| In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune | |
|
|
|
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
Foaie de personaj Hrana dragon: 4
| Subject: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Wed Sep 15, 2010 12:56 am | |
| First topic message reminder :
La varsta de 16 ani in urma unui ritual magic facut de matusile mele capat forma Winx. La varsta de 18 ani datorita rezultatelor foarte bune de la scoala Alfeea primesc un cristal facut intr-un ritual de directoarea acesteia, forma Charmix. La varsta de 19 ani primesc forma Gloomix, ceea ce inseamna ca sunt protejata aproape in totalitate de magia neagra, La varsta de 21 de ani primesc forma Enchantix, ceea ce imi sporeste abilitatile foarte mult, primesc praful de zana pe aripi, pot zbura pana aproape de iesirea din atmosfera, si primesc si abilitatea de a imi schimba dimensiunile. Într-un Enchantix, o zână are aripi mari, spumante şi extrem de puternice, prin care ea poate exercita praf de zana, una dintre substanţele magice cele mai puternice. Acum mai urma sa mai castig inca 6 transformari: Believix, Sophix, Lovix, Speedix, Zoomix si Tracix. Sora mea deja intrase in stadiul de Believix.
In afara de cele 6 transformari imi mai trebuiau urmatoarele elemente: Cele 3 cadouri ale destinului, Inima Kandrakar, Inima Meridian, Inima Zambala, Inima Earth, Inima Aridia, Harta celor Doisprezece Portaluri, Sigiliul Phobos, Coroana de Lumina, Lumina Meridian, Steaua Cassidy, Respiratia Timpului, Carduri Transfiguratoare, Sfera de Lagadath, Harta portalului, Portalul, Cornul de Hypnos, Aurameres, Simboluri ale Elyon, Dinte de Tonga, Cartea Secretelor, Mage Ring, Inelul Mare, Spike role si Sigiliul Nerissa
Stateam inr-o poienita din lunca si ma gandeam la urmatoarele 6 stadii pe care le am de parcurs, matusile mele fiind deja in stadiul de Tracix, ceea ce insemna ca sunt zane experimentate. | |
|
| |
Author | Message |
---|
Sanara OWNER
Name : George Sex : Mesaje : 32634 Kwan : 120032 Varsta : 38 Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Mon Mar 19, 2012 3:15 pm | |
| -Desigur, mi-ar prinde bine putin ajutor. | |
|
| |
alexcrazygirl PREMIUM MEMBER
Sex : Mesaje : 13859 Kwan : 90000 Varsta : 27 Localizare : Calarasi
Foaie de personaj Hrana dragon: 1
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Mon Mar 19, 2012 8:25 pm | |
| O iau pe Excalibur si i-o dau Sanarei -Te va ajuta sa invingi cartita | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Wed Mar 21, 2012 12:22 pm | |
| -Multumesc. Spun eu luand sabia. Apoi incep sa ma lupt cu cartita si reusesc sa o inving. Dupa ce o inving, mana mea dreapta e inconjurata de niste scantei de magie si cand ele se risipi, pe mana mea dreapta, de la umar pana la cot, aparuse un tatuaj tip Henna. -Cristina, uite asta este semnul ca am primit primul cadou al destinului din cele 3. Am o putere noua acum pe caretrebuie doar sa o descopar. | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Fri Mar 23, 2012 7:45 pm | |
| -Misto,spun in timp ce o iau pe Exacalibur si o bag in teaca ei | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Wed Apr 04, 2012 10:25 pm | |
| -Acum sa mergem mai departe. | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Wed Apr 04, 2012 10:26 pm | |
| -Macar am scapat de o hidosenie,spun in timp ce imi continui drumul | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Fri Apr 06, 2012 9:18 am | |
| -Da. Spun eu si mergem mai departe. Pe drum intalnim 2 copaci din care unul era copac normal cu fructe insa era pazit de o alta creatura periculoasa iar celalat era magic, fiindca facea prajituri in loc de fructe insa avea cale libera. Mie imi era foame. Insa ma decid sa aleg un fruct asa ca ma duc si ma lupt cu acel monstru. Era un monstru pitic dar periculos. Il inving si iau un fruct si pe bratul celalat imi apare alt semn, alt cadou al destinului pentru faptul ca am facut alegerea buna. | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Fri Apr 06, 2012 5:31 pm | |
| -Se pare ca asa vom continua tot drumul | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Sat Apr 07, 2012 2:14 am | |
| -Mda, vor fi multe situatii in care ne va pune sa alegem. | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Sun Apr 08, 2012 7:22 pm | |
| -Oricum noi suntem pregatite pentru orice | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Mon Apr 16, 2012 11:08 am | |
| -Asta asa e. Spun eu continuand sa merg. Apoi ne apare in fata un pui de lup ranit si o lupuoaica fioroasa. Cu toate ca lupoaica m-ar fi putut musca eu ma apropii de puiul de lup sa il ingrijesc. | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Mon Apr 16, 2012 11:05 pm | |
| -Este grav ranit? o intreb eu pe Sanara | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Wed Apr 25, 2012 10:24 am | |
| -Nu prea grav. Doar la glezna unei labute. | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Sun May 06, 2012 11:00 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Mon May 07, 2012 3:25 pm | |
| Incep sa ii ingrijesc rana. | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Mon May 07, 2012 9:49 pm | |
| | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Tue May 08, 2012 10:40 am | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Fri Nov 02, 2012 7:05 pm | |
| -Bine macar ca nu va dura mai mult | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Fri Nov 02, 2012 8:00 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Sun Mar 10, 2013 7:07 pm | |
| -Acum ca acest pui de lup are rana ingrijita cred ca ne putem continua drumul | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Sun Mar 10, 2013 10:06 pm | |
| -Mda, asta asa e. Putem sa ne continuam drumul. Spun eu si o iau inainte. | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Sun Mar 10, 2013 10:19 pm | |
| O urma fara sa mai zica ceva | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Mon Mar 11, 2013 2:08 am | |
| Mergeam inainte fara intrerupere. | |
|
| |
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Mon Mar 11, 2013 7:07 pm | |
| Mergand fara sa isi dea seama se impiedica de ceva aproape cazand. | |
|
| |
Sanara OWNER
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune Mon Mar 11, 2013 9:02 pm | |
| Ma opresc si eu sa ma uit curioasa la acel obiect de care s-a impiedicat Cristina. | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune | |
| |
|
| |
| In cautarea ultimelor elemente spre ascensiune | |
|