cele mai puternice.
Acum mai urma sa mai castig inca 6 transformari: Believix, Sophix, Lovix, Speedix, Zoomix si Tracix.
Sora mea deja intrase in stadiul de Believix.

In afara de cele 6 transformari imi mai trebuiau urmatoarele elemente: Cele 3 cadouri ale destinului, Inima Kandrakar, Inima Meridian, Inima Zambala, Inima Earth, Inima Aridia, Harta celor Doisprezece Portaluri, Sigiliul Phobos, Coroana de Lumina, Lumina Meridian, Steaua Cassidy, Respiratia Timpului, Carduri Transfiguratoare, Sfera de Lagadath, Harta portalului, Portalul, Cornul de Hypnos, Aurameres, Simboluri ale Elyon, Dinte de Tonga, Cartea Secretelor, Mage Ring, Inelul Mare, Spike role si Sigiliul Nerissa

Stateam inr-o poienita din lunca si ma gandeam la urmatoarele 6 stadii pe care le am de parcurs, matusile mele fiind deja in stadiul de Tracix, ceea ce insemna ca sunt zane experimentate.

In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune - Page 5 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro

AuthorMessage
Sanara
OWNER
OWNER
Sanara

Name : George
Sex Sex : Male
Mesaje Mesaje : 32634
Kwan Kwan : 120032
Varsta Varsta : 38
Localizare Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune - Page 5 Empty
PostSubject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune   In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune - Page 5 Icon_minitimeSun Feb 02, 2014 8:26 am

-Ei bine, ti-ar veni sa crezi ca acel vrajitor era chiar Maltazar care si mie mi-a dat de furca destul? Sa aiba ceva personal cu sora mea sau cu mine? Nu. Era vorba doar ca ura familia mea din cauza ca in urma cu sute de ani, bunica mea regina de atunci, a fost cea care a ordonat sa i se taie capul bunicului lui, din pricina ca bunicul lui, vreajitor foarte puternic pe atunci si angajat la palatul reginei, regina char ii oferise postul de al 3-lea om in regat. Adica daca prinesa nu putea sa isi execute indatoririle regale iar regna patea ceva sau abdica, , el ar fi urmat sa urce pe tron Ei bine el avea un plan marsav. Ii imbolnavise pe printesa mostenitoare la tron, erau 3 printese pe atunci. Si urma sa ii dea leacul printr-un santaj. Trebui sa abdice ca sa primeasca leacul. Oricum el mintea cu nerusinare neavand de gand sa faca asta, tocmai pentru a putea sa se urce pe tron.
Minciuna si viclenia se pot transmite ereditar, parerea mea. Vorba aia, aschia nu sare departe de trunchi.
Ei bine, si atunci regina, l-a pacalit, schimband formularele. Si in loc sa semneze abdicarea, semnase decizia sentintei lui la moarte. Cam asta a fost. Apoi tatal lui maaltazar cat si Maltazar, ura familia regala si toti descendentii ei.

In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune - Page 5 Sa110
Back to top Go down
https://fairy.forumgratuit.ro

In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune
Back to top 
Page 5 of 5Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5