| In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Wed Sep 15, 2010 12:56 am | |
| First topic message reminder :
La varsta de 16 ani in urma unui ritual magic facut de matusile mele capat forma Winx. La varsta de 18 ani datorita rezultatelor foarte bune de la scoala Alfeea primesc un cristal facut intr-un ritual de directoarea acesteia, forma Charmix. La varsta de 19 ani primesc forma Gloomix, ceea ce inseamna ca sunt protejata aproape in totalitate de magia neagra, La varsta de 21 de ani primesc forma Enchantix, ceea ce imi sporeste abilitatile foarte mult, primesc praful de zana pe aripi, pot zbura pana aproape de iesirea din atmosfera, si primesc si abilitatea de a imi schimba dimensiunile. Într-un Enchantix, o zână are aripi mari, spumante şi extrem de puternice, prin care ea poate exercita praf de zana, una dintre substanţele magice cele mai puternice. Acum mai urma sa mai castig inca 6 transformari: Believix, Sophix, Lovix, Speedix, Zoomix si Tracix. Sora mea deja intrase in stadiul de Believix.
In afara de cele 6 transformari imi mai trebuiau urmatoarele elemente: Cele 3 cadouri ale destinului, Inima Kandrakar, Inima Meridian, Inima Zambala, Inima Earth, Inima Aridia, Harta celor Doisprezece Portaluri, Sigiliul Phobos, Coroana de Lumina, Lumina Meridian, Steaua Cassidy, Respiratia Timpului, Carduri Transfiguratoare, Sfera de Lagadath, Harta portalului, Portalul, Cornul de Hypnos, Aurameres, Simboluri ale Elyon, Dinte de Tonga, Cartea Secretelor, Mage Ring, Inelul Mare, Spike role si Sigiliul Nerissa
Stateam inr-o poienita din lunca si ma gandeam la urmatoarele 6 stadii pe care le am de parcurs, matusile mele fiind deja in stadiul de Tracix, ceea ce insemna ca sunt zane experimentate. | |
|
| |
Author | Message |
---|
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Tue Mar 12, 2013 6:57 pm | |
| -De ce naiba m-am mai impiedicat si acum? | |
|
| |
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Tue Mar 12, 2013 8:26 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Sun Mar 17, 2013 8:03 pm | |
| Imi intorc privirea si vad ca ma impiedicasem de o cutiuta ca de bijuterii ce era insa ingropata in pamant si doar putin la suprafata | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Sun Mar 24, 2013 12:19 pm | |
| Ma uit atenta. -Ce cutiuta frumoasa. Ma intreb ce o fi inauntru. | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Sun Mar 24, 2013 5:58 pm | |
| -Nu stiu,dar nu prea cred ca e prudent sa o deschidem | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Sun Mar 24, 2013 10:27 pm | |
| -Posibil sa ai dreptate dar eu nu ma pot abtine. Ai putea face tu o vraja de scanare sa poti vedea ce e inauntru? | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Thu Mar 28, 2013 8:14 pm | |
| -Bine daca esti atat de curioasa sa afli ce se afla acolo,ii raspund eu dupa care fac vraja | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Fri Mar 29, 2013 12:09 am | |
| Abia astpetam sa vad ce rezultate va da vraja. | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Wed Apr 10, 2013 10:51 pm | |
| -Hmm se pare ca in cutie se afla un fel de piatra ca un pendantiv, cel mai probabil nimic periculos
Last edited by alexcrazygirl on Sun Apr 21, 2013 8:29 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Thu Apr 11, 2013 9:35 am | |
| -Te referi la pandantiv? Eu e prima data cand aud cuvantul care l-ai spus tu. E vorba de acelasi lucru la care ma gandesc eu?
Last edited by Sanara on Mon Apr 22, 2013 10:29 am; edited 1 time in total | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Sun Apr 21, 2013 8:29 pm | |
| Incuviinta uitandu-se cu atentie la cutie. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Mon Apr 22, 2013 10:30 am | |
| -Stii ca poate parea ceva inofensiv dar sa fie un obiect vrajit si care asupra zanelor sa aiba efecte nebanuite? | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Mon Apr 22, 2013 5:16 pm | |
| -Orice obiect ar fi nu inteleg cum de cutia a fost lasata chiar aici | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Tue Apr 23, 2013 2:45 am | |
| -Poate un vrajitor a lasat-o cu anumite intentii. | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Fri Dec 06, 2013 7:19 pm | |
| -Şi de ce ar lăsa un vrăjitor sau oricine altcineva un obiect vrăjit pentru zâne chiar aici? Asta chiar nu are nici un sens după părerea mea. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Fri Dec 06, 2013 8:25 pm | |
| -Pai cu scopul de a intinde capcane pentru zane. | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Sun Dec 08, 2013 6:47 pm | |
| -Şi de ce ar vrea să prindă una sau mai multe zâne? | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Mon Dec 09, 2013 2:05 am | |
| -Pai sunt multe parti din corpurile noastre care pot fi folosite la potiuni. Sangele, praful de zana, aripile si inima. Astea sunt folosite cel mai des in potiuni. | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Sun Jan 19, 2014 7:39 pm | |
| -Sincer până acum nu m-a prea interesat asta pentru că nimeni din familia mea din câte ştiu eu nu prea face poţiuni bazate pe o parte din corpul unei zâne. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Sun Jan 19, 2014 7:47 pm | |
| Asta e bine. Pai in majoritate potiunile bazate pe parti din corpul unei zane sunt potiuni de magie neagra si foarte putine sunt potiuni caructus. Cea mai cunoscuta potiune caructus bazata pe parti din corpul unei zane, este o potiune i-am uitat denumirea momentan dar ei bine este o potiune care te transforma in zana pentru o zi. Aceasta contine: sange de zana, par de zana si inima unei zane. De regula se foloseste inima unei zane deja moarte din cauze naturale sau accidente etc. Dar vrajitoarele rele si lacome ataca nestingherit si zane vii pentu a le ucide ca sa isi prepare potiunile si ca apoi sa le vanda prin targurile de vrajitori. Si ei bine potiunea de care ti-am spus, dupa ce o bei, iti imprumuta corpul si infatisarea zanei a carei a apartinut elementele din potiune. Sangele, parul si inima, trebuie sa fie de la aceeasi zana.
Last edited by Sanara on Fri Jan 24, 2014 10:11 pm; edited 1 time in total | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Sun Jan 19, 2014 8:07 pm | |
| -Într-un fel poţiunea asta poate fi utilă în cazul în care te afli într-o situaţie limită. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Sun Jan 19, 2014 10:19 pm | |
| Da, ai dreptate. Dar unii o mai folosesc si abuziv. De exemplu un vrajitor a folosit-o destul de des. Se transforma in zana si folosindu-se de farmecul de a fi frumoasa se angajase la un videochat al elfilor. A facut bani nemeritati cu carul, vorba aia. | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Fri Jan 24, 2014 10:06 pm | |
| -Oricum nu a fost o fapta care sa produca prea mari daune. Daca a fost inventiv si a stiut cum sa scoata bani destul de usor bravo lui. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Fri Jan 24, 2014 10:20 pm | |
| Da, asta e cea mai usoara metoda de a folosi potiunea fara sa faci pagube. Dar ce parere ai de alt vrajitor din cauza careia sora mea Katrina, care e cu 4 ani mai mare era sa o pateasca pe cand ea avea 16 ani si eu doar 12? Pe scurt, un vrajitor a pandit-o pana cand a vazut ca merge la coafor si vazand ca ea merge mereu la acelasi coafor, s-a angajat ca om de serviciu cu prima ocazie. Si a furat din parul surorii mele care trebuia sa il mature si sa il arunce la gunoi apoi s-a folosit de o astfel de potiune de are ti-am zis mai devreme dar in care a adaugat ca ingredient suplimentar parul surorii mele. Astfel a devenit sosia surorii mele pentru o zi. Si ghici ce a facut? A plasat o bomba la palatul regal din Fairytopia. Desi bomba a fost gasita la timp sora mea a fost arestata si era cat pe ce sa faca cunostinta cu calaul. A fost destul de greu sa o convingem pe regina ca sora mea era acasa in timpul respectiv. | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Sun Feb 02, 2014 1:09 am | |
| -Foarte nasol, dar banuiesc ca vrajitorul respectiv avea ceva personal cu sora ta. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune | |
| |
|
| |
| In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune | |
|